Absolventski izleti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
_ona_
Sramežljivka
Sramežljivka

Absolventski izleti

Neprebrana objava Napisal/-a _ona_ »

Zdravo!

Imam en problemček. S fantom sva skupaj že nekaj časa, gre pa letos s kolegi na absolventa na Kreto. Verjamem, da alkohol velikokrat naredi svoje, in ljudem meje padejo. Zaupam mu, vendar bom vseeno nemirna kaj se bo dol dogajalo, glede na famo Krete, kako se pije in daje dol. Ful bom na trnih, da ga ne bi trenutna pijanost privedla do tega da bi me prevaral (za kar je kombinacija in vzdušje dol pravo)... Vem, rekli bote da če me nima namena prevarat, me ne bo... ampak vem da se kdaj preveč prepusti situaciji, in posledično se torej lahko zgodi marsikaj, čeprav vem da ima ful rad in bi rad bil z mano... Bojim se tega, da se bo dol kaj zgodilo, in pač ne bom mogla čez to... :( :oops:
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

preprečit mu odhoda ne moreš. lahko mu samo zaupaš. če se bo kaj zgodila, bo lahko tako fer in ti bo povedal (ti se boš pa potem odločila kako boš reagirala...do takrat pa lahko le zaupaš...), lahko pa ti ne bo povedal in ne boš nikoli zvedela. brez veze se je preveč obremenjevat s tem, ker na to nekako ne boš imela vpliva. :)
Hočm te .. brez odvečnih besed!!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Velika možnost je da se bo skurbal dol. Jebiga....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Tudi jaz to mislim, ja..
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Vi to resno?

Naredit itak nimaš kaj. Lahko samo čakaš in mu zaupaš. Ni mi sicer povsem jasno, zakaj tak strah pred prevaro. Prevara te lahko tudi v petek zvečer ko gre pit brez tebe.
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka

Če sumi da ga bo... Ima verjetno za to tudi razlog. če je pa njihova ljubezen oh in sploh, ne bi bilo problema.
_ona_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _ona_ »

z najino ljubeznijo je vse ok, si zaupava pa to, ampak ko je bilo ful alkohola v igri, me ni še nikoli prevaral, ampak se pač obnaša bolj ''ljubeče'' do vseh..zato se bojim, da bi ga zaneslo
a zakaj strah pred prevaro? zto ker ga imam ful rada, pa ne bi hotla, da se po absolventu to konča
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cherry24 »

Uf,mene bi to tud vrjetn precej matral...pa kmal bom u tak situaciji ker moj tud nekam gre za en tedn kmalu...ampak...ja,sej bo težko...sam,ne morš človeku preprečt tega. to je del njegovga lajfa. če pa te bo že praveru pa zveš,boš saj zvedla zdej in ne čez 5 let,k bi mogoče prevaru k bi ravn dobla otročke pa se poročila. pol to že ni to. boš saj vedla da to ni to in šla dalje. bolj zdej zvedt kot poslej.

pojdi še ti takrt kam na morje. zakaj pa ne. ne boš tok mislna na to pa še on bo mal bl 'obremenjen'.
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka

Horus napisal/-a:
Smeška. napisal/-a:Če sumi da ga bo... Ima verjetno za to tudi razlog.

Bullshit. To, da ga sumi, je prej posledica njene nizke samozavesti, kot pa razloga. Kakorkoli se to slisi seksisticno, zenske pri sumljenju takih zadev pac ne studirate najbolj racionalno, sicer bi ji bilo jasno, da njegovo varanje ni odvisno od geografske lokacije :P

Sicer pa, parkrat ga tako dobro poservisiraj, preden bo sel, da mu na kraj pameti ne bo padlo, da bi zensko, ki je v pojstli tako dobra, zamenjal za drug model.
Če on čuti, da ona to sumi, zna bit tudi razlog bodoči prevari.. Češ itak misli, da bom.. Pa tudi bom. :)
Tudi tako sem mislila, vem da je ful ljudi paranoičnih v tri krasne za brezveze.. samo to naredi tudi veliko sran*a.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

a gre slucajno u hersonissos al pa malio :?: :D ce ja... good luck :D hersonissos je en velik kurbn plac...malia pa se vecji...tam vidis ob 3h ponoci nage zenske okrog hodt, in to ni nobenmu nc cudnga :)

nazural se ga bo ja. :D velika mera zaupanja pa neb smelo bit problema... :)
Zadnjič spremenil red_rose, dne 16. Apr. 2009 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Horus napisal/-a:Bullshit. To, da ga sumi, je prej posledica njene nizke samozavesti, kot pa razloga. Kakorkoli se to slisi seksisticno, zenske pri sumljenju takih zadev pac ne studirate najbolj racionalno, sicer bi ji bilo jasno, da njegovo varanje ni odvisno od geografske lokacije :P

Se strinjam. Poleg tega je alkohol samo beden izgovor za varanje, kot tudi to, da horda ostalih nedonošenčkov počne ostalo. Če te fant (lahko tudi punca v nasprotnem primeru) lahko prevara pijana 500km stran, te lahko tudi 5m stran od tebe. Alkohol ni noben izgovor, ker če vara pijan, je trezen tudi sposoben.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Horus napisal/-a:Kakorkoli se to slisi seksisticno, zenske pri sumljenju takih zadev pac ne studirate najbolj racionalno, sicer bi ji bilo jasno, da njegovo varanje ni odvisno od geografske lokacije

mislim da je razlika a ga on zura v sloveniji, al pa dol na kreti kjer te zenske ustavijo in vprasajo ce gres seksat. dol grejo use zato da se kurbarijo naokrog...tako hudo pa vrjemi da pri nas ni. tam se grejo pijane nage kopat, potem se sprehajajo naokrog ipd.
sej ne recem, ce jo ma rad pa ce je trdnega karakterja valda da nic ne bo, ampak js mislim da procentualno so sanse vecje da se mu zgodi ta spodrsljaj dol na kreti kot pri nas... :D

a je ze biu kdo dol :?: js sm tam zraven zivela 4 mesce cez poletje... in take reci kot se tam dogajajo..ajajaj :D nevem kako bi blo z mano ce bi mi tip seu dol :? mislim da bi posteno premislu

Tearjerker sej se ne gre zato da se ga tip napije, gre se za to da so dol vse druge zenske turistke pijane, v ta mesta se ga gre izkljucno zurat...in tut ce je on ne namerava prevarat, ker ce jo namerava pol se strinjam da bi jo lahko tut u Slo., tut ce je ne,...ma tisto vzdusje dol dela svoje

ma nism se vidla take kurbarije, milo receno :D kot je tam dol

hehe sej ne pravim da jo bo prevaru, sam moje osebno mnenje je, da se to dol zna prej zgodit kot u Slo. nenamenoma. :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Madona kolko svetnic spet... :roll:

Noben tip verjetno ne bo šel varat 5km stran od svoje punce in v trenemu stanju, ker bi bil naaden idiot če bi šel to delat. 1000km stran v kraju kjer je vse pijano oz. bolje rečeno je vseskupaj en sam razvrat pa kjer te noben ne pozna, pa je veliko večja možnost, da bo ta isti tip, ki je doma angelček, izkoristil priložnost...

Sploh pa če gre v družbi še par tipov...je ta možnost še znatno večja.

Plus tega je izjava, da varanje ni odvisno od geografske lokacije, navaden bullshit. In to velik...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 16. Apr. 2009 15:31, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

put, put, put ... KOKOSI! Spet se mi tip smili..
A se ti sploh zavedas kaksne neumnosti stresas? Zdaj bo on sel na absolventa, se napil in polozil vse kaj mu kriza pot. To je cista definicija zdravega odnosa. Joj no, saj ene res niste resne.
Odgovori