menstruacija po splavu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
tvoja smotkica
Sramežljivka
Sramežljivka

menstruacija po splavu

Neprebrana objava Napisal/-a tvoja smotkica »

25. februarja se imela splav.ginekolog mi je rekel naj bi menstruacija prišla 4-6 tednov, to sredo bo 6 tednov pri meni pa nobenih sledu o menstruaciji.ima katera kakšne izkušnje s tem?.umes sem imela spolne odnose s kondomom tako da mislim da ni možnosti za nosečnost.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sej še ni 6. tednov minilo. Bo že prišla, brez skrbi. Če jo do kakšnega 7. tedna ne bo, pa k ginekologinji.

Sej si imela po splavu pregled, a ne? Da če je blo vse kul izvedeno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:roll:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:20, skupaj popravljeno 2 krat.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

;(
Zadnjič spremenil lelija, dne 07. Apr. 2009 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

lelija napisal/-a:Nisi noseča, če se kondom ni strgal, ne obremenjuj se po nepotrebnem.

Am... Mogoče si spregledala, ampak avtorica teme je napisala, da je naredila splav.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pa avtorici teme priporočam, da od sedaj naprej malce bolje poskrbi za zaščito, da ne bo spet kakih problemov. V prvem letu po splavov je 3× al pa 4× večja možnost da znova zanosiš. Kakšne tabletke bi bile najbolj varna rešitev.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Zakaj oz. kako pa to ? Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kaj pa vem, povečana količina hormonov zaradi nosečnosti. Brala sem nekoč nekaj o tem, ko se pozanimala o splavu za eno kolegico.

Aja, pa tudi ginekologinja je (bivši) kolegici po splavu to povedala, naj bo še posebno previdna.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Čez kaki teden pojdi h ginekologu, da ti pove kako pa kaj, oz. te pomiri.

Drugače pa, verjamem da ti je težko, splav je lahko zelo travmatična zadeva, ampak lubica, a si že kdaj slišala za tabletke?? Sploh glede na tvoja leta je obvezna zaščita.

Pa še drug nasvet, brcni tega tipa v rit. Si že sama v drugi temi napisala da mata težave in da neveš če boš še lahko z njim. obrni nov list in ga steraj čez vrata.

Vem da je težko ,ampak bo tko najbolš, vzemi si čas zase in premisli kaj bi rada in si daj priložnost prebolet vse skupi.

Velik sreče!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

*srčica* napisal/-a:Drugače pa, verjamem da ti je težko, splav je lahko zelo travmatična zadeva, ampak lubica, a si že kdaj slišala za tabletke?? Sploh glede na tvoja leta je obvezna zaščita.

lubica, a si ze slisala, da nekatere ne smemo jemat tabletk?! js sm v resni zvezi in ziviva skupaj, pa zau ne smem jemat tabletk. to sploh ni nobena obveza, vnasat vso to kemijo v telo.

drugace bi ti (avtorci) pa js priporocala obisk pri ginekologu
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

red_rose napisal/-a:
*srčica* napisal/-a:Drugače pa, verjamem da ti je težko, splav je lahko zelo travmatična zadeva, ampak lubica, a si že kdaj slišala za tabletke?? Sploh glede na tvoja leta je obvezna zaščita.

lubica, a si ze slisala, da nekatere ne smemo jemat tabletk?! js sm v resni zvezi in ziviva skupaj, pa zau ne smem jemat tabletk. to sploh ni nobena obveza, vnasat vso to kemijo v telo.

drugace bi ti (avtorci) pa js priporocala obisk pri ginekologu

Tut jaz jih do pred 1leta nisem smela... Zoprno tole...

+ *srčica*; tema ni bila odprta z namenom, da bo vsaka ljubica kritizirala, modrovala in dramatizirala...

SMOTKICA; jaz bi šla na tvojem mestu do ginekologinje... boš vsaj bolj brez skrbi... Bolje naredit en pregled/obisk preveč kot premalo...
srečno :kleeblatt:
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Se nekako zavedam da tema ni bla odprta za razna moraliziranja ipd., ampak glede na to, da je ravno splavila nebi blo pametno ponovno zanosit, ane??
poleg tega če že berete moje poste jih vsaj natančno preberte, napisala sem da je obvezna zaščita, tabletke so pač ena izmed najpogostejših načinov preprečevanja nosečnosti...če jih kera ne sme jemat, so pa druge vrste zaščite. Tko da prosim, ne se obešat na vsako besedo, al se more stvar res do potankosti razložit, da se ve da sm mislila na zaščito v širšem pomenu :roll:

Potem je najbolš da se punca sploh ne zaščiti in pride še do česa.

Sicer je bil pa moj post napisan z dobrim namenom :wink:
tvoja smotkica
Sramežljivka
Sramežljivka

zasčitena sem bla s kondomom razen enkrat ko ga nisva imela sva brez pa še to ni v meni končau in je bilo ravno takrat usodno.imala sem mini splav.bila sem v 6 tednu.kasneje sem imela pregled in mi je ginekolog rekel da naj menstruacijo pričakujem v 4-6 tednov.Danes sem prvič naredila za vsak slučaj test ki je bil negativen zato sem policala ginekologa in mi je rekel da mi bo dal tabletko za sprožitev menstruacije ampak to nebo potrebno sa sem jo kmalu za tem dobila. :razz: s tem sem začela tudi KT tabletkami.
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pimkie »

ne vem sicer,ampak moji prijateljici,ki je imela splav, je ginekolog rekel, da ni dobro imeti spolnih odnosov vsaj kak mesec po splavu....
tvoja smotkica
Sramežljivka
Sramežljivka

res je da nekja časa ne smeš imeti.odvisno kakšnega je imela.jst jih nisem smela imet do pregleda da mi pove če je uredu to je bilo 14 dni po splavu.
Odgovori