Uh, kako si sovražno nastrojen. Moja magična krogla mi pravi, da nosiš globoke travme v sebi. Kakorkoli - predlagam, da si prebereš kakšno psihološko knjigo na temo ljubezen, saj je več vrst ljubezni. Tvoja platonska ljubezen je samo ena izmed možnih oblik.
Zdaj pa lajaj, kuža.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
ne skurbanje na morju niti slucajno ni opravicljivo, ampak smo ljudje za bozjo voljo, in se to da drugace resit kot z nasiljem!
sej lih zato ker smo ljudje, mamo določen prag tolerance in se včasih ne mormo zadržat. Seveda se da drugače rešit kot z nasiljem, ampak predstavljaj si, da maš naval besa in te nekdo še kar podžiga pa podžiga ti pa se ne moreš umaknit ker hodi za tabo in ti ne da miru...takrat ti poči, ko si na koncu z živci se je težje kontrolirat.
Sama še nikol nisem nobenga udarla (ker z mojo močjo bi ga lih pobožala) ampak kolega je mel tak primer in je na koncu izpadu ko največji kriminalc
No, ne vem, če je že bilo kje v tem topicu napisano, ampak... Če moški udari žensko, je to hud zločin, če pa ženska udari moškega, pa je to verjetno, ker si je zaslužil.
Prokleta družbena neenakost.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
srčica vem da obstajajo ljudje ki majo nizek prag tolerance, js sem samo napisala da se mi to ne zdi opravicljivo in celo POTREBNO tu pa tam (tako je purple napisala, da se ji zdi cudno da nekateri ne udarijo svoje punce, ker se kao tako obnasa...)
in js ne bi bla nic ponosna na to ce se ne bi znala kontrolirat. da bi se tule po forumu to veselo razglasala..
miteq - Mogoče zato, ker fizično nismo enako močne kot ve?
Men se zdi nesprejemljivo, da fant udari punco in tudi da punca udar fanta. Če si ženska ne zasluži, si tud moški ne zasluži.
Če sem že jezna se bolj verbalno znašam (no, ni tak hudo). Bi me pa resno prizadelo, če bi me fant udaril- njega isto. Dvomim, da bi mu oprostila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ni opravičljivo, kot tut ni opravičljivo da si ene ženske dovolijo vse.
Nasilje je nepotrebno, hotla sem samo napisat da nekatere ženske izkoriščajo to nedopustnost naslija, same majo pa sij na glavi-ja veš da...
Če te tip udari mu pokažeš izhod in gotovo. Če pa to toleriraš je pa to lastna krivda (odvzeti so skrajni primeri)
Citiram:
tako je purple napisala, da se ji zdi cudno da nekateri ne udarijo svoje punce, ker se kao tako obnasa...
Če se punca na dolgi rok tko obnaša je pa sam kriv da jo prenaša, pol mu očitno že ugaja...
in red rose je tako kot vedno naredila nek svoj zaključek.usaj preberi prej preden nardiš zaključek, ker nikjer nism napisala da nasilje toleriram, ja razumem pa ga v določenih primerih in na določen način.
in točno to kar je napisal miteq, moški ne sme ženske udarit, ženska pa lahko tipa ker je kao fizično šibkejša?my ass!!Če mamo mi pravico naj jo majo pa tud oni!oboje je nasilje,pa ni važno kdo useka!
kaj boš obogatela,ker ti bo dal šamar in ga boš tožla da se nasilno vede do tebe in pokasirala kupe denarjaa? lubica sej nismo v ameriki! No drugač pa jaz nasilja NE podpiram ne tajga ne drugačnega ne iz strani nas žensk in tudi ne obratno.Lhko verbalno nekoga dost bol zjeb*** kot pa fizično
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...