Kako oni vozijo..hehe..tako kot si rekla malo po levi malo po desni...nevem kako jim to uspe in še nesreč pri tem ne povzročijo...So že navajeni tako vozit, tako da ni neke panike pri tem( čeprav če naletiš na kakšnega takšnega voznika, kje pa kje malo zamežiš med vožnjo

) . Ceste so doli tako večinoma ravne..če boš šla na kakšen daljši izlet (Kairo) boš to tudi videla. Jaz sem bila v Hurgadi pred lani in sem zelo navdušena....še imam namen tja it
Pravijo, da če greš v Egipt, da si moraš obvezno piramide pogledat...da je to prvo kaj moraš....No jaz si jih sicer nisem(imam pa še namen)..sem pa šla v Luxor te grobnice gledat in seveda potapljat...to seveda ne smeš zamuditi..ker je noro

Zelo zanimiva je pa tudi ta vožnja z Džipi po puščavi..sta bila moja starša na tem izletu in ko sem doma gledala posnetek tega izleta je res dobro in tudi sama sta ta izlet še pa še prehvalila...tako da..se vrjetno tudi to splača

... Res pa, da je en teden premalo, da bi si vse to ogledal..potem ti nič ne ostane časa za lenarjenja na plaži...
V kater hotel pa greš, če ni skrivnost