claire napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:zakaj bi sploh nekdo prevaral nekoga, ki ga ljubi?
tako. tudi jaz tega ne razumem in pika. meni se gabi že misel na to, da bi bla s kom drugim. zakaj? potem sem lahko samska.
varanje je pač ena od stvari na mojem seznamu: "to se ne dela." pa ne zato ker kao ni moralno, ampak zato, ker tega ne bi mogla. fuj. tudi oprostila ne bi.
Evo, that`s the point.

Se strinjam z obema. Kako da človeška vrsta ni ustvarjena za monogamijo? Kdo to pravi? Nekdo pri 19ih letih? Tako mlad človek res bolj težko ve, kaj je prava ljubezen. Jaz je še nisem srečala, pa vem da obstaja. Kako da vem? Moji starši so lep primer tega, isto vsi v naši družini. Pa ne mi zdaj začeti z "kako pa veš, kaj počne teta, ko ni strica" ipd. Pač vem. Pa ne zato, ker bi imeli takšne službe, da ne bi "utegnili" varati, ampak zato, ker se predobro poznamo. Vse enkrat pride na plano, vse.

Nekdo lahko nekaj časa skriva svoje prešuštvo, a nekega dne te neka xy oseba zaloti s "prepovedanim sadežem", to pove svoji znanki, ta pove komu iz rodbine in verjemite, da se takšne stvari širijo bliskovito. Been there, seen and heard that.
Seveda nismo vsi za monogamijo, nismo pa tudi vsi nagnjeni k nezvestobi in nenehni želji doživeti nekaj novega z drugo osebo.

Saj nismo živali.