Slike vaših nohtov
jz si dam tud včasih te nalepke, samo kako si jih vi dol odstrante? jz si morm vedno pol nekak spraskat to dol ker z acetonom gre lak dol, nalepka pa ostane...
drugač pa men je francoska všeč, samo niti podrazno ne z umetnimi nohti (neki najgršega kar loh nardiš), ful mi je grdo če je ta bela konica čez polovico nohta
...
drugač pa men je francoska všeč, samo niti podrazno ne z umetnimi nohti (neki najgršega kar loh nardiš), ful mi je grdo če je ta bela konica čez polovico nohta

Mah francoska...
Odkar se trudim z barvnimi laki mi je francoska najlazja opcija ever.
Vcasih sem se ful matrala da bi naredila te polkroge, imela sem celo tiste sablone, pa je vedno nastala packarija ker se je lak napol posusil ipd..
Tako da sablon sploh ne uporabljam vec,... je res veliko lazje in se manj packanja je. Pac namesto copica premaknem prst in to je to.
Nazadnje sem si belo naredila z nekim she lakcev, ki je v bistvu frost in vlece malo na modro ampak se sploh ni videlo pod roznatim lakom.
Sicer imam alessandrotov set za francosko manikuro.
Kar se obstojnosti lakov tice.. Veliko je odvisno od podlaka in nadlaka.
Odkar se trudim z barvnimi laki mi je francoska najlazja opcija ever.
Vcasih sem se ful matrala da bi naredila te polkroge, imela sem celo tiste sablone, pa je vedno nastala packarija ker se je lak napol posusil ipd..
Tako da sablon sploh ne uporabljam vec,... je res veliko lazje in se manj packanja je. Pac namesto copica premaknem prst in to je to.
Nazadnje sem si belo naredila z nekim she lakcev, ki je v bistvu frost in vlece malo na modro ampak se sploh ni videlo pod roznatim lakom.
Sicer imam alessandrotov set za francosko manikuro.
Kar se obstojnosti lakov tice.. Veliko je odvisno od podlaka in nadlaka.
Ok.. sem se malcek navelicala it's genius od essi.. mi je kar dolgo zdrzal (5dni, bel rob se je poznal ampak to je bilo to).
Tako da sem se odlocila za nekaj bolj natural dokler ne dobim essie good to go (ju3!).
podlak alessandro, 1 plast Essie Jelly Baby Cotton Candy (se ga niti ne opazi) ter nadlak alessandro.
Imam pa bolj uboge nohtke, nekam prosojne, bljak.
Sem pa probala tisto barvico in je katastrofa. Ne prenesem da bi imela karkoli 'za' nohti in me je motilo da je to nekaj neverjetnega..
Tako da sem se odlocila za nekaj bolj natural dokler ne dobim essie good to go (ju3!).

podlak alessandro, 1 plast Essie Jelly Baby Cotton Candy (se ga niti ne opazi) ter nadlak alessandro.
Imam pa bolj uboge nohtke, nekam prosojne, bljak.
Sem pa probala tisto barvico in je katastrofa. Ne prenesem da bi imela karkoli 'za' nohti in me je motilo da je to nekaj neverjetnega..
Summer055 napisal/-a:ful so mi všeč![]()
S čim si jih pa delala? A je to navadna francoska manikura??
Hvaaaala vsem trem

Verjameš ali ne, jih vedno delam na roko, nič šablon. En plast utrjevalca spodi, pol pa konice pobarvam, vse proti mezinčku, pol pa en mlečen lak čez in to je to.
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!