kam ste se vpisale?
lia7bibi napisal/-a:La_Stella napisal/-a:Jaz si pa lahko "privoščim", da bom prav dobra po uspehu, ker na upravi ni navala (vsaj na UNI ne).No, saj mi itak letos ne bi zneslo, da bi bila odlična, ker je krivulja v zadnjih dveh mesecih šla bolj dol. Važno je samo še to, da kar se da dobro opravim maturo.
brez zamere vsem "upravnicam" sam zakaj greš s tako dobrim uspehom,ocenami na upravo?to je faks "drugih in tretjih želja" ker je ponavadi brez omejitev.
Nisi prva, ki si me to vprašala, a nekako ne razumem, kaj bi naj imele ocene skupnega s tem kaj gre kdo študirat.

No, brez kakšne zamere, samo odgovorila sem ti.

Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
^cherry^ napisal/-a:Pa če se ne motim dela ona 5. predmet, tko da tud nima možnosti se vpisat vsepovsod.
Res je, 5. predmet imam na maturi. Drugače pa, ravno s 5. predmetom dobiš možnosti, da se vpišeš praktično kamorkoli (razen medicine, pedagoške in ff), tako da ima to svoje prednosti. Pa sem vseeno izbrala upravo, ker poznam kar nekaj ljudi, ki so uspešno končali ta fax in so zasedli dobra delovna mesta. Seveda pa kar naprej poslušam, da je to fax, po katerem ne moreš zlahka dobiti službe.

lia7bibi napisal/-a:La_Stella napisal/-a:Jaz si pa lahko "privoščim", da bom prav dobra po uspehu, ker na upravi ni navala (vsaj na UNI ne).No, saj mi itak letos ne bi zneslo, da bi bila odlična, ker je krivulja v zadnjih dveh mesecih šla bolj dol. Važno je samo še to, da kar se da dobro opravim maturo.
brez zamere vsem "upravnicam" sam zakaj greš s tako dobrim uspehom,ocenami na upravo?to je faks "drugih in tretjih želja" ker je ponavadi brez omejitev.
to, da je fax brez omejitve še ne pomeni, da je beden in, da se gor vpisujejo samo tisti, ki nimajo kam it... skoraj vsi naravoslovni in tehnični faxi nimajo omejitev pa niso zato čist nič bedni...še lažje dobiš službo...
tudi omejitev nima nobene veze s težo faxa... dvomim, da je kakšen program na fdv-ju z relativno visoko omejitvijo težji od elektro faxa al pa recimo uprave...
La_Stella napisal/-a:Res je, 5. predmet imam na maturi. Drugače pa, ravno s 5. predmetom dobiš možnosti, da se vpišeš praktično kamorkoli (razen medicine, pedagoške in ff), tako da ima to svoje prednosti.
En popravek. Tudi na FF se lahko vpišeš v kar nekaj, mislim, da celo v večino smeri.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
anca_kk napisal/-a:La_Stella napisal/-a:Lahko ja, sem pozabila tudi za pedagoško pripisat, da se na predšolsko vzgojo da priti tudi s 5. predmetom.
res? od kdaj pa to?
Tu si malo preberi o tem.
od naravoslovnih faksov poznam samo enega prez omejitve: strojništvo, če so pa še kaki me pa res zanima
La_Stella, ne vzet moje vprašanje kot napad,ker res nisem pomislila na to da te te uprava zanima.podpiram to da vsak študira to kar ga zanima
sm to da je uprava podcenjevana se pa žal ne morem strinjat, ne mi zamert prosm,sam če bi mene čist mal zanimala ta smer bi upravo vpisala vzporedno (poleg mojga zdejšnega faksa) sam zato da bi mela dve diplome v roki. upam si trdit da mi ne bi vzela več kot 4 ure učenja na teden.

La_Stella, ne vzet moje vprašanje kot napad,ker res nisem pomislila na to da te te uprava zanima.podpiram to da vsak študira to kar ga zanima

sm to da je uprava podcenjevana se pa žal ne morem strinjat, ne mi zamert prosm,sam če bi mene čist mal zanimala ta smer bi upravo vpisala vzporedno (poleg mojga zdejšnega faksa) sam zato da bi mela dve diplome v roki. upam si trdit da mi ne bi vzela več kot 4 ure učenja na teden.
-
- Cosmopsiho
La_Stella napisal/-a:anca_kk napisal/-a:La_Stella napisal/-a:Lahko ja, sem pozabila tudi za pedagoško pripisat, da se na predšolsko vzgojo da priti tudi s 5. predmetom.
res? od kdaj pa to?
Tu si malo preberi o tem.
jaz nikjer nisem prebrala, da so se pogoji spremenili. ker do zdaj so bili program PV, RP in novinarstvo med temi, na katere nisi mogel s 5. predmetom( mogoče še kateri drugi).
lia7bibi napisal/-a:od naravoslovnih faksov poznam samo enega prez omejitve: strojništvo, če so pa še kaki me pa res zanima![]()
Matematika (če se šteje pod naravoslovne), fizika

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.