ryu10kyu napisal/-a:porcelain napisal/-a:mycosmogirl
Pa enkrat sem na discoveryu gledala, kako sta se dva pozimi z avtom zgubila v snežnem metežu in sta potem misla, da neki menihi rukajo avto ter sta potem šla ven iz avta in hodila po snegu do ene utrdbe! Celo pot pa sta slišala glasove v glavi pa vidla figure! Na koncu sta obadva umrla...vse to je bilo pa posnet, ker sta klicala na policijo večkrat, sam jima niso mogel pomagat, ker niso vedel kje sta! Razlika je bla sam to, da sta bla pod amfetamini(neki tazga)! Res grozn!
na meti sta bla (crystal meth).. grozno je blo to za gledat.. hvala bogu tega (še) ni pri nas..
Teta meta je tudi v Sloveniji ampak so policaji zelo občutljivi nanjo...za moje pojme je to hujša droga kakor heroin...ampak v Slo. ni v tolikšni meri...jo je pa dokaj enostavno narediti
Tamarra* napisal/-a:se pa spomnim letos, ko je bil koncert radia City, so na busu poleg mene sedeli neki tipi, kadili travo in jo še ponujali okrogin me je že prijelo, da mi enemu povedala par krepkih, ampak kaj se češ z norci ubadat .
mrš, gnide so to za mene, da mi je še celo noč blo pol od tega slabo ko sem jih gledala pa vohala
Sp3lca napisal/-a:ampak še vedno upam, da ga zmerjaš z gnido zato, ker je bil neuvideven ne pa zato ker kadi.