Jaz sem iz Pariza do Ljubljane šla z vlakom, saj sem mela vsaj 30kg težak kovček.

Hm, jz pa lahko verjamem..men so zaenkrat vedno tehtali tudi rocno prtljago.Kitten napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Meni so v Carigradu tehtali tudi ročno prtljago. Bila je primernih dimenzij, ampak pretežka, zato je morala dol.
Pozanimaj se ...
O groza prou ne morem verjet, cist vsak ma drugace, ko bi to le bla neka pravila ki veljajo za vse, ne pa da je tko kot se jim sprdne :S no hvala za informacijo, torej moram tud to tehtat![]()
sončk napisal/-a:Ročna prtljaga je lahko težka do 8 kg. Npr. prenosnik, adapter, pa še kšne malenkosti.
Jaz sem iz Pariza do Ljubljane šla z vlakom, saj sem mela vsaj 30kg težak kovček.
? Čene za na letalo maš lahko do 20kg, se spomnem da jst sm mela do nule točno, kašno olajšanje je blo tkrt 

Če kupuješ preko neta, si karto sama sprintaš, oz. tisto sploh ni karta, ampak samo potrdilo neke vrste - dobiš neko kodo s katero greš potem na check-in.bubabiba napisal/-a:A kej veš, če naročiš iz Brnika do cilja, če prevzameš karto na Brniku? (najbrš ane) Se pravi so dejansko tolk poceni..ja super ane.

*mala* napisal/-a:Hm, kako je če vzameš npr. nekoga 14,15- letnega s sabo na letalo? Rabš kakšno potrdilo?
Bi vzela sestrično s sabo, pa ne vem kak to poteka...

Mislim, da je kar "splošna tarifa" za lete čez lužo - 23 kg/kovček(v "economy" razredu), lahko se ima s sabo 2 (checked baggage) in 1 manjšo torbo (določenih mer), ki se jo nese v kabino.frigga napisal/-a:^Kukr jst vem, imaš lahko dva, tri kovčke..., ampak mora bit vsak težek toliko, kot je predpisano. Vsaj tko je blo takrat, ko sem jst letela v Kanado (sva mela s fantom vsak dva kovčka). Doplačaš samo tisto, kar je nad mejo na posameznem kovčku.