fun napisal/-a:Jaz se strijnam z Nio...
Moj je šel na absolventa preden sva se poznala, in je rekel, da če bi imel resno punco že takrat, da bi jo vzel s sabo, ali pa na absolventa sploh nebi hodu.
(avtorici teme): Sej odvisno kake kolege ima tvoj fant... Če so umirjena klapa vsi z resnimi puncami, in če niso neki hudi wannabe jeboti, je čist možno, da se bodo zabavali popolnoma normalno, in potem nimaš ravno razloga za skrb...
Njegovi takratni "absolventski" kolegi so pa samo gledali kje bodo lahko kaj podrli, in če se tvoj tip druži s takšnimi, pojd rajši poleg ko gre na absolventa

...
Nisem brala vsega za nazaj, tako da nisem nikjer zasledila s kom pa kako gre...
Lahko fant govori, da bi te vzel s sabo ali pa sploh ne bi šel, ko je stvar že mimo.

Nič, slabega ne mislim s tem, ampak sem morala pokomentirat.
Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj absolvent in maturanc veljata za tak baubau. Ja, res je, da gre za ogromno maso ljudi, ki se napijejo, popustijo jim zavore ipd, samo se mi zdi, da je vse preveč napihnjeno in se sploh ne dogaja tak razvrat, kot nekateri govorijo.
Poleg tega mi je še manj jasno, kakšno vezo imajo kolegi. Če je fant/punca normalna, samozavestna oseba, potem mu/ji bo popolnoma vseeno, kakšni so njegovi/njeni kolegi. Lahko so popolnoma umirjena klapa z resnimi partnerji, pa bo šel na lov samo ta fant/punca, lahko pa so vsi po vrsti jebači, pa to ne bo vplivalo nanj oz. na njo.
To, da je alkohol kriv in da zamegli razum, je pa čista bedarija. Ali si toliko nažgan, da še veš kaj delaš in se ne obnašaš kot žival, ali pa si toliko nažgan, da nič več ne moreš delati, torej tudi do seksa ne bi prišlo.
Mi je bilo pa izredno zanimivo to, da so mi kolegi, ki ne veljajo za umirjene boge ovčke in znajo kar globoko seči v kozarec in zažurati, govorili kako so se imeli na svojem absolventu. Takrat so vsi imeli punce, vendar nobeden resne, pa kljub temu nobeden ni varal. Vsi so trdili, da je bilo res ogromno žensk, ki so se vsak večer nastavljale, da jih je vsak lahko podrl, pa nobenemu izmed njih še na misel ni prišlo, da bi se ukvarjali z njimi. So me kar presenetili, ker sem bila prepričana, da bodo prišli nazaj polni zgodbic in pustolovščin, ki jih bom morala poslušati še dva meseca.