mogoče pa vse odbija to, da si tako desperate in da čiiist obupano iščeš nekoga, ki bo "padel"? men vem da so najbolj bedni prav taki ljudje
še to, čist btw - nene, niso vsi rezervirani in nimajo vsi že vsaj eno FF. nekateri imajo resne zveze. in če so skulirani, je ne bodo zastavili za 2urce na teden s tabo, believe me
i si pa res ze obupana...sramoto si delaš. dj ohran mau samospoštovanja pa se ne nstavlej tipom, ni čudn da jih odbijaš, če si jim pa dobesedno mečeš u naročje. Ja una k ma fuck frenda en let jima je pa pa vrjetn fajn. Ne morš pa ti tipa prslit da sexa s tabo. Mater kaj ti ni jasn tud ne vem ane mal samospoštovanja u roke pa bo. Aja pa tud ne iščejo vsi fuck frendice, velik jih ne išče sploh nč, velik pa jih išče resno punco, ne pa eno obupano jebačico
o ljubica, če kaj ni, ni to. sem nadpovprečna in skoraj vsak do zdaj mi je rekel, da sem fizično najboljša od tistih s katerimi je bil.
Ma daj Libido, ti si še v srednji šoli, te prosim!
ja no pol pa si slaba v postelji. ne moreš samo ležat kot deska četudi si manekenka. mi je žal, ampak takšno hvalisanje je pa tu mač.
LOL. Si ze pomislila, da s tabo kaj mogoce ni vredu?
Sicer nisem brala vsega, ampak ze prvi post in ta komentar sta..hja..
Poglej, nihce ne mara prostaskih, narcisoidnih in neumnih zensk.Nabavi si macko.
Lubika..če ti pa tka primanjkuje sexa..pa pojdi v javno hišo delat. Sexala boš, pa še dnar boš mela Če pa "navadni" tipi, ki jih loviš okol nočejo s tabo sexat, ti pa verjetnu res na čelu piše, da si za enkratno uporabo in da si lahka...sorry
o ljubica, če kaj ni, ni to. sem nadpovprečna in skoraj vsak do zdaj mi je rekel, da sem fizično najboljša od tistih s katerimi je bil.
Ma daj Libido, ti si še v srednji šoli, te prosim!
ja no pol pa si slaba v postelji. ne moreš samo ležat kot deska četudi si manekenka. mi je žal, ampak takšno hvalisanje je pa tu mač.
LOL. Si ze pomislila, da s tabo kaj mogoce ni vredu? Sicer nisem brala vsega, ampak ze prvi post in ta komentar sta..hja.. Poglej, nihce ne mara prostaskih, narcisoidnih in neumnih zensk.Nabavi si macko.
OMG, to je pa tu mač sori sam to tipi govoriji vsaki ta drugi se strinjam...mačka bo najboljša rešitev