luškani

kje si jih pa kupla?
a_pikica_a napisal/-a:*mala* napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem jih našla na espritovi spletni strani. Po novem pošiljajo tudi v Slovenijo. Ali pa greš v Esprit vprašat.
A to resno al kaj??? Prvič slišim.
Da da
Par dni nazaj so to dodali. Po celi Evropi. Drugače pa poštnina je 10 eurov. Jaz čakam da mama pride domov da mi posodi Mastercard ih ih.
Ryu napisal/-a:^^ pust je biu februarja... ma ej tud na kaubojke/kratke hlače res lepo zgleda (nekj strani nazaj so tud slikce se mi zdi)... zakaj bi se mogl napraulat posebej? (pol bi se tud tista s tigrastimi čevlčki mogla u tigra z repom napraut?)
micamaca napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:*mala* napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem jih našla na espritovi spletni strani. Po novem pošiljajo tudi v Slovenijo. Ali pa greš v Esprit vprašat.
A to resno al kaj??? Prvič slišim.
Da da
Par dni nazaj so to dodali. Po celi Evropi. Drugače pa poštnina je 10 eurov. Jaz čakam da mama pride domov da mi posodi Mastercard ih ih.
kje to vidte??... jst sm šla na esprit.de pa nikjer nism najdla... a lohk kšn link prosm
KittyCat napisal/-a:Ryu napisal/-a:^^ pust je biu februarja... ma ej tud na kaubojke/kratke hlače res lepo zgleda (nekj strani nazaj so tud slikce se mi zdi)... zakaj bi se mogl napraulat posebej? (pol bi se tud tista s tigrastimi čevlčki mogla u tigra z repom napraut?)
no, sej je prov takosem pa vidla lani v HR Elle ful hudo modno zgodbo, tko grško navdahnjeno: tunike + gladiatorke + velik starinski nakit in je ful dobro izpadlo. samo to se mi zdi, da res paše samo na kakšno plažo ali kaj podobnega.