Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
- bonnie taylor
- Komunikatorka
Jz predlagam usem, ki tko na izi pišete, da so naiune, da pripišete ne use, ker to gre ( za moje pojme) že prek meje normale.
Če jz napišem zdej primer, da itak use 22-letnice ne delajo nič druzga kt pijejo na študentskih žurih, živijo doma in use kar delajo je sprehod do faksa in nazaj, se bo zdej jaula cela horda študentk, da to pa ni tko, ker...
In mislim, da bo usaka pripisala, da gre za čisto posploševanje... Tko, da lepo prosim, da ne posplošujete tud vi.
Že tiskočkrat sm povedala, da niso use 15-letnice naiune in sm sebe izpostaula kt primer, da jz pa nism bla naiuna... Tko, da...
Če jz napišem zdej primer, da itak use 22-letnice ne delajo nič druzga kt pijejo na študentskih žurih, živijo doma in use kar delajo je sprehod do faksa in nazaj, se bo zdej jaula cela horda študentk, da to pa ni tko, ker...
In mislim, da bo usaka pripisala, da gre za čisto posploševanje... Tko, da lepo prosim, da ne posplošujete tud vi.
Že tiskočkrat sm povedala, da niso use 15-letnice naiune in sm sebe izpostaula kt primer, da jz pa nism bla naiuna... Tko, da...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Ja se cist strinjam da so ene 15 letnice ful odgovorne, sploh bi pa rekla da je to vec al mn od starsou odvisn pa od druzbe k jo mas.
Drgac pa upam da nebo nikol k nm prslo to k majo v ameriki kot 'sweet sixten' k je to cist prezgodi, se pr 18 vec vecina ni za tako svobodo, kot so nekatere diskoteke in vozniski izpit.
Drgac pa upam da nebo nikol k nm prslo to k majo v ameriki kot 'sweet sixten' k je to cist prezgodi, se pr 18 vec vecina ni za tako svobodo, kot so nekatere diskoteke in vozniski izpit.
-
- Komunikatorka
- Kraj: celje
no se strinjam z vama da vse res niso takšne.Normalno saj vseh niti ne poznam tako da ne morem soditi po nečem s čimer nisem seznanjena.tako da se bom popravila...Večina petnajst letnic ki jih jaz poznam so zelo "pametne" na svoj način in znajo to pamet obrniti v svoj prav. So iznajdljive doma pravi cukrčki zunaj pa
no....npr.sej smo ga tudi mi pri 15 žurali in se ga včas napili.ampak to kar se pa sedaj dogaja je pa absurd.Zakaj naivne?Ker so! zato ker namesto da bi mislile s svojo glavo delajo samo na tem da bodo izpadle cool in da bodo svojim frendov všeč da bodo zanimive lepe popolne in oh in sploh! SEJ PRAVIM TO JE VEČINA 15 KI JIH POZNAM JAZ! ne pa večina vseh 15 letnic!!!!!

and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
tamala123xy napisal/-a:nevem no če moški iščejo 15 letna dekleta...mlajša od sebe že ja, samo 15 pa newem no....čeprav če primerjam sebe ko sem bila stara 15 in sedanje petnajst letnice , lahka vidm da so se časi res full spremenili. Dekleta so z telesom in svojim obnašanjem(no hočejo biti) na nivoju 20 letnic s svojo "pametjo"(naivnostjo) so še pa otroci, kar dejansko so. niti nevem kaj bi lahko en moški iskal pri 15 let staremu dekletu, če bi mu šlo sam za sex tko kot pravte si bi najbrž izbral kakšno bol izkušeno, kot pa eno neizkušeno.No to je moje mnenje, ne me zdej napadat![]()
aj aj, je težko verjeti, da bi bil moški s petnajstletnico, ker jo pač ima rad?

crapY napisal/-a:Od moje sestre sošolka, je stara 15 in hodi z 21letnikom..
Jst mislm, da jo hoče sam izkoristit.. sexala sta ze.. On je iz Kopra v LJ hodi študirati tako, da je usak dan pri njej.. bed no.. Jst mislm da jo hoče izkoristit.. :S
Vprašanje za vse 21 letnice. Poznate kiro, kije stara 21 in hodi s 15 letnikom?
-
- Komunikatorka
- Kraj: celje
sui napisal/-a:tamala123xy napisal/-a:nevem no če moški iščejo 15 letna dekleta...mlajša od sebe že ja, samo 15 pa newem no....čeprav če primerjam sebe ko sem bila stara 15 in sedanje petnajst letnice , lahka vidm da so se časi res full spremenili. Dekleta so z telesom in svojim obnašanjem(no hočejo biti) na nivoju 20 letnic s svojo "pametjo"(naivnostjo) so še pa otroci, kar dejansko so. niti nevem kaj bi lahko en moški iskal pri 15 let staremu dekletu, če bi mu šlo sam za sex tko kot pravte si bi najbrž izbral kakšno bol izkušeno, kot pa eno neizkušeno.No to je moje mnenje, ne me zdej napadat![]()
aj aj, je težko verjeti, da bi bil moški s petnajstletnico, ker jo pač ima rad?
Ja lahko jo imja rad sej nisem rekla da je to misija nemogoče. kamot tud moški pri 25 lahko ma 15 letnico-čeprav a ni že to kao pedofilija?Po zakonu newem samo vprašam????? sam kar je pa starejš od tu naprej npr 30letnik pa 15 letnica...ja HALOO
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Mahagonij napisal/-a:Ja je pedofilija, samo to se nikol ni folka ustavilo. Cakaj da se zdaj vsuje plaz trditev o hudi ljubezni med rezidencnimi 15, 16 letnicami in njihovimi 10+ let starejsimi tipi.(Daddyka15&co).
zakaj ne? zakaj je to tako težko verjet?
Moja starša sta se spoznala ko je bilo mamici 15 let, očetu pa 23 in imata letos 18 obletnico poroke, pa dva otroka.
Nič ni nemogoče

here's here's to love!