In ne nebom se pojedla zrd tebe, se boš ti, ko neboš sprejeta na faks, jaz pa OOOH s poklicno maturo :*
..Evelyn.. napisal/-a:No dej, če neveš kaj označujem za primitivizem bodi tiho. Tle se gre striktno za način pisanja, samohvale in zaničevanja drugih.
..Evelyn.. napisal/-a:premagala posrane gimnazijce
..Evelyn.. napisal/-a:pa so en drek pametnejši ali razgledani(kot si zamišljajo)
..Evelyn.. napisal/-a:angleščina je vedno imela preveč preponetnih dijakov
..Evelyn.. napisal/-a:Mogoče se strinjam s tem, da bi omejitve morale bit drugačne oziroma merila za sprejemanje gimnazijcev ter tistih s poklicno. Navsezadnje nikjer nisem rekla, da gimnazija ni težja od poklicne, ampak tud to ni fer, da so dijakom, ki so se očitno napačno odločili za poklicno šolo, preprečili študirat karkoli drugega razen sorodne poklicne smeri.
Jagoda_ napisal/-a:um...jaz bi nekaj vprašala. Jaz mam na drugem mestu napisano umetnostno zgodovino+ geografijo na tretjem pa medijske študije kp. V primeru, da nisem sprejeta na arhitekturo pa sem sprejeta na drugo in tretjo željo se lahko vpišem namesto na drugo na tretjo željo ? je to mogoče ? kr res nebi geo+um. zgo študirala
tanchii napisal/-a:Saj ni tukaj samo angleščina.
Ne zaničujem nikogar, ampak na vseh poklicnih šolah pač ne dobiš ustrezne izobrazbe (npr. na področju fizike, kemije, matematike) za določene fakultete.