Metoda umika ala coitus interruptus
No js sem zdajle že leto brez tabletk, nekaj časa sva poskušala s kondomom pa nama ni sedlo, tako, da zdaj brez..pač paziva in nikoli ne spusti vame. Prej tega nebi nikol počela, sam zdajle je pač tako, stara sva dost, kmalu greva skupaj živet, skupaj sva že 4 leta, tako, da naju za bolezni ni strah, otrok če pa pride pa pride. sva že oba rekla, če bo pa bo. čene bomo pa še mal počakal 

snezinka* napisal/-a:^^ nikol mi ni blo jasn, zakaj ljudje , k jemljejo tabletke, ne pustijo, da fant spusti vanje? kje je pol štos tabletk? če že tko razmišljate, pol bolš d tut sexate ne al pa d ste zaščitene še s kondomi. to more bit res muka!
kaj boš pa ti govorila da je boljše da ne sexam, če pač pazima malo bolj kot bi bilo potrebno (nikoli ni preveč). sorry, ampak so tudi že s tabletkami zanosile. ne vem zakaj izzivati, če ni potrebno. vsak pač po svoje. če bi blo po tvoje bi očitno vsi sexsali po metodi umika. bi se tudi jaz lahko zgražala in rekla da je pol boljše da ne sexsaš sploh. kje sem pa rekla da jaz tega ne pustim, da bi mu vame prišlo? saj sma dva. ne odločam se sama. ne polagaj bi besed kot tebi paše. fant je sam rekel da njemu to ni problemin da bi on rajši tako. meni je to še bolj sexi da špricne po meni. kaj je pa tebi je pa tvoja stvar. muka bi mi bla met froca pri teh letih, ne pa brezskrben sex kdajkoli in kjerkoli.
Glejte, vsaj pametna je, zaščitena, ne pa kot kakšne najstnice, ki se igrajo in izzivajo in se ne zaščitijo. Pač jima tako paše. Čeprav res mogoče ni potrebno, ampak če se onadva boljše počutita, zakaj pa ne.
Js zaupam tabletkam in skrbim za redno jemanje, zato se mi ni treba it te metode in se je tudi trenutno ne bi šla.

Js zaupam tabletkam in skrbim za redno jemanje, zato se mi ni treba it te metode in se je tudi trenutno ne bi šla.
jerry444 napisal/-a:a ti ni potem bolje dat gor kondom,pa naj ga tip še ven potegne preden mu pride,na tak način tudi najbrž ne boš mogla zanosti,pa še ni se ti potrebno nažirat vsak dan s tabletami.
Ali ni logično, da je seks s tabletkami boljši kot pa seks s kondomom? Najbrž ji je poleg zaščite pomemben tudi občutek med samim spolnim odnosom.
Po eni strani jo nekako razumem. Fantu sem dve leti dopovedovala, da lahko brezskrbi spusti vame, pa se je vedno umaknil. Pravi, da to stori nevede in ne zato, ker bi ga karkoli skrbelo.
claire napisal/-a:snezinka* napisal/-a:^^ nikol mi ni blo jasn, zakaj ljudje , k jemljejo tabletke, ne pustijo, da fant spusti vanje? kje je pol štos tabletk? če že tko razmišljate, pol bolš d tut sexate ne al pa d ste zaščitene še s kondomi. to more bit res muka!
kaj boš pa ti govorila da je boljše da ne sexam, če pač pazima malo bolj kot bi bilo potrebno (nikoli ni preveč). sorry, ampak so tudi že s tabletkami zanosile. ne vem zakaj izzivati, če ni potrebno. vsak pač po svoje. če bi blo po tvoje bi očitno vsi sexsali po metodi umika. bi se tudi jaz lahko zgražala in rekla da je pol boljše da ne sexsaš sploh. kje sem pa rekla da jaz tega ne pustim, da bi mu vame prišlo? saj sma dva. ne odločam se sama. ne polagaj bi besed kot tebi paše. fant je sam rekel da njemu to ni problemin da bi on rajši tako. meni je to še bolj sexi da špricne po meni. kaj je pa tebi je pa tvoja stvar. muka bi mi bla met froca pri teh letih, ne pa brezskrben sex kdajkoli in kjerkoli.
lej, nism te imela namena obtoževat. js sm samo rekla, da je meni to brez potrebe, pač js očitno zaupam tabletkam...

no, to je vse, drugič se pa do mene obnaši mal bolj civilizirano. pa se opravičujem, če sem te s čim užalila, saj samo izražamo mnenje!
snezinka* napisal/-a:claire napisal/-a:snezinka* napisal/-a:^^ nikol mi ni blo jasn, zakaj ljudje , k jemljejo tabletke, ne pustijo, da fant spusti vanje? kje je pol štos tabletk? če že tko razmišljate, pol bolš d tut sexate ne al pa d ste zaščitene še s kondomi. to more bit res muka!
lej, nism te imela namena obtoževat. js sm samo rekla, da je meni to brez potrebe, pač js očitno zaupam tabletkam...nism pa nikol rekla, da prakticiram metodo umika (ne vem zakaj si napisala, da če bi bilo po moje, bi vsi sexali po tej metodi?). Uglavnem, js nism zagovornica metode umika, če si sicer nezaščiten, če pa si zaščiten pa pač ne zganjam panike, tako kot nekateri (očitno smo si različni, js sm pa samo hotla zvedet v čem je point, hvala za napad!). mislim, daje razlog, zakaj ženske zanosijo kljub jemanjem tabletk v tem, da jih ne jemljejo tako kot je predpisano...
no, to je vse, drugič se pa do mene obnaši mal bolj civilizirano. pa se opravičujem, če sem te s čim užalila, saj samo izražamo mnenje!
glej ti si mene prva napadla, češ da je boljše da pol sploh ne sexam. ne moreš se tako obnašati. podaj MNENJE (npr. "meni se to ne zdi ok.jaz ne bi tako.." ne pa "pol bolš d' tud sexate ne"). jaz sem izrazila mnenje, ti si me pa prva napadla. kaj bi ti pa naj rekla? češ v čem je point? kaj point? tako mi paše, tako mi je sexi, tako mi je všeč. glej. moja prijateljica je imela pri svojih 23ih že 2 splava, kljub rednemu jemanju tebletk. vem, da morda zato na situacijo gledam drugače kot bi sicer. takšni pač smo, da drugače reagiramo, če "se to pač včasih zgodi", kot če se to zgodi nekomu, ki ti je dejansko blizu in občutiš njegovo grozo (tudi glede vseh ostalih stvari, ne le nosečnosti).
no need to argue.

claire napisal/-a:snezinka* napisal/-a:claire napisal/-a:snezinka* napisal/-a:^^ nikol mi ni blo jasn, zakaj ljudje , k jemljejo tabletke, ne pustijo, da fant spusti vanje? kje je pol štos tabletk? če že tko razmišljate, pol bolš d tut sexate ne al pa d ste zaščitene še s kondomi. to more bit res muka!
lej, nism te imela namena obtoževat. js sm samo rekla, da je meni to brez potrebe, pač js očitno zaupam tabletkam...nism pa nikol rekla, da prakticiram metodo umika (ne vem zakaj si napisala, da če bi bilo po moje, bi vsi sexali po tej metodi?). Uglavnem, js nism zagovornica metode umika, če si sicer nezaščiten, če pa si zaščiten pa pač ne zganjam panike, tako kot nekateri (očitno smo si različni, js sm pa samo hotla zvedet v čem je point, hvala za napad!). mislim, daje razlog, zakaj ženske zanosijo kljub jemanjem tabletk v tem, da jih ne jemljejo tako kot je predpisano...
glej ti si mene prva napadla, češ da je boljše da pol sploh ne sexam. ne moreš se tako obnašati. podaj MNENJE (npr. "meni se to ne zdi ok.jaz ne bi tako.." ne pa "pol bolš d' tud sexate ne"). jaz sem izrazila mnenje, ti si me pa prva napadla. kaj bi ti pa naj rekla? češ v čem je point? kaj point? tako mi paše, tako mi je sexi, tako mi je všeč. glej. moja prijateljica je imela pri svojih 23ih že 2 splava, kljub rednemu jemanju tebletk. vem, da morda zato na situacijo gledam drugače kot bi sicer. takšni pač smo, da drugače reagiramo, če "se to pač včasih zgodi", kot če se to zgodi nekomu, ki ti je dejansko blizu in občutiš njegovo grozo (tudi glede vseh ostalih stvari, ne le nosečnosti).
no need to argue.
lej, tisto bolš d sploh ne sexaš je blo mišljeno sarkastično, sm prou vedla, d se boš v to upičla! vredu, konec ot.
have fun
Kk točno pol gre ta metoda umika? To pomeni, da fant, malo preden mu pride, zaključi zadevo izven svoje punce ne? Kakšna je recimo možnost, da punca zanosi, če ga da fant samo parkrat notri; npr. trikrat? A je to tud metoda umika? Včasih se sprašujem, ali je res tako lahko nardit otroka - pač vn, not in to je to?
Res me zanima, ali je potrebna za zanositev poštena "obdelava" ali je dosti, da te fant samo malo "oplazi" in je to to?
Jao, kok sm čudn to napisala...