torej kot že rečeno sm preživela to ogromno betonsko džunglo in če mal zberm vtise (k so sicer še zmer čist kunfuzni) lahk povem da:
- je prvi dan k sm stopla s podzemne ny butnu vame k petmetrski val (to je nabližji opis prvega srečanja k se ga lahk spomnm)
- tok enga hrupa, šundra, gužve, vročine ipd. pač do zdej še nism dožvela
- sm bla neki cajta kr v šoku ma me je hitr minil in sm se čist fajn aklimatizirala
- sm k sm mal zbrala utise ugotovila, da sm spet ena izjema, ki ny niti ne ljubi niti ne sovraži (pravjo baje da sta sam te dve opcije mišlenja možni o tem mestu)… v bistvu mi kr všeč k je tok živo vse, samo živela pa tam ne bi…
- bi pa mela en skromn apartment v trumpovm towru, da bi mela kje za prespat k bi glih pršla na šoping
- je tam idealna lokacija za prakticiranje tovrstne telovadbe (beri skakanja po štacunah)
- sm bla jst čist preveč crknena vsak dan še sam od ogledovanja izložb, kamoli da bi še intenzivno šopingirala… jebat ga next time maybe
- ni pa blo spet tko hudo, da bi reva boga glih čist praznih rok dam pršla
- sem si nehote probala predstavlat, ko sem zjala v vse te trumpove nebodere, kako je bit v milankinih čevlih (mrs. Trump v prevodu)
- mi je bil od vsega mesta najbolj všeč tist del central parka, s kerga lahk gledaš plazo, zvečer oz. ponoč pa Times square
- sem iskala lokacije kjer bi lahk stanovala Carrie pa ne vem če sm si prov zapomnla kako je že zgledala tista njena bajta
tok zaenkrat... kej več pa če bo koga eksplicitno zanimal