Ne maram oralnega seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

vedno pred :)
včasih sem bila izredno proti oralnem,ker se mi ga je zdelo imeti dokaj nagnusno v ustih. tip me je pregovarjal,če bi pa mogoče le poskusila,ampak sem vedno rekla,da tega pri meni ne bo doživel ker meni pač to ni to... no in potem sem 1x tok v predigro padla,da sem pač kar probala... pd takrat naprej je postalo to ustaljena praksa in sedaj mi je dejansko postalo všeč :P
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

midva pa pred, vmes.. ves čas :)
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

nama tud to ful paše. na začetku nama je blo malo ''hecno'', ker je blo za oba prvič, potem pa sva se navadla. zdaj pa to počneva kot predigro al pa tudi vmes. ampak priznam, da se moj dragi raje ''spravi na mene'' oz. bolj pogosto :oops: :wink:
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cherry24 »

Mene pa zanima ena druga situacija...
Zadnjič spremenil Cherry24, dne 17. Maj. 2009 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Čist preveč si zakomplicirala. Enostavno se spraviš dol, če ti je tolko do tega. Potem pa še njemu nakažeš. Preveč besed takrat enostavno pokvari vzdušje - sploh če so v obliki navodil in spraševanja.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Mene bivši; . tip ni nikoli oralno zadovoljil...
Zdej, ko sem pa z drugimi, mi je pa kr neprijetno, če kdo to nardi:S
Grem raj pač jst dol :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Cherry24 napisal/-a:Mene pa zanima ena druga situacija...
namreč,s fantom sva skp že par mescou,razumeva se ful dobr,sex je full dobr. ampak...pr vseh prejšnih tipih se je vse začel z oralo,pr nama pa ne. nikol ne gre on dol,pol pa še js ne grem :D pa četud bi šla full rada...ne vem...enkat sm mu sicr na začetk veze rekla d mi to ni lih neki najbol če tip to men dela( pač mi je bolš čimprej preidt na sam sex,d ni predigra predolga)...ampak sm se tud popravla pol d sede to,sam da ni predolgo itd. ampak tud od takrat nikol ne gre dol. in ni mi jasn zakaj...ker drugo vse u NULO štima. js bi pa tud rada njemu fa***:D ampak ne vem,kr nočm bit jst prva k začnem s tem....al bi pač mogla,četud on ne gre dol nkol? mislte d bi pol šu? ker kokr je on reku mu je orala kul in tud mu ni to panike...

Ja ce ti je tolko do tega..prepusti se uzitku in uziwaj v tem..pac se spustis dol, pa bos vidla kako bo odreagiral..ampak mislim, da kot tip, da se ne bo velik branil.. :D
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

Greš dol.. :] mislm, da se ne bo branu.. :D emm.. če bi blo pa kej čudnga.. ga pa recimo po sexu uprašaš kej na to temo, se lepo pogovorita in je to to..
Uporabniški avatar
ramsi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ramsi »

Zgotovo obstaja nek razlog, da tega nočeš počet in zagotovo se ga da odpraviti. Mislim da je oralno zadovoljevanje velik užitek za fanta, pa tudi tebi je lahko v veliko zadovoljstvo, ko ga vidiš da gre naravnost v nebesa in nazaj :D quote]

če ti pač ni do tega, je bolje, da se ne siliš v to. Morda se boš s časom premislila in ugotovila, da je to nekaj zelo zelo lepega, kar partnerja še dodatno povezuje in vsekakor se splača malo potruditi.
Uporabniški avatar
ramsi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ramsi »

Zgotovo obstaja nek razlog, da tega nočeš počet in zagotovo se ga da odpraviti. Mislim da je oralno zadovoljevanje velik užitek za fanta, pa tudi tebi je lahko v veliko zadovoljstvo, ko ga vidiš da gre naravnost v nebesa in nazaj :D quote]

če ti pač ni do tega, je bolje, da se ne siliš v to. Morda se boš s časom premislila in ugotovila, da je to nekaj zelo zelo lepega, kar partnerja še dodatno povezuje in vsekakor se splača malo potruditi.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Oo jst tudi ne morem njega oralno. No way, ne vem zakaj :? Enostavno mi ni do cuzanja predsemenske, omg :D Mislim pa, da oralc partnerja ne povezuje nekaj ful oz. vsaj zame to ni nekaj tako lepega, kar naj bi takoo povezalo 2 med seboj..
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cherry24 »

sej fora je..
Zadnjič spremenil Cherry24, dne 17. Maj. 2009 19:29, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

pa kaj prtisnš ga dol, da bo dojeu..čene greš pa sama dol in nekak je pol logičn da more vrnt. jz tut neb mogla brez oralca njemu, to je men čist preveč hudo :D in obratno, k veš kaj sledi..je pa res, da to traja zlo mau časa, prec na akcijo :)
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez sm tut neki cajta mela ful predcodkou pred tem da bi mi kateri koli partenr nudu oralo, sam pac jez njemu. zdej z zdejsnm mi je pa cist hudo. se mi pa zdi orala ful neprimerna za zacetek zveze ker ful nisi sproscen tko k bi mogu bit, no vsaj jez ne.

se mi pa zdi da orala fulll povezuje partnerja, ker je to tut neke vrste zaupanje.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Shelve napisal/-a:Oo jst tudi ne morem njega oralno. No way, ne vem zakaj :? Enostavno mi ni do cuzanja predsemenske, omg :D Mislim pa, da oralc partnerja ne povezuje nekaj ful oz. vsaj zame to ni nekaj tako lepega, kar naj bi takoo povezalo 2 med seboj..

Meni se je isto zgodilo. Nekako nisem mogla. Je trajalo več kot 1/2 leta, da sem lahko. Začela sem počasi - vsakokrat malo dlje (od samo poljubčkov naprej). Zdaj mi ni več problem. Ponavadi se lotim, če sem jaz zgoraj in imam dovolj tega položaja. Pa predno zamenjava položaj še malo oralno.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Odgovori