nasilje fanta
Sam ne more pa avtorica teme sedaj po razmerah doma sklepat kakšen je fant in si na podlagi tega mogoče ustvariti napačno sliko o njem.
Težak položaj, po 2 mesecih je težko fantu popolnoma zaupat. Sam vprašat moraš pa vseeno.
Vprašanje je pa tud, iz čigavih ust je ta izjava prišla? A od koga ki je videl, al je samo njegova bivša to govorila?
Težak položaj, po 2 mesecih je težko fantu popolnoma zaupat. Sam vprašat moraš pa vseeno.
Vprašanje je pa tud, iz čigavih ust je ta izjava prišla? A od koga ki je videl, al je samo njegova bivša to govorila?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Sam ne more pa avtorica teme sedaj po razmerah doma sklepat kakšen je fant in si na podlagi tega mogoče ustvariti napačno sliko o njem.
Videl ni nihče, so pa eni, ki ga kolikor toliko poznajo (pač pit hodijo skupaj), to govorili oz. še govorijo in tako je prišla ta govorica do moje kolegice, ki mi je to povedala (da naj bi bivšo hudo pretepel). Ne vem no, niti enkrat še ni pokazal znakov nasilja, zato se je za vprašat koliko resnice je v tem.

Nism prebrala cele teme tko, da ne me obglavljat, če sm spregledala vprašanje/odgovor.
Nutella` si ti dejansko prašala tvojga fanta, če so govorice resnične oz. si mu dala vedet, da si neki slišala o njem in da ne veš kaj si mislit ?

Nutella` si ti dejansko prašala tvojga fanta, če so govorice resnične oz. si mu dala vedet, da si neki slišala o njem in da ne veš kaj si mislit ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Sama sicer nisem imela fanta, ki bi me pretepal ali vsaj udaril, a poznam osebo, ki se je s pomočjo delavnic na osebni rasti spremenila. Pa še eno osebo poznam kot sem že par strani nazaj povedala, in sicer enega kolega, ki je bil včasih ful agresiven, ampak je potem šel v neko poboljševalnico, pa je ven prišel kot čisto druga oseba. Obstajajo seveda tudi taki, ki se nikoli ne spremenijo (jih je veliko) in lahko da je tvoj fant eden takih. Hočem pa samo povedat, da je možno, da se človek spremeni, čeprav je ena na prejšnji strani napisala, da se naj kar "tolažmo" s tem.
Kakorkoli že. Ljudje imamo zmožnost spremeniti prihodnost, le preteklost ostane kot madež, na vsakem posamezniku pa je, koliko se bo zmogel oz. želel spremeniti (na boljše seveda).

Zadnjič spremenil La_Stella, dne 22. Apr. 2009 13:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
dobro, izjeme potrujejo pravilo
mislim da je to zeloo tezko, se zares spremenit. vecina mogoce nekako potuhne ta svoj znacaj, pa potem ko pride do ene zares tezke situacije vse izbruhne nazaj in so nasilni...
verjamem pa da se lahko kdo res spremeni, ampak js bi rekla res da je to bolj izjema kot pravilo

verjamem pa da se lahko kdo res spremeni, ampak js bi rekla res da je to bolj izjema kot pravilo
red_rose napisal/-a:js pa mislim da se vsake govorice zacnejo z nekim razlogom, pa cetud je recimo samo udaru punco, al pa biu malo nasilen do nje...in ce bi se izkazalo za resnicno, js s takim fantom nikol ne bi bla. ker ne verjamem v to da se taka oseba lahko spremeni...
Vem, da bom OT, ampak morem povedat svoje mnenje.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Mene bi blo tudi mal strah bit s tipom, o katerem se širijo take grde stvari. Če ga uprašaš, pa itak, da bo zanikal... Ne vem no, te pa štekam, da ti je težko, če si zaljubljena vanj. Megari še mal počakaj, pa boš vidla, kak je... sam da se ne bo preveč navezal nate, pol pa boš mela probleme it stran, če je kej resnice u tem.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
p!ka napisal/-a:red_rose napisal/-a:js pa mislim da se vsake govorice zacnejo z nekim razlogom, pa cetud je recimo samo udaru punco, al pa biu malo nasilen do nje...in ce bi se izkazalo za resnicno, js s takim fantom nikol ne bi bla. ker ne verjamem v to da se taka oseba lahko spremeni...
Vem, da bom OT, ampak morem povedat svoje mnenje.Jz pa mislim, da se ne začnejo usake govorice na podlagi neke resnične zgodbe/dogodka, ampak na videnjih neke tretje osebe, ki si je ustvarla mnenje na podlagi govoric al pa kkšnih podobnih neumnosti... Usaj jz mam takšne izkušnje.
aha, cist verjamem...sam iz mojih izkusenj je pa vseeno vse moglo met neko podlago. ok lahka naletis na kakega res bedaka ki si vse popolnoma zmisli brez razloga, ampak drugace si se pa mogu cloveku sigurno nekako zamerit, da sploh gre sirit govorice...ne vem, se mi zdi da govorice vso stvar ful napihnejo, ampak da en mali delcek je pa res, medtem ko okrog enih se pac nikol ne sirijo govorice, ker se nimajo za kaj

vsi tisti ljudje ki sirijo govorice o tem fantu da je nasilen, ze morjo vsaj malo verjet v to...bi ti sirila take govorice o cloveku, za katerega ves da je popolno nasprotje nasilneza? slej ko prej bi se krog prekinu..ves kaj mislim?
itak, da so lahko tudi brez razloga, ampak en mali povod je mogu bit...in vcasih so pa pac tudi resnicne.
no kakorkoli, sej pravim, ce bi bla sama u taki situaciji bi se poskusla pozanimat kaj je res in kaj ne, ampak nevem, bi se mi ze mal zameru s tem da ma sploh tako druzbo ki siri lazne govorice, ocitno potem nekej ze ni vredu

red_rose napisal/-a:js pa mislim da se vsake govorice zacnejo z nekim razlogom, pa cetud je recimo samo udaru punco, al pa biu malo nasilen do nje...in ce bi se izkazalo za resnicno, js s takim fantom nikol ne bi bla. ker ne verjamem v to da se taka oseba lahko spremeni...
js tut tk mislim. vse se nek začne. upam da nimajo ljudje tolk preveč časa pa si take stvari zmišlijejo.
mam eno kolegico ko je zdle prb. 5let s tipom. ta tip je oh in sploh...vse v šoli so ble nore na njega. sam pol ko smo se pa začeli družit se pa vidi njegov karakter. v očeh vseh sta bla najbolji in najlepši par in oh in sploh. pol se je pa začelo...pred vsemi jo je poniževal, sta se kregala, vrjamem tut da jo je že udaru, poleg tega sta šla že 100 narazen ins ta zdej spet skupi... vem da je problem tut v njen, da je tk nivna in se mu pusti. sam eni moški so res taki, da se delajo lepe in umirjene - ko te pa ulovijo in vedo, da te majo v šahu se pa pokaže njihov pravi jaz.
moje mnenje je da čim dlje od njih. govorice tut niso iz trte zvite.
da nimama slucajno iste prjatlce?!
ista zgodba...in nazadnje ko sta bla narazen, je celo on mel drugo punco (itak jo vmes vara, ampak zdaj je bil prav uradno v zvezi). no, pa sta spet s to tastaro skupaj
vsi se ji smejijo za hrbtom in nobenmu ni jasno zakaj gre vedno znova nazaj k njemu, ko pa jo samo izkorisca, je niti malo ne spostuje, in tut js ne dvomim da jo je ze udaru (v druzbi jo ponizuje in zali)
ista zgodba...in nazadnje ko sta bla narazen, je celo on mel drugo punco (itak jo vmes vara, ampak zdaj je bil prav uradno v zvezi). no, pa sta spet s to tastaro skupaj

vsi se ji smejijo za hrbtom in nobenmu ni jasno zakaj gre vedno znova nazaj k njemu, ko pa jo samo izkorisca, je niti malo ne spostuje, in tut js ne dvomim da jo je ze udaru (v druzbi jo ponizuje in zali)