Jaz sem letos kaj se DSDS-a tiče prišla do naslednjega zaključka:
Čisto vsi so za en k*rac, še najbolj pa žirija.
To Dieterjevo pushanje Daniela mi res preseda, pa sem letos pogledla glih menda 3 mottoshowe. Povrh vsega pa še meni osebno tip (Daniel) nikakvo poje in komentarja kot "du hast die Bühne gerockt" sploh ne morem razumet. Kje prosim je on "rockal" na odru? Kaj je pa te potem lani Thomas delal? Tisto je blo rockanje odra, ne to

Jeez
Kak so kandidati prvi song odpeli dunno, ker nisem vidla, tak da ocenjujem zdaj samo druge songe...
Dominic in Wire to Wire - obup, sorry. Pa pesem mi tudi že malo pri uhah ven visi, kar sicer ni on kriv, bi si pa lahko zato kaki drugi komad zbral.
Annemarie in Just Dance - nastop ni bil neki presežek, moram pa rečt, da je ni blo tak hudo poslušat (je blo Daniela dosti hujše)
Benny in Closer - za njega velja isto kot za Annemarie.
Daniel in Allein, Allein -
Ne kapiram kak Dieter ravno v njem vidi vlko keša. Ok 100 ludi, 100 čudni, 100 okusov I guess... No ja sicer pa kake vlke izbire tud nima.
Vanessa in Gib Mir Sonne - ko je schlagere pela jo je še šlo poslušat. Se ne da je te znala pet, ampak te si pač katastrofo od glasa preslišal. Zdaj pa.. Jeez.
Sarah in If I Were A Boy - OMG pa nje ja nea gre gledat. Tota ženska lahko zaradi mene poje ko boginja, ampak njen pogled in mimika pokvarita ČISTO VSE, še najbolj pa pri nekih baladah. Jaz nekoga, ki bi taki negativizem izžareval kot ona ne bi mogla poslušat.