kam ste se vpisale?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^napišeš v google: visokošolska prijavna služba, in pol to najdeš na njihovi strani :) .
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a La_Stella »

lia7bibi napisal/-a:
La_Stella napisal/-a:Jaz si pa lahko "privoščim", da bom prav dobra po uspehu, ker na upravi ni navala (vsaj na UNI ne). :D No, saj mi itak letos ne bi zneslo, da bi bila odlična, ker je krivulja v zadnjih dveh mesecih šla bolj dol. Važno je samo še to, da kar se da dobro opravim maturo. :)

brez zamere vsem "upravnicam" sam zakaj greš s tako dobrim uspehom,ocenami na upravo? :eek: to je faks "drugih in tretjih želja" ker je ponavadi brez omejitev.

Nisi prva, ki si me to vprašala, a nekako ne razumem, kaj bi naj imele ocene skupnega s tem kaj gre kdo študirat. :? Poleg tega kljub nekaterim posameznikom, ki imajo o upravi slabo mnenje, še vedno ne mislim, da je to drugorazredni fax. Zakaj bi naj bil? Zato, ker nima omejitve? To pa res ni merilo. Sicer sem kot prvo željo na prijavnici želela napisati ekonomijo ali Gea College, kar je študirala moja sestra, ampak sem si mislila, zakaj bi bila še ena ekonomistka, ko pa so to že vsi doma? Raje grem študirat nekaj, kar me veseli. Se mi zdi, da je FU fax, ki se ga preveč podcenjuje. Any weighty reasons?
No, brez kakšne zamere, samo odgovorila sem ti. :)
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

^cherry^ napisal/-a:Pa če se ne motim dela ona 5. predmet, tko da tud nima možnosti se vpisat vsepovsod.

Res je, 5. predmet imam na maturi. Drugače pa, ravno s 5. predmetom dobiš možnosti, da se vpišeš praktično kamorkoli (razen medicine, pedagoške in ff), tako da ima to svoje prednosti. Pa sem vseeno izbrala upravo, ker poznam kar nekaj ljudi, ki so uspešno končali ta fax in so zasedli dobra delovna mesta. Seveda pa kar naprej poslušam, da je to fax, po katerem ne moreš zlahka dobiti službe. :D Pač, naj bo tako ali drugače, veliko je odvisno od posameznika koliko se angažira. :wink:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

lia7bibi napisal/-a:
La_Stella napisal/-a:Jaz si pa lahko "privoščim", da bom prav dobra po uspehu, ker na upravi ni navala (vsaj na UNI ne). :D No, saj mi itak letos ne bi zneslo, da bi bila odlična, ker je krivulja v zadnjih dveh mesecih šla bolj dol. Važno je samo še to, da kar se da dobro opravim maturo. :)

brez zamere vsem "upravnicam" sam zakaj greš s tako dobrim uspehom,ocenami na upravo? :eek: to je faks "drugih in tretjih želja" ker je ponavadi brez omejitev.

to, da je fax brez omejitve še ne pomeni, da je beden in, da se gor vpisujejo samo tisti, ki nimajo kam it... skoraj vsi naravoslovni in tehnični faxi nimajo omejitev pa niso zato čist nič bedni...še lažje dobiš službo...

tudi omejitev nima nobene veze s težo faxa... dvomim, da je kakšen program na fdv-ju z relativno visoko omejitvijo težji od elektro faxa al pa recimo uprave...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

La_Stella napisal/-a:Res je, 5. predmet imam na maturi. Drugače pa, ravno s 5. predmetom dobiš možnosti, da se vpišeš praktično kamorkoli (razen medicine, pedagoške in ff), tako da ima to svoje prednosti.

En popravek. Tudi na FF se lahko vpišeš v kar nekaj, mislim, da celo v večino smeri. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Lahko ja, sem pozabila tudi za pedagoško pripisat, da se na predšolsko vzgojo da priti tudi s 5. predmetom.
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

La_Stella napisal/-a:Lahko ja, sem pozabila tudi za pedagoško pripisat, da se na predšolsko vzgojo da priti tudi s 5. predmetom.

res? od kdaj pa to?
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

anca_kk napisal/-a:
La_Stella napisal/-a:Lahko ja, sem pozabila tudi za pedagoško pripisat, da se na predšolsko vzgojo da priti tudi s 5. predmetom.

res? od kdaj pa to?

Tu si malo preberi o tem.
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

od naravoslovnih faksov poznam samo enega prez omejitve: strojništvo, če so pa še kaki me pa res zanima :wink:
La_Stella, ne vzet moje vprašanje kot napad,ker res nisem pomislila na to da te te uprava zanima.podpiram to da vsak študira to kar ga zanima :wink:
sm to da je uprava podcenjevana se pa žal ne morem strinjat, ne mi zamert prosm,sam če bi mene čist mal zanimala ta smer bi upravo vpisala vzporedno (poleg mojga zdejšnega faksa) sam zato da bi mela dve diplome v roki. upam si trdit da mi ne bi vzela več kot 4 ure učenja na teden.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Mogoče si pa nekateri ne želijo 4h ur učenja na teden :D
It was forever..but it didnt last long..
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

La_Stella napisal/-a:
anca_kk napisal/-a:

res? od kdaj pa to?

Tu si malo preberi o tem.

jaz nikjer nisem prebrala, da so se pogoji spremenili. ker do zdaj so bili program PV, RP in novinarstvo med temi, na katere nisi mogel s 5. predmetom( mogoče še kateri drugi).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

lia7bibi napisal/-a:od naravoslovnih faksov poznam samo enega prez omejitve: strojništvo, če so pa še kaki me pa res zanima :wink:

Matematika (če se šteje pod naravoslovne), fizika :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

*mala* napisal/-a:
lia7bibi napisal/-a:od naravoslovnih faksov poznam samo enega prez omejitve: strojništvo, če so pa še kaki me pa res zanima :wink:

Matematika (če se šteje pod naravoslovne), fizika :D

seveda šteje :wink:
Uporabniški avatar
maaalaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maaalaaa »

^^ tut na matematki bo letos najbrž omejitev, smer finančna matematika (vpis: 50, prijavljenih: 99)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sej na matematiki ni samo finančna matematika :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori