tamala123xy napisal/-a:Ryu napisal/-a:tele besede: ''joj pa ka si spet tečna'' ... pa pejt nekam, dokler nis tega izjavu niti prbližn nism bla![]()
:fight:
ja to je pa pr nama isto
pri nama tudi.

A si s 15letnikom, da ti lih vse kontra dela? Wtf is this shit? K berem to temo in gledam kaj vse tolerirate, me je kr groza.Anelise napisal/-a:NAJbolj mi gre na zivce,da dela zmeri kontra..Ce jst bi nekaj rada pocela,on obvezno ne..Ko jst ne bi,pa on itak ceu naudusen..Sej ok,ga skapiras in igras na to,da reces kontra od kar zelis...Sam je neumno,da je prou zmeri zmeri tko..Sploh ko je kej tacga,kar si res zelis.Sej zej pa sva skregana..Sam res nimam energije in volje za take igrice..
Ampak tisto je pa ze ponarodela. PMS pa take fore. Od zensk noben ne pricakuje, da bodo v svojem obnasanju konsistentne in da bodo njihova dejanja imela smisel.MsN napisal/-a:Mahagonij napisal/-a: K berem to temo in gledam kaj vse tolerirate, me je kr groza.
Veš kaj vse tolerirajo šele tipi pri ženskah ...
Mahagonij napisal/-a:Ampak tisto je pa ze ponarodela. PMS pa take fore. Od zensk noben ne pricakuje, da bodo v svojem obnasanju konsistentne in da bodo njihova dejanja imela smisel.MsN napisal/-a:Mahagonij napisal/-a: K berem to temo in gledam kaj vse tolerirate, me je kr groza.
Mahagonij napisal/-a:Ampak tisto je pa ze ponarodela. PMS pa take fore. Od zensk noben ne pricakuje, da bodo v svojem obnasanju konsistentne in da bodo njihova dejanja imela smisel.MsN napisal/-a:Mahagonij napisal/-a: K berem to temo in gledam kaj vse tolerirate, me je kr groza.
MsN napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Ampak tisto je pa ze ponarodela. PMS pa take fore. Od zensk noben ne pricakuje, da bodo v svojem obnasanju konsistentne in da bodo njihova dejanja imela smisel.MsN napisal/-a:Mahagonij napisal/-a: K berem to temo in gledam kaj vse tolerirate, me je kr groza.
Povej mojemu tipu![]()
srčica* napisal/-a:moti me to, da si ne zna zorganizirat svojega časa in potem sploh več nima časa zame in vsi drugi pridejo na vrsto pred mano. Če pa mu to rečem, pa kao brezveze kompliciram
Peterca18 napisal/-a:moti me to, da zelo pogosto, ko se dogovoriva da kam greva (izlet, kosilo, večerja, gledališče, sprehod), on takoj reče še svoji mami če gre zraven. Čisto sveža zadeva: včeraj sva malo gledala kaj bi bilo fajn it pogledat v opero in ko sva se odločila za eno predstavo, je takoj izjavil, da bo kupil tri karte - eno še za mamo. Sploh več nisem vedela kaj naj rečem.
Ima katera idejo, kaj naj človek tukaj naredi, če mi res ni v interesu, grem z njegovo mamo v gledališče? Enkrat sem mu že rekla, da bi mi bilo všeč, če bi šla sama, pa je bil užaljen, ampak sva potem res šla sama.