Js sm pa trenutno v Svici, hahahaha
Ma men je res ful fajn, delam 4 dni na teden, to pa pomen da tamalga zbudim, pojeva zajtrk in ga pospremim do busa, pol ga morm iskat pa narest kosilo, pol pa spet na bus pa v solo (oni majo kr 2x na dan solo). Pol pa popoldne pride domov, pol sva pa ksni 2 uri sama, pol pa ze starsi pridejo.
Pa vedno ko recem, ce kej pomagam, kao nene, sej je kul. Morm ubistvu sam za tamalim pospravt. Ceprov pol kdaj se posesam al pa kej, ker mi je pac smotan, pa itak nimam kej za delat.
Drgac on je iz Svice in z njim govorim francosko anglesko ali nemsko, mami je iz Argentine pa govoriva spansko, tamau je pa posvojen z Madagaskarja, pa me je naucu par besed
Ma drgac ce objektivno gledam je res ful ful fajn, saaaam mal ze pogresam prjatle, ker smo pac na vasi in ni za delat NIC. Do mesta sploh se nisem prsla (v dveh tednih), tko da niti denarja se nisem zamenjala in nakupila par stvari ki jih nujno rabim. Tle v vasi so pa tud sami mali otroci. Tko da zdej ful berem, sem na netu, se ucim jezike in umetnostno zgodovino, vcasih kej matematicnega resim za duso
Placan mam 520e na mesec + tecaj francoscine, kar se mi zdi dobr, pa glede na to dav v dveh tednih niti centa se nisem zapravla..
Aja, edini mius je pa tamau

Ker je res hud kolerik in ko popizdi razbije sve in kr brca in tepe in nevem kaj. In pol se men pac ne da z njim ukvarjat ker pac nocem bit prebrcana in se odstranim, pol pa on kr zgine!! In pol ga morm iskat in pol ga kr po eno uro ni.
Aja, pa FUL dobr jemo, o sit!
All in all, sej je ful dobr, sam pogresam ljudi, pa tamau bi loh mal mn brcu.
Chiqqa, na tvojem mestu bi pa jst pokenslala, vrjetn tud tok dobr ni placan, da bi se ti dal to prenasat. Ce on sam zmore bolje, pa naj bo pac sam, fakof.