Moj komentar na uboge otroke, k morjo enkrat letno pretečt 600 (!) metrou ... Da en zdrau mulc, u letih, ko nej bi prekipevu od energije (saj mi smo), ni zmožen pretečt 600 metrou (če že Cooperjevih 2400 ne more), je men sramotno. In si kr predstaulam, da je takih primer(k)ou usako leto več; zaplent računalnike pa teveje, pa mrš na luft!
Jst sm dons po dežeunem tednu tekač zamenala za pesek in beton, pa sm mela občutek kt da laufam usred julija, me je napaliu sonce in paradajzasta obarvanost ksihta ni zbledela še tri ure po koncu

...
Kaj bi dala, da bi žvela nek ob gozdu (Rožna dolina would be great

), moja trasa je skor vs cajt na soncu, čist preveč metrou moram laufat po cesti (kr je na pločnikih nagneten pleh!!!), usakih 500 m neki gradijo in cele horde delauceu ne morjo držat jezika za zobmi, pot me vodi mem dveh šol, kjer se mularija tut ne zna zadržat, ... dejauniki, k mi kvarjo užitke.
Jst mam tut enga Suunto-ta, pa se preklada nek po sobi, kr je šla baterijca; ga morm spet usposobt, kr me res zanima, s kašnim pulzom laufam ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...