A gleda kdo družinski dvoboj oz. Family Feud? Meni je zelo všeč, voditeljica je tud super, mi je všeč, ker ni ena tistih, ki so se prej mogle slečt, da so dobile svoj šov Drugače se da tud na netu dobit igro, ampak samo v angleščini...
Jaz tud večkrat to pogledam, kr mi je zanimiva odaja. En čas smo s kolegicami celo zelo resno razmišljale, da bi se prijavle, ampak pol je vse padlo v vodo. No, mogoče pa se še kdaj bomo
Meni je bedno. Oddaja na nivoju Telebajskov. Da ne komentiram, kk je ta ženska oblečena...hujš ko moja stara mama.
Pa brez zamere, ampak videt ne morem ne oddaje ne ženske...
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
positive vibration napisal/-a:Meni je bedno. Oddaja na nivoju Telebajskov. Da ne komentiram, kk je ta ženska oblečena...hujš ko moja stara mama. Pa brez zamere, ampak videt ne morem ne oddaje ne ženske...
joj enako, pa še tak zoprn monoton glas ma oddaja je pa krneki, res krneki.
Men je pa kul oddaja, čist paše kdaj, ko ni kej druga za delat. Pa tud Vesna Malnar mi je v redu voditlca, sam njen stajling je pa vedno OBUPN in prav ne morm verjet, da dejansko obstaja nek stilist, ki žensko tk oblači. Katastrofa. Vedno ko gledam, se trudim odmislt njeno opravo, ampak ne gre, preveč bode v oči.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
gledam odajo in mi je dobra, moje mnenje je da je voditlca ful izvirno oblečena, dobre kombinacije, ki se jih sam sploh nebi upala dat nase. Prednost je tudi v tem da včasih vidiš kok so tisti ki odgovarjajo butasti.
Men so v tej oddaji ene bejbe toook smešne, ker se res oblečejo kot da grejo na gala prireditev oz. majo frizure naštelane, kot da grejo na maturantski ples
no angel napisal/-a:Pa tud Vesna Malnar mi je v redu voditlca, sam njen stajling je pa vedno OBUPN in prav ne morm verjet, da dejansko obstaja nek stilist, ki žensko tk oblači. Katastrofa. Vedno ko gledam, se trudim odmislt njeno opravo, ampak ne gre, preveč bode v oči.
Jst isto
Pa dam nagrado tistemu, ki je voditeljico vidu, da bi mela kdaj kakšno drugo frizuro kot pa to obliko, ki jo ma (plus minus 5 cm) in zravnane lase.
Ne prenesem voditeljice njen prisilni nasmešek vsak dan čez celo oddajo, skoz nekaj zavaja ljudi in se pametno dela, preveč govori in sprašuje. Pa še vizualno mi je anti.