tiasha napisal/-a:Men se pa zdi, da ni keč v tem, da ženske ne bi dojele ... nam je že jasno, če se ti fant pač ne oglasi 2, 3, 4 ... dni na telefon, da je konec (no vsaj men bi blo jasno) ... ampak me se preprosto ne moremo sprijaznit s tem, ne moremo dojet zakaj je tako?? Zakaj tip nima tok jajc, da te pokliče in ti pove kaj in kako ... Zakaj se noče več slišat s tabo? Zakaj noče bit več s tabo? Ženske smo pač bitja, ki rabimo pojasnilo, razlago zakaj je konec ... Tko kot je že
zvezdica007 napisala ... me pač hočmo pridt stvari do dna in jo končat tko k je treba ...
Ne pa da si kr rečemo ... aha ... torej če me ne kliče 2, 3, 4 ... dni je konec ... ok ... pozabljeno!!

No vsaj pri tistih ženskah je tko, ki jim je ta zveza nekej pomenila ... in so v to zvezo res neki vlagale in imele partnerja rade ...
Saj štekam,kaj hočeš povedati
Vlagaš energijo,čas,čustva,potem pa vidiš da gre vse v nič...in se ti zdi nelogično,kako se lahko to zgodi?Hočeš rešiti razmerje s pogovorom...da razčistita kako in kaj,saj če se skregata še ne pomeni,da je vsega konec...se pač pogovori,razčisti situacijo in to je to,a ne?!Samo očitno njemu ni vredno tega truda in je že obupal nad vama...tipi veliko hitreje obupajo,kot ženske...in ponavadi se ženske veliko bolj trudijo,da ohranijo razmerje(rekel sem ponavadi,da me ne bo kdo za jezik vlekel)...
Samo očitno mu ta ženska niti toliko ni vredna,da bi jo poklical,oziroma se ji javil na telefon...in ji razložil situacijo!
No,pa saj če smo iskreni se tudi ženske dostikrat poslužujejo takih prijemov,pa si mislijo bo tip že dojel,da pač ni zaželjen...tako da pač obstajajo osebe obeh spolov,ki se ne želijo soočiti s situacijo,ki je nastala...oziroma je ta za njih že preteklost in škoda izgubljati čas za take stvari...
Je pa dejstvo,da znate ženske(in moški tudi verjetno)čisto zamoriti sceno in ga kličete 20 krat na dan in na koncu te ima poln ku*ac in se ne javlja več in mu še kar zvoni tel. potem...vztrajno!
Lep pozdrav!