Maya19 napisal/-a:In pa o človeškem egoizmu: mislim, da je ena par strani nazaj že nekaj napisala o tem egoizmu. Da se mačke not zapira, zarad ČLOVEKOVEGA egoizma oz.straha pred tem, da bi se mački zunaj kaj zgodilo.Ker bo potem ČLOVEK (torej lastnik teh živali) trpel. Ker mislim, da če bi mačka lahko izbirala, bi si izbrala življenje noter+zunaj ko hoče. Ampak ČLOVEK ji tega ne pusti, zaradi sebe,zaradi svoje panike.
Tako da nevem če si ti prava oseba, ki lahko piše kaj je to egoizem ko se gre za živali.
ja pa kaj še no!
res zapiram mačko zarad tega da ne bom jst trpela,ljudem povem da je pred njimi stopnica da jst ne bom trpela, psa mam tud na povodcu da ne bom jst trpela...

veš, ene DEJANSKO res skrbi za zdrauje naših živali in jih en zapiramo zarad tega, da ne bomo trpeli mi, ampak zaradi tega da ne bodo trpeli oni!Mislm a ni logično?In psa mam tud na povodcu in ga držim stran do ljudi, zarad tega da ga ne tikajo, da mu ne težijo in da ga nevzgojeni froci ne vlečejo pa ne cukajo!Če bi bil razlog, da jaz nebi trpela, sploooh nebi iemla živali, ker usaka enkrat umre, kajne?Torej danes, al pa čez deset let, groza bi bla enaka!
no bubabiba je predstavila eno stran tega kako lahko maček trpi če se mu zunej kej zgodi, jst pa povem drugo; mačka z levkozo in aidsom!sm že parkrat opisala in verjemi, ZADNJE na svetu mi je da mu kej tazga prvoščm!!!Dejansko pri nekaterih obstaja ljubezen do živali, če mogoče še nisi slišala za to!In ne mi nismo take kot tista babica ki si jo ti vidla!