Absolventski izleti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ne sj nism rekla da jo bo prevaru :) sam a se strinjas da je en micken bolj verjetno, da ce bi jo ze kje, da bi jo tam?! ah nevem kak naj razlozim :D

+ tega da so fantje malo bolj sibki glede tega. ker so pac bolj vizualni tip cloveka in se na seks drugace gledajo. mene recimo tip zgori brez nic ne zrajca, res nic. mogoce je fajn za pogledat, rajca me pa ne. rabim se psihicno kaj druga od njega da bi me. medtem ko fante punca zgori brez zrajca ;) pac se mi zdi to neka razlika.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Ne vem, če bi razmišljala o tem, kakšne so možnosti za to, da me fant prevara, bi se mi zdelo že nekaj hudo narobe (z mano ali pa z njim :lol: ). Je pa res, da sva bila z mojim najprej prijatelja in sva si marsikaj zaupala in pač vem, da nikoli ni bil tak, da bi se obrnil za vsako bejbo oz. da bi ga neka na pol slečena bejba ne vem kako ganila (konec koncev živimo v 21. stoletju in golota ni več nekaj wow). Pravo nasprotje je pa npr. nek drug prijatelj, ki pa zelo očitno pogleda za praktično vsemi babami in potem seveda še vse pokomentira. Pri takem tipu, bi pa tudi mene skrbelo (ampak takega tipa že od začetka ne bi hotela).
Uporabniški avatar
*p*u*p*a*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *p*u*p*a* »

Zakaj pa ti s svojimi sošolkami/kolegicami ne greš???
Linca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Linca »

Nekako te razumem, pred nekaj leti sem bila v podobni situaciji. Samo da je bil to maturantski izlet, kar je skoraj isto za, oboje vemo kaj se tam dogaja. Kljub temu, da sem vedela, da me ima fant rad in da se ne bi smelo zgoditi nič, sem bila v dvomih... na koncu se je vse srečno izteklo in zdaj sva skušaj že 4 leta.

Tebe in tvojega fanta ne poznam in samo ti najbolje veš zakaj dvomiš in koliko mu lahko zaupaš. Če te misli prevarat, je bolje da te zdaj, kot pa čez deset let s svojo tajnico (dajem samo primer). Tako boš vsaj vedela na čem si. Vzemi to kot mali preizkus v vajini vezi.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

me p
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Ce pa je NJEGOV absolvent, njegova nagrada za diplomo, z njegovimi kolegi. Nima ona tam kaj iskat..
To, da je tipom vseeno, sam da da noge narazn, pa tud ne drzi. Nek bedast stereotip. Jaz vem zase, da do tipa nerabim gojit lih nekih globjih custev (predvsem ce je alkohol v igri) pa ce dobr zgleda in mi je.. hja.. zakaj pa ne..Moj pa je v tem pogledu cist nasprotn - brez totalne zaljubljenosti ne gre nic..
Kaj se pa tice teh absolventov/maturancev - za obsolventa sicer se nevem, ampak na nasem maturancu se na roko niso mogli metat, so bili namrec vsi prevec nazgani in zaposleni z doloveznimi debatami med sabo..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

o..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz se strijnam z Nio...

Moj je šel na absolventa preden sva se poznala, in je rekel, da če bi imel resno punco že takrat, da bi jo vzel s sabo, ali pa na absolventa sploh nebi hodu.

(avtorici teme): Sej odvisno kake kolege ima tvoj fant... Če so umirjena klapa vsi z resnimi puncami, in če niso neki hudi wannabe jeboti, je čist možno, da se bodo zabavali popolnoma normalno, in potem nimaš ravno razloga za skrb...

Njegovi takratni "absolventski" kolegi so pa samo gledali kje bodo lahko kaj podrli, in če se tvoj tip druži s takšnimi, pojd rajši poleg ko gre na absolventa :D ...

Nisem brala vsega za nazaj, tako da nisem nikjer zasledila s kom pa kako gre...
addie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a addie »

majchy84 napisal/-a:Mah kaj pa vem, jst sem šla na absolventa zarad žura, ne zato da se bom dol skurbala :roll: In tud kar je šlo kolegov takrt dol, jim je šla bolj pjača po glavi kokr ženske in noben ni prevaral punce. Pa tud nobenga razvrata nisem vidla, kokr nej bi bil absolvent kao ful znan po tem. Greš dol se zabavat (vsaj večina). Sicer je pa tko, če iščeš kurbarijo, jo tud najdeš, da bi bila pa res očitna, jo pa vsaj takrt, ko sem bila jst dol, ni bilo. Itak se gre na absolventa septembra v hersonissos, kjer smo mi srečaval samo ostarele angleže, ki pridejo konec poletja dol, ker ni več mladine pa je bolj mirno. Ni bilo nobenih napol nagih deklc dol, ki bi sam iskale, kje bodo kerga najdle.
Če te bo hotu prevarat, te bo tud kje tuki okol. Se pa strinjam, da je to nezaupanje velikokrat bolj odraz nizke samozavesti ženske, kokr pa tega, da bi tip dejansko hotu punco prevarat.

Se strinjam. Sem bila tam leta 2006, pa tut nisem neke hude kurbarije videla. Kar se tiče tujih turistov, so bile res samo še bolj kake angleške familije tam, pa nobenih napol nagih turistk ki bi se ponujale, nisem videla. Bolj so problem kakšni domačini, ki težijo pijanim absolventkam, in teh se je treba paziti. Mene je en zasledoval do hotela 15 minut, da sem se ga komaj znebila.
Pač morala boš zaupati fantu, sej ne grejo vsi tja, da bi se skurbali, pač za nekatere je na prvem mestu teden zabave s sošolci in prekomerno pitje.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

^^ Heh, jst sem bila tud 2006 dol, mogoče smo bili pa samo mi taka "pridna" generacija, da nam je šel bolj žur pa pijača po glavi kot kurbarija :lol: :D

Aja pa še to, jst niti slučajno ne bi rinila s fantom na absolventa. Ker konec koncev gre dol s sošolci s faksa, s katerimi je preživel veliko časa in je to bolj kot ne ena zadnjih možnosti, da skupaj zažurajo. Pol pride pisanje diplomske, služba, itd. in ni več toliko časa za takšna druženja. In ne vem, kaj naj bi jst zraven delala. Lih tko mi ne bi bilo najbolj prav, da bi fant rinil z mano dol, samo zato, da ga ne bom prevarala. Če človek ne zaupa partnerju, je problem največkrat v njem samem in ne v partnerju.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

S fantom na absolventa/maturantski izlet? Ali obratno?

Pa kaj vam je? Kje je zaupanje, kje je racionalnost in kje je dopuščanje svobode partnerja?

Povsod pa res ni treba tičati skupaj.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Par nepovezanih misli:

- če je edina opcija, da me ne raznese od ljubosumja in dvomov, to da grem zraven, je to za moje pojme katastrofa.

- mogoče je v Grčiji res več "vonja po seksu" v zraku, ampak povsod se da srečat pijano žensko, ki bo dala noge narazen, pa naj bo to v Kmš-ju, na Koprski noči ali na fantovem brucovanju. In ena je načeloma dovolj za prevaro.

- verjetno tip ne gre s popolnoma nepoznano družbo dol, ampak z istimi prijatelji, s katerimi žura tukaj. Če so to podivjane pijandure, je to popolnoma enak problem v Ljubljani kot na Kreti.

Razumem, zakaj je absolvent večji problem kot en normalen prežuran vikend v domovini.
Na absolventa se gre samo enkrat, to je treba izkoristit, kdaj se bo pa človek fukaril okrog, če ne takrat,...
Ampak če ima človek takšno filozofijo, potem ni edini problem varanje kot tako, ampak je še večja težava v tem, da ima občutek, da v resni zvezi "zamuja" najlepša leta svojega življenja. Če bo varal, bo zato konec zveze, če pa ne bo, se bo pa zato počutil ujetega (toliko pijanih absolventk, pa nobene ni mogel položit, ker ga punca doma čaka) in ju bo ta pritisk uničil.

Pa s tem ne želim povedat, da se zaradi absolventa konča vsaka zveza ali celo, da se resne zveze tekom študija sploh ne da imet. Mislim pa, da je tukaj vse odvisno od prioritet.
Če je nekdo tukaj srečen v svoji zvezi in ni mnenja, da ga punca omejuje pri doživljanju študenstkih norčij, bo tudi na absolventu vse v redu.
Če ima pa punco sicer rad, hkrati ima pa občutek, da zaradi nje cel kup stvari zamuja, je pa precej verjetno, da bo na absolventu tem skušnjavam popustil.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

fun napisal/-a:Jaz se strijnam z Nio...

Moj je šel na absolventa preden sva se poznala, in je rekel, da če bi imel resno punco že takrat, da bi jo vzel s sabo, ali pa na absolventa sploh nebi hodu.

(avtorici teme): Sej odvisno kake kolege ima tvoj fant... Če so umirjena klapa vsi z resnimi puncami, in če niso neki hudi wannabe jeboti, je čist možno, da se bodo zabavali popolnoma normalno, in potem nimaš ravno razloga za skrb...

Njegovi takratni "absolventski" kolegi so pa samo gledali kje bodo lahko kaj podrli, in če se tvoj tip druži s takšnimi, pojd rajši poleg ko gre na absolventa :D ...

Nisem brala vsega za nazaj, tako da nisem nikjer zasledila s kom pa kako gre...

Lahko fant govori, da bi te vzel s sabo ali pa sploh ne bi šel, ko je stvar že mimo. :D Nič, slabega ne mislim s tem, ampak sem morala pokomentirat. :)

Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj absolvent in maturanc veljata za tak baubau. Ja, res je, da gre za ogromno maso ljudi, ki se napijejo, popustijo jim zavore ipd, samo se mi zdi, da je vse preveč napihnjeno in se sploh ne dogaja tak razvrat, kot nekateri govorijo.

Poleg tega mi je še manj jasno, kakšno vezo imajo kolegi. Če je fant/punca normalna, samozavestna oseba, potem mu/ji bo popolnoma vseeno, kakšni so njegovi/njeni kolegi. Lahko so popolnoma umirjena klapa z resnimi partnerji, pa bo šel na lov samo ta fant/punca, lahko pa so vsi po vrsti jebači, pa to ne bo vplivalo nanj oz. na njo.
To, da je alkohol kriv in da zamegli razum, je pa čista bedarija. Ali si toliko nažgan, da še veš kaj delaš in se ne obnašaš kot žival, ali pa si toliko nažgan, da nič več ne moreš delati, torej tudi do seksa ne bi prišlo.

Mi je bilo pa izredno zanimivo to, da so mi kolegi, ki ne veljajo za umirjene boge ovčke in znajo kar globoko seči v kozarec in zažurati, govorili kako so se imeli na svojem absolventu. Takrat so vsi imeli punce, vendar nobeden resne, pa kljub temu nobeden ni varal. Vsi so trdili, da je bilo res ogromno žensk, ki so se vsak večer nastavljale, da jih je vsak lahko podrl, pa nobenemu izmed njih še na misel ni prišlo, da bi se ukvarjali z njimi. So me kar presenetili, ker sem bila prepričana, da bodo prišli nazaj polni zgodbic in pustolovščin, ki jih bom morala poslušati še dva meseca. :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

upraši se, a si ga ti prevarala na MATURANCU (svojm)? ker je to čist isto... na našm so se res tko redki dajal dol in to res eni bedniki&bednice, tko da nevem od kje tak baubau, mi smo bli isti kukr če bi v Lj žural, isto si pijan tko k kjerkol drgje, pač sam da časovno dlje piješ, pač čez cele dneve..amapk da bi ap zdj kr ČEZ SEBE ŠU pa biu NEKA X OSEBA, ker si ''pač na maturancu'' in zdj mi pa ''pač morjo zavore popustit'..hm??

So mi pa rekli, da se tam na Kreti na maturancu dajejo dol sami BEDNIKI&BEDNICE :lol: torej....?

jz svojmu neb težila, sam rekla bi mu da ga bom pogrešala in da pač nj dela kar on misl da loh, pa da sam ve da je prou, pač SAM VE KJE JE MEJA in mi2 mava tko od skos in vse funkcjonira, jz njemu zaupam, on sicr men mn ker je tut bl lubosumn, kar je čist prou, itk je lubosumje v eni meri zdravo, sam tole je pa tu mač!!

Jz pač VEM da moj ne bi, je pa res da tipi zloo hitr podležejo, če je ena ZA ma sm zihr da se tip neb mogu upret, še posebi če bi bla mau huda, pač tko jih to zamede k se počutjo kok so hudi in če bi ženska rkela 'pejva sexat' ma DIREKT da bi šli (ne zdej vse, jepa velika verjetnost)...če pa ženski to en reče, more bit pa res luškan in hud in blabla - tko k je napisala NIA.. se pa ne bojim da on mene bi prevaru hahaha zakaj, moja stvar :P je pa čist možno da se bi kšna smukala okol njega, sej je zmer kje kšna najde grrr pa kaj čš, če so use bedne :D hahaha za pogledat so, pol pa...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

lorelaj;

Povem tko kot je... Ja, njegov absolvent je mimo, so pa mimo tudi časi žuranja s tisto klapo. In samozavest, ljubezen in zaupanje gor ali dol; pač upam si trdit da bi taista klapa slabo vplivala na "moje angelsko dete" :D

In povem čist realno.. pa drugače nisem bolestno ljubosumno ženšče, in veliko- ogromno žurava vsak posebej... :P Vem pa tut kakšen je bil pred najino vezo in bi se mi čudno zdelo če bi ga dandanes ko je z mano zanimal tak način "žuranja" kot takrat- v času njegovega izleta...

In nisem nikjer napisala da se na absolventu in maturancu vsi varajo... Sej je avtortica teme sama izrazila svoje dvome, jaz sem ji pa pač svetovala...
In tut jaz ne enačim žuranja in kurbarije da ne bo pomote.
:D
Odgovori