nasilje fanta
nasilje fanta
Pred dvema mesecema sem spoznala fanta, s katerim sva bluzila, vendar mi takrat ni bil nič posebnega oz. mi ni bil res všeč. Vseeno smo večkrat šli skupaj ven pit. Ko sem ga videla drugič pred mesecema, pa je naenkrat naredilo "klik" in mi je čisto spodnesel tla pod nogami.
Do zdaj me še ni nihče tako obnorel. Problem je v tem, da sem še preden sem ga dobro spoznala, o njem slišala dosti slabih stvari. Bivšo punco bi naj enkrat pretepel, vendar verjamem tej govorici toliko kot ne verjamem. Težko je vedeti, kaj je res. Sicer ne kaže znakov agresivnosti, četudi spije preveč alkohola, ker sva se do zdaj še vedno imela lepo. Prijateljica mi je rekla, naj pazim kaj delam, ker je o njem slišala, da je lahko zelo posesiven do punce, skratka ljubosumen. To mi je zadnjič tudi sam rekel, vendar bolj v hecu. Do zdaj je bilo še vedno tako, da so prijatelji imeli nekaj proti mojim bivšim (dva sta bila) in se mi zdi, da se zgodba ponavlja. Ne vem kaj naj naredim... zdi se mi nesmiselno poslušati nekoga, ki ga ne pozna nič bolje od mene, ker je slišal od neke xy osebe slabe stvari o njem. Se je katera že kdaj znašla v podobni situaciji?

Ja odvisno kdo ti je to povedal... Če je bila kakšna njegova ljubosumna bivša, čist možno da se je stvari izmislila...
Če pa so ti pač to povedali ljudje ki jim zaupaš se je pa za zamislit...
Jaz nebi vsega verjela na besedo, še posebno če so ti to povedali nezanesljivi ljudje... Če se boš zapletla z njim, pa bodi že na začetku pozorna na kake ljubosumne opazke itd. Pa poizkušaj ga najprej malo bolj spoznat... Ne vem kaj bi lahk druzga svetovala...

Če pa so ti pač to povedali ljudje ki jim zaupaš se je pa za zamislit...

Jaz nebi vsega verjela na besedo, še posebno če so ti to povedali nezanesljivi ljudje... Če se boš zapletla z njim, pa bodi že na začetku pozorna na kake ljubosumne opazke itd. Pa poizkušaj ga najprej malo bolj spoznat... Ne vem kaj bi lahk druzga svetovala...

Re: nasilje fanta
[quote="Nutella`"]Pred dvema mesecema sem spoznala fanta, s katerim sva bluzila, vendar mi takrat ni bil nič posebnega oz. mi ni bil res všeč. Vseeno smo večkrat šli skupaj ven pit. Ko sem ga videla drugič pred mesecema, pa je naenkrat naredilo "klik" in mi je čisto spodnesel tla pod nogami.
Do zdaj me še ni nihče tako obnorel. Problem je v tem, da sem še preden sem ga dobro spoznala, o njem slišala dosti slabih stvari. Bivšo punco bi naj enkrat pretepel, vendar verjamem tej govorici toliko kot ne verjamem. Težko je vedeti, kaj je res. Sicer ne kaže znakov agresivnosti, četudi spije preveč alkohola, ker sva se do zdaj še vedno imela lepo. Prijateljica mi je rekla, naj pazim kaj delam, ker je o njem slišala, da je lahko zelo posesiven do punce, skratka ljubosumen. To mi je zadnjič tudi sam rekel, vendar bolj v hecu. Do zdaj je bilo še vedno tako, da so prijatelji imeli nekaj proti mojim bivšim (dva sta bila) in se mi zdi, da se zgodba ponavlja. Ne vem kaj naj naredim... zdi se mi nesmiselno poslušati nekoga, ki ga ne pozna nič bolje od mene, ker je slišal od neke xy osebe slabe stvari o njem. Se je katera že kdaj znašla v podobni situaciji?[quote]
Te to ne moti,da spije preveč alkohola?
Težko bi ti odgovorila kaj je res in kaj ne.Je pa res,da govorice,največkrat niso povsem iz trte zvite.Lahko ti povem le,da so ljudje,ki so pretirano posesivni in ljubosumni,največkrat tudi agresivni.

Te to ne moti,da spije preveč alkohola?
Težko bi ti odgovorila kaj je res in kaj ne.Je pa res,da govorice,največkrat niso povsem iz trte zvite.Lahko ti povem le,da so ljudje,ki so pretirano posesivni in ljubosumni,največkrat tudi agresivni.
Bodi previdna. Ne verjemi vsem govoricam, ampak vseeno je ponavadi v vsaki laži košček resnice. Vsi delamo napake, mogoče se je on iz svojih kaj naučil in rabi priložnost.
Lahko mu tudi poveš kaj vse si slišala in da neveš kaj bi si misla, ampak je velika verjetnost da ti bo povedu samo svojo plat, oz. bo malček polepšal resnico.
Probaj in boš vidla, ampak če boš opazila preveč agresije se umakni dokler se še lahk. Go for it, ampak s pametjo
Lahko mu tudi poveš kaj vse si slišala in da neveš kaj bi si misla, ampak je velika verjetnost da ti bo povedu samo svojo plat, oz. bo malček polepšal resnico.
Probaj in boš vidla, ampak če boš opazila preveč agresije se umakni dokler se še lahk. Go for it, ampak s pametjo

Hm... kot da bi brala svoje besede. Sicer je v času zaljubljenosti težko pametno presojati, ampak vseeno ga "tipaj" kako se odzove v določenih situacijah, vendar ga ne delaj po nepotrebnem ljubosumnega.
Glede tistega incidenta z bivšo pa ti svetujem, da ga malo povprašaš po tem. Povej mu, da si slišala druge govoriti o tem, vendar nikogar posebej ne izpostavljaj.

Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
fant je agresiven do punce samo, če ona to dovoli, tolerira in opravičuje z besedami "če pa ga imam vseeno rada". Za sebe vem, da bi me fant udaril enkrat in nikoli več.
To da preveč pije zna bit omejeno na obdobje mladosti (kar načeloma ni posebej problematično), lahko pa da se nadaljuje (in stopnjuje) in kasneje (čim prej stran od takega tipa) ... toda zdaj ne moreš vedeti, kaj bo v prihodnosti. Jaz bi ga na tvojem mestu bolje spoznala in se potem odločila ali je pametno biti z njim.
Imam pa tudi jaz izkušnjo, da skoraj vsi moji najboljši prijatelji in prijateljice niso marali mojega fanta ... in je bila kar neprijetna situacija.
Hej, kaj pa če ga kar vprašaš ... sem slišala, da si s prejšnjo punco fizično obračunal, je to res?
To da preveč pije zna bit omejeno na obdobje mladosti (kar načeloma ni posebej problematično), lahko pa da se nadaljuje (in stopnjuje) in kasneje (čim prej stran od takega tipa) ... toda zdaj ne moreš vedeti, kaj bo v prihodnosti. Jaz bi ga na tvojem mestu bolje spoznala in se potem odločila ali je pametno biti z njim.
Imam pa tudi jaz izkušnjo, da skoraj vsi moji najboljši prijatelji in prijateljice niso marali mojega fanta ... in je bila kar neprijetna situacija.
Hej, kaj pa če ga kar vprašaš ... sem slišala, da si s prejšnjo punco fizično obračunal, je to res?
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Jaz 18, on 23. Tako sem zmedena, ker več ne vem ali delam prav... Se mi zdi, da me vleče na dve strani, a hkrati bolj k njemu
Sicer imam sama že od nekdaj svoj jaz, tako da se on zaveda, da nisem neka tiha miška, ki v vsem da prav fantu. Je pa edini do zdaj, ki se zares trudi zame, pa tudi ves čas mi govori, kako je nor name od prvega dne, ko me je srečal in da se ne zavedam kaj on daje skozi zaradi mene... 

foals napisal/-a:Vse je odvisno kakšne meje si znaš postaviti...če je njo tepel ne pomeni da bo tebe tudi! Samo takoj postvi mejo!!!!!
Točno tako! Tudi moj kolega je bil včasih problematičen, pa se je spremenil in je zdaj, ne rečem da čisto drugačen, vendar druga oseba (v pozitivnem smislu).
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Re: nasilje fanta
ah te bučke....
jst bučkam ne verjamem, dokler se sama ne prepričam al je buča zares resnična.Sploh pa prej pretehtam iz čigavih ust je buča pršla, ker ponavad lih pride iz kšnih ljubosumno foušijskih
oziroma se gibljem v takem krogu, kjer ne bučajo bedarij in res se mi v 4 letih zveze ni zgodila niti ena bučka čez mojga fanta.
skratka, če vama je lepo, ne uničt zdej tega z izpadi da je on agresiven in nevemkaj.sploh se pa agresija največkrat pokaže ko je človek pijan, in če takrat ne dela problemou ne verjamem da jih bo trezen.je pa res da skoz leta marskomu lahko kej v glavi prešalta, ampak to lahko njemu al pa kšnemu tretjemu...tle res ni pravila.tko da uživej svojo zvezo in se požvižgej na bučke, ki jih folk okol prodaja.
jst bučkam ne verjamem, dokler se sama ne prepričam al je buča zares resnična.Sploh pa prej pretehtam iz čigavih ust je buča pršla, ker ponavad lih pride iz kšnih ljubosumno foušijskih

oziroma se gibljem v takem krogu, kjer ne bučajo bedarij in res se mi v 4 letih zveze ni zgodila niti ena bučka čez mojga fanta.
skratka, če vama je lepo, ne uničt zdej tega z izpadi da je on agresiven in nevemkaj.sploh se pa agresija največkrat pokaže ko je človek pijan, in če takrat ne dela problemou ne verjamem da jih bo trezen.je pa res da skoz leta marskomu lahko kej v glavi prešalta, ampak to lahko njemu al pa kšnemu tretjemu...tle res ni pravila.tko da uživej svojo zvezo in se požvižgej na bučke, ki jih folk okol prodaja.