hišna opravila, delo na vrtu...
- barbie_girl
- Kršitelj/ica 2. stopnje
- Kraj: Ljubljana
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
-
- Cosmopolitanka
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
sovražm likanje pa kuhanje.
sicr pa jst kot zagrizena feministka mislm, d bi si moral del razdelit. moja mami pol prav d č n bom znala teh hišnih opravil, d se ne bo nuben hotu puručit z mano. ha ha ha da dol padeš. moja mami je tok za cajtam. č se bo le dal (č bom mela dobro službo) bom njela nkoga, k mi bo to delol (ni nujno d bo to ženska), razen puspravljanja k mislm č ti nekdo drug puspravla je tko k č bi brskol pu tvoji zasebnosti kr pa seveda noče,
sicr pa jst kot zagrizena feministka mislm, d bi si moral del razdelit. moja mami pol prav d č n bom znala teh hišnih opravil, d se ne bo nuben hotu puručit z mano. ha ha ha da dol padeš. moja mami je tok za cajtam. č se bo le dal (č bom mela dobro službo) bom njela nkoga, k mi bo to delol (ni nujno d bo to ženska), razen puspravljanja k mislm č ti nekdo drug puspravla je tko k č bi brskol pu tvoji zasebnosti kr pa seveda noče,
Ne maram pomivat posode, definitivno. Pa tudi iz stroja dat in brisat ne.
Pomivanje kopalnice se mi tudi precej upira.
Drugac pa rada delam na vrtu, me sprosca. Skrbim za svoje rozice in pokosim travo. Prav tako rada kuham, ker mi je do eksperimentiranja
Sem pa tudi jaz za razdelitev dela. Pri nas doma kar je. Smo ocitno napredni
Pomivanje kopalnice se mi tudi precej upira.
Drugac pa rada delam na vrtu, me sprosca. Skrbim za svoje rozice in pokosim travo. Prav tako rada kuham, ker mi je do eksperimentiranja

Sem pa tudi jaz za razdelitev dela. Pri nas doma kar je. Smo ocitno napredni

-
- Komunikatorka
- Kontakt:
somebody napisal/-a:sovražm likanje pa kuhanje.
hihihih ...
... men je pa mami rekla (pred leti) da likat pa kuhat moram tud znat, ker nikol ne ves kaksno punco bom najdu

- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Jaz pa najraje kuham, pečem, pomivam posodo (deluje zelo pomirjajoče), pospravljam (svojo sobo pa tudi kopalnico), sesam, likam... Ne maram pa brisati prah (ampak žal moram tudi to početi). Pogojno še gre, da obesim perilo, redko pa kaj pomagam na vrtu, tako da nisem ravno opredeljena glede tega (za vrt namreč skrbita babica in dedek).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine