sam ponavad je tk da mamo ženske red en šesti čut ko prav zaslutiš da je neki narobe al pa da neki ne štima tk ko bi moglo.Tak da ja, pomoje bi se blo najbolš tk mal "u izi" pomenit.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
hvala za nasvet.torej telefon pustim pri miru... nevem,včeraj se mi je zdel nek čuden,kot da mu je minlo...lahko pa,da sem mela le tak občutek,zaradi PMSja....ker takrat se mi vsaka stvar zdi big deal ampak,,,,če ga vprašam ali ima še katero...pomojem nobeden tip ne bi po resnici povedal.ali pač
eh po resnici po mojem ne,razen če je že res vsega naveličan, pa še tedi bi si po mojem kej druga zmislu ne bi povedu da ma drugo.Hmmm, ja lej tud reakcija kako bo odreagiral na tvoje vprašanje ti lahka kej pove.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
bejba, če te je predstavu doma, pa če preživlata skupi čas, ne že neki na tem :] ampak jaz bi bla na tvojem mestu useen previdna. nebi gledala telefona (zelo grdo!!), ampak bi bila pozorna na njegov obnašanje, nebi pa pretiravala..
dve tretjini sta rekli, da se jim zdi da take stvari ne pridejo skoz.ko nekdo pravi, da je možno da gre taka zveza skoz, se obesiš na to.sejfajn, to ljudje delamo.jaz sem mnenja, da je mesec marec-april pač začetek paritve in če si sam se pač spomniš vseh bivših ljubavi, oprosti.
ne vem pa al so te odgovori drugih spravil v dvome al dvomiš nasploh, da maš ideje po enem mesecu fantu brskat po telefonu. že prvi mesec gradit na lažeh in skrivanju in šnofanju pa meni ne bi bil fajni začetek. in ne razmišlej da je za fantovo vedenje kriv tvoj pms, krivo je to da mu praviš čis usput-a maš ti kako drugo?
Trouble- jaz sem stara 21 let,on pa 26... misliš,da je prevelika razlika v letih?:)
Remedios....ne razumem kaj si točno mislila s tem stavkom: in ne razmišlej da je za fantovo vedenje kriv tvoj pms, krivo je to da mu praviš čis usput-a maš ti kako drugo?
Trouble napisal/-a:bejba, če te je predstavu doma, pa če preživlata skupi čas, ne že neki na tem :]
Ni nujno. Mene je bivši tudi že doma predstavil, celo še eni teti in njeni družini (par sva bila dobre 14 dni). Kakšen mesec po začetku veze, pa mi je dal košarico. Celo je izjavil, da bo njegova mama ful žalostna, ko ji bo povedal, da sva končala. Je pa seveda razlika, ali je zveza malo ja, malo ne, ali pa gre za resno vezo. In pri nama je bilo malo ja, malo ne. Ni bilo resno, kot pri vama ne (kolikor sem uspela razumet).
small_star....kako sta imela malo ja,malo ne?
no saj zdaj so mi ti občutki izginili...moram pač razumet,da je tip tut kdaj utrujen od službe in nima vedno ))) dneva
hja,pa se je začelo.... včeraj naj bi mep oklical on prvi....in me celi dan ni,oziroma sploh me ni.potem pa sem ga jaz poklicala,ob 4 zjutraj,ko smo bili v diskaču...bil je zelooo nesramen...nekaj res ni uredu mislite, da ima drugo?
Za vsak slučaj, če ga res ne: baba zmešana, tipa kličeš sredi noči, pa še pričakuješ prijazen odziv... itak da je bil nesramen, še dobro da ti ni telefona nekam zatlačil.
po eni strani skor ni pomembno če ma drugo, ti ne pove že njegov odnos dovolj?
nima smisla vstrajat v vezi kjer je skor edina stvar ki jo delaš, spraševanje kaj mu je, zakaj se tko obnaša, če se bo spremenil, če mu sploh kej pomeniš,...
vsi smo velikokrat pod stresom, pa to še ni opravičilo za tako obnašanje.
sama se odloči, če boš to še trpela, ampak se vprašaj kaj ti ta veza sploh nudi? Včasih pomaga da na list napišeš na eno stran dobre in na drugo stran slabe strani, tako približno vidiš kok je minusov in kok plusov.