Starejši

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Mogoče te pa pusti čakat,tako kot si ti njega to leto,pa čeprav si mu lepo povedla in prekinla. :P No,kakorkoli tud jaz mislim,da je še vredno poskusit, še enkrat namignit al pa direktno rečt,da bi pa zdaj že bil ja čas,da bi malo poklepetala ob kavi.
Zadnjič spremenil Maudisa, dne 11. Maj. 2008 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a lissa »

Maudisa napisal/-a:Mogoče te pa pusti čakat,tako kot si ti njega ta 4 leta,pa čeprav si mu lepo povedla in prekinla. :P No,kakorkoli tud jaz mislim,da je še vredno poskusit, še enkrat namignit al pa direktno rečt,da bi pa zdaj že bil ja čas,da bi malo poklepetala ob kavi.

4 leta?
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Milsim da je rekla 1 leto?...
Uporabniški avatar
Ketika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Ketika »

hey

za moje pojme, je najboljš, če ti narediš naslednji korak. Lej, tipa si prizadela. Ne glede na to, da je 10 let starejši od tebe, se pač boji ponovne zavrnitve oz. bolečine. Isto bi se tud ti počutla. Najbrž :)

tak da... povabi ga na pijačo, mogoče na sprehod, kjer bosta res lahko sama, brez ljudi okoli, in mu povej, kar ti leži na duši. bodi iskrena, kajti le tako boš vedela, pri čem si, hkrati pa tudi on.

Če mu ni več do tebe, boš tako izvedela in boš lahko začela proces prebolevanja, kot pa da še naslednje 4 tedne ali več preživiš v čakanju na njegov sms oz. njegovo povabilo na pijačo.

Punca, vzemi stvar v roke in naredi nekaj za svojo srečo. Nihče ne bo naredil tega namesto tebe!

Good luck :wink:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

lissa napisal/-a:
Maudisa napisal/-a:Mogoče te pa pusti čakat,tako kot si ti njega ta 4 leta,pa čeprav si mu lepo povedla in prekinla. :P No,kakorkoli tud jaz mislim,da je še vredno poskusit, še enkrat namignit al pa direktno rečt,da bi pa zdaj že bil ja čas,da bi malo poklepetala ob kavi.

4 leta?

Joj,moja napaka.Slabo leto je bilo. :) Bom popravla.
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

lissa, res nimaš nič za zgubit.
napiši mu sporočilo v stilu, da bi se namesto kavice mogoče lahko sprehodila po mestu, enkrat zvečer, ko veš da boš skoraj 100% mel čas.
in ko se dobita, mu poveš kaj misliš. če si že ugotovila, da bi ga rada nazaj, se mi zdi nesmiselno okoli ovinkov mu to dopovedovat. ker se človek vedno brani nekoga, ki ga je že enkrat prizadel. in bolj ko boš ovinkarila, težje bo.
drugače bi bilo, če bi bil v tvoji skupni družbi, potem bi lahko počasi spet začela navezovati stik. tako mu pa predstavi svoje misli, povej mu, da ti manjka njegove družbe in verjamem da bo dojel.
potem je pa na njemu da procesira te podatke in naslednji naredi korak.

imej v mislih, da tudi, če te zavrne, sigurno ni zadnji tip in tako boš vsaj vedela na čem si, ne pa da se boš še nadaljnje ne vem koliko časa ukvarjala s tem...kaj bi bilo, če bi bilo....

good luck :)
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
...SaMa...
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a ...SaMa... »

orhideja1 napisal/-a:
Drugače pa ne glej na leta, leta niso ovira za ljubezen.

Najlepša hvala! to bi še včasih blo treba komu drugemu razložit... vsaj nekdo ki gleda na to tako kot jaz na cosmopolitanu... če še kdo pardon, njo sem našla prvo ki je to tako napisala...
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

poklič ga,povabi ga na pijačo...nimaš kej zgubit razen ponosa če te bo zavrnil.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

---
Zadnjič spremenil claire, dne 12. Maj. 2011 8:17, skupaj popravljeno 1 krat.
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Pomoje je pa ta tema stara skoraj eno leto... Če pa še zdej ni poklical... :D
Odgovori