:)
treniraj na dildotu...
tamala123xy napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Zmer, ko se odpre kšna taka tema, jst prov srčno upam, da se spet en norca dela in se tolažm, da ne obstajajo res tok glupi ljudje
tudi če se že dela norca je vseeno glupa da sploh ma čas takele stvari pisat gor

tomažinka napisal/-a:snezinka* napisal/-a:priznanje je prvi korak na poti do cilja!:)
treniraj na dildotu...
ti ziher najboljše fukaš na tem forumu!!!

tudi jaz se sprašujem "al se kdo tukaj dela norca iz nas ?"
veš že po samem tvojem pisanju ti lahko povem, da kolko jaz poznam fante, jih take punce kot si ti ne privlačijo.. Za njih si dobra lih tolko da te dvakrat posexajo pol pa ajde .. Žal, mogoče pa boš mogla mal svoje razmišlanje spremenit, se ti ne zdi ?
Nevem če sploh kerega človeka na svetu pritegne ubup drugega sočloveka..
vse kar ti lahko rečem obnašaš se kot 15 letnica, pravih in resnih tipov to ne privlači.. Kdo se bo pa ukvarjal z 24 letno 15letnico.. sorry, sam se strinjam z vsem kar so druge punce tukaj napisale..
tomažinka napisal/-a:jerry444 napisal/-a:mogoče je pa boljša v pojstli kot ti,pa mu paše raje tja namakat.Zakaj imam filing,da je tole temo odprl tip?
no definiraj prosim, kdaj je ženska dobra v postelji?
jah, s 30 letnicami se res ne morem merit.

~NIA~ napisal/-a:tomažinka: očitno nisi preveč lepa oz. si slaba v postelji. ta dva razloga sta edina logična.. pa še po pisanju mi delujep vsiljiva in tečna.
ker če bi bila lepa pol bi tipi tebe klical, ne ti njih.. bi želel s teboj vn.. enako če bi bla dobra v postelji - bi se vsak hotu vrnit.. sorry.
ker vrjem, če bi biu, BI TE nooooooonstop klicu ker moški so pač nori na to!