Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speliika<3 »

Ja to je res sam da bi že pozabil na tist sori k smo tok govorl ker ne spada v temo pa če pač že mormo o čem govort dejmo u nedolžnosti ane=)
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

speliika<3 napisal/-a:Ja to je res sam da bi že pozabil na tist sori k smo tok govorl ker ne spada v temo pa če pač že mormo o čem govort dejmo u nedolžnosti ane=)

Sceno iz tega, da je nekdo pri ne vem katerih letih še vedno nedolžen delate samo vi. Smatrate to, kot ne vem kaj.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speliika<3 »

Joj ti pa res nemoreš da nebi ane...
Na forumu je pač ta tema pa če ti kej ne odgovarja da mi o tem govorimo pač tega ne ber
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

NoSex napisal/-a:Sceno iz tega, da je nekdo pri ne vem katerih letih še vedno nedolžen delate samo vi. Smatrate to, kot ne vem kaj.

mah kjee :D
jaz prav občodujem takšne ljudi..ki se lahko takšni čudoviti stvari, kot je sex, tako dolgo upirajo :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Takrat je bilo dobro, ko nisem vedela, da je to lahko tak užitek in mi ni bil problem potrpet in nisem bila nič prikrajšana. Zdaj je pa drugač. :twisted:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Ma nedolžnost je čist precenjena zadeva. Vsak naj seksa kdaj mu paše, pred tem pa je dobro še par stvari vedeti, za kar naj bi poskrbeli starši in šola, še najbolj pa sami.
Sicer pa je neko hranjenje svojega telesa za po poroki bilo smiselno daleč nazaj v preteklosti in danes v kakšnih jamskih krajih; pri nas pa ne več. Če kdo hoče pa seveda, svoboda izbire ...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

LanaMaxim napisal/-a:Takrat je bilo dobro, ko nisem vedela, da je to lahko tak užitek in mi ni bil problem potrpet in nisem bila nič prikrajšana. Zdaj je pa drugač. :twisted:
Ko zenske enkrat na okus pridete ste fertik. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

LanaMaxim napisal/-a:Takrat je bilo dobro, ko nisem vedela, da je to lahko tak užitek in mi ni bil problem potrpet in nisem bila nič prikrajšana. Zdaj je pa drugač. :twisted:

Hm... jaz kot aseksualec nisem v tem oziru za nič prikkrajšan. :D
Odgovori