Sm kr dost zihr da niso portugalci prav nic vecji.Tysia napisal/-a:Kolikor sem imela stika s Španci mi splošen (hehe, jaz ne posplošujem, kaj?) karakter, kot se je prikazal meni, ni všeč, ker mi deluje preveč vsiljiv. Vizualno so sicer v povprečju kar simpatični, temu primerno pa tudi majhni (Portugalci pa, zanimivo, niti ne).
Tujci - Španci, Italijani.....
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij napisal/-a:Sm kr dost zihr da niso portugalci prav nic vecji.
Ja, tudi meni je logično tako - v bistvu so si sosedje (Španija, Portugalska).

Lahko pa sem imela samo tako srečo, da sem naletela ravno na take primerke, da sem lahko ven izpeljala neko posplošitev, ki ni "točna".

sm pisala pred tremi mesecema o sestri in njenem špancu. torej, ona je šla še enkrat tja, potem je prišel on čez 3 tedne in zdej spet pride on sm v času poletnih počitnic. na vezi sta pa vsak dan, skype, FB, telefon,...res malo noro vse skupaj ampak oba sta očitno precej trmasta. furata long-distance vezo. in ja sestra je stara 24 in on 27.
kot sem bila na začetku skeptična se mi zdej vse skupaj zdi prav kjut! tako da bom poročala kako se bo vse skupaj odvijalo, če vas zanima
kot sem bila na začetku skeptična se mi zdej vse skupaj zdi prav kjut! tako da bom poročala kako se bo vse skupaj odvijalo, če vas zanima

p!ka napisal/-a:Sploh dol južne Italijanke, ki so tmne in majo čist črne lase. Mmmmmm...![]()
jaz pa večino italjank ki jih poznam, so male, okrogle, z okroklimi obrazi in velkimi ritami+kratkimi nogami

(ampak to je samo moje opažanje... mogoče sem ravno na tako skupinico naletela...)