lahko uspe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

jullia_ napisal/-a:A ti malo zajebavaš folk?

Za vsak slučaj, če ga res ne: baba zmešana, tipa kličeš sredi noči, pa še pričakuješ prijazen odziv... itak da je bil nesramen, še dobro da ti ni telefona nekam zatlačil.

Jz mam svojga fanta rada in on mene... in četudi me pokliče ob xy uri, se do njega ne bom obnašala nesramno, še manj pa "zelooooo nesramno"... ne vidm logike zakaj bi se ljubljena oseba do tebe grozno grdo obnašala, če pokličeš ob neki nepravi uri. Če je že res tako težko to prenest, pa vseeno lahko z normalnim glasom poveš,da ti pač zdaj ni do pogovora, ker je toliko ura in da te pokliče nazaj, ko utegne...

Mogoče res kaj ne štima, zato se z njim pomeni..odkrito.....
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Za vsak slučaj, če ga res ne: baba zmešana, tipa kličeš sredi noči, pa še pričakuješ prijazen odziv... itak da je bil nesramen, še dobro da ti ni telefona nekam zatlačil.

Dobim nasmešek na usta, ko ženska reče ženski "baba zmešana". :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*Lara* napisal/-a:

Jz mam svojga fanta rada in on mene... in četudi me pokliče ob xy uri, se do njega ne bom obnašala nesramno, še manj pa "zelooooo nesramno"... ne vidm logike zakaj bi se ljubljena oseba do tebe grozno grdo obnašala, če pokličeš ob neki nepravi uri. Če je že res tako težko to prenest, pa vseeno lahko z normalnim glasom poveš,da ti pač zdaj ni do pogovora, ker je toliko ura in da te pokliče nazaj, ko utegne...

Mogoče res kaj ne štima, zato se z njim pomeni..odkrito.....

A ti povem, kaj ne štima?
Že kot prvo sam sistem tega, kdo mora koga prvi poklicat. Takšne igrice se mogoče še greš v fazi pecanja, ko si pa enkrat par, pa pač človeka pokličeš, ne pa da računaš, kdo je na vrsti.

Ampak pokličeš ga ob eni normalni uri, ne pa ob pol 4ih zjutraj iz diskoteke, po možnosti še z vprašanjem: "Kaj je narobe, zakaj me nisi poklical, a imaš drugo?"
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Kaj ga je spraševala in kakšne igrce se grejo..ne vem..ona to najbl ve. Ampak splošno gledano, če maš ti nekoga rad in si v nekem normalnem odnosu, se do partnerja tako ne obnašaš. Zdj pa če se v ozadju zgodbe še kej druzga skriva npr. da ma punca težk karakter, mu stalno teži itd...potem je pa to druga stvar... Ampak jz vem da ne bom lajala na fanta če me bo poklical iz žurke, ko bom spala. Men to ni nč tazga...pač si je zaželel da me sliši...bolš to, k da se z eno drugo ukvarja..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

V tej temi je že bilo napisano, da je tip utrujen zaradi službe. Zadnja stvar, ki jo v tem primeru potrebuje, je budnica ob pol 4ih zjutraj.
In ne obstajata samo ti dve alternativi, da zbudiš človeka ali pa ga prevaraš. Je še varianta, da vse blazno pomembne domislice, ki ti padejo na pamet sredi noči, prišparaš in jih s hanibanijem deliš zjutraj.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Ja zakaj pa je ni poklical, če sta se zmenla, da jo bo? Zakaj je sploh privolil v te igrce, če jih ni sposobn igrat
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma zato ker je en navaden prasec. Sicer pa, saj ne vemo, mogoče pa v resnici sploh ni spal, ampak se je zlobno hihital ob misli na to, kako je grdo zafrknil svojo punco, ki čaka na njegov klic, ki ga sploh ne bo. Ker je pač prasec.

Jaz sicer ne trdim, da z njegove strani vse štima. Mogoče jo res vara. Mogoče se je je samo naveličal. Mogoče je v resnici gej.
Ampak dejstvo pa je, da je veliko bolj pametno ohranit mirne živce in se s temi vprašanji soočit podnevi, v treznem stanju. Ne mislim samo alkohola, ampak če nekoga kličeš besen in razočaran sredi noči, verjetno psihično nisi najbolj stabilen
Drugače pride samo do medsebojne izmenjave očitkov, reši se pa ponavadi nič ne. (Mimogrede, to je eden najbolj uporabnih naukov iz serije How I Met Your Mother - Nothing good ever ahppens after 2am. :) )
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

haha, ta zadnji stavk (angleški) je res cool :) pri mojem bivšem je blo celo res...vedno je z nečem zatežil, da smo se mogl spokat domov iz zabave.....kreten...

O.k...imet težke pogovore ob 4h ponoč je res nesmislno...jaz sem mela v mislih kak lahkoten chat..npr..luby full te pogrešam, kle je sicer cool, ampak bi blo še lepše če bi bla ti kle..zdj grem počasi proti domu....itd.

Druga stvar pa je še, da če te kaj teži...te v vinjenem stanju ta zadevca še bolj žre...in ker si že itak pijan...niti ne razmišljaš dost..čustva pridejo še bolj do izraza ..in se zgodi to kar se je...s.o.s. klic sredi noč
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

*Lara* napisal/-a:luby full te pogrešam, kle je sicer cool, ampak bi blo še lepše če bi bla ti kle..zdj grem počasi proti domu...

Kaj se pari res na tak način pogovarjajo? Ne me jebat no. :stupid:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

...ja (?)
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Babo naderem, če mi pride s tako pocukrano po telefonu.

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

ccc...kr neki. Dej raj poglej v kakšnem kontekstu je napisan ta stavek. Dala sem primerjavo dveh telefonskih klicev..en je ta, ko hočeš imet težke debate o vajini zvezi ob 4h zjutraj in en je tak, kot sem napisala...

aja,...pa če mi moj to reče, mi je full lepo slišat :love:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

omojbog. prebrala sem samo zadnji 2 strani pa sploh ne morem vrjet kakšne kokoši obstajajo.

v takšnih trenutkih me je sram, da sem ženska. res.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Ma drka jo v glavo pa fajn se mu zdi ker se ona sekira pa razmišlja ob 4h zjutri kje on je, pa ga kliče sred noči in tko dalje. To se bo pa dogajal tolk časa dokler se mu bo pustila.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

@*Lara*

Koliko pa je star tvoj hani bani šnukl puci buci ?

Šalim se, seveda. Meni take pocukrane zadeve iz španskih nadaljevank niso niti približno všeč. Če bi mi to ženska rekla, bi si mislil, da se norca dela iz mene.

Sicer pa, je res nujno, da se ti mora partner oglasit na telefon ob 4ih zjutraj? Ni bolj spoštujoče, če ga pustiš spat? To, da si ga ponoči pogrešala, mu lahko poveš tudi, ko se zbudi dopoldne.

Odgovori