NoSex napisal/-a:Ne mi s tem ljubljanskim sori no. Tipičen primer ljubljanske kokoške.
Zakaj pa zgolj ljubljanske me zanima? Kolikor imam jaz v beležki, mi piše, da se to besedno zvezo na podoben način uporablja po vseh krajih po Sloveniji.
ne razumem samo, kako lahko eni rečete, da je bolje da ste počakali, kot pa da bi pri 16ih. Ne veste. Ker imaš samo eno šanso. Jaz sem pri 16ih, pa ne morem trditi da je bilo bolje/slabše kot pri dvajsetih.
No, edino verjetno bi bila bolj zategnjena in bi se mi bilo smotano pogovarjati o spolnosti, če ne bi..
Dwobru samu jnjej. Kaku bi blu pa tjebi, da bi jest ljeti zčnu po primorsku gowort. Če en govori pa primorsku, štajersku, al nema veze kaku, pouli boste se zčnle smejat kaku uon govori. Samu po ljubljansku se ljeti, na tmi forumi tolerira. Spjt vidm duojna merila.
Zakaj bi se smejale če drugače govori?
Jz mam u šoli poun primorcev, štajercev, dolenjcev pa se nobenmu ne smejim..Nwm kaj je to kej tazga.
No ampk pustmo to zdj k ne spada u to temo
Hočem reči, da se ljubljansko govorico po forumih bolj tolerira, kot drugi. Predstavljaj si kako bi popizdile, da bi jaz primorsko tukaj govoril. Če pa ljubljansko pa rečejo samo "malo bolj knjižno govori."
Sem pa bil drugače tudi že priča takemu ali drugačnemu posmehu neljubljančanom, zaradi ljubljanske govorice. Pa ne mislim zdaj reči, da so vsi ljubljančani slabi.