Poskusite!
In zdaj ostale pripombe:
Zateja že pospešuje odgovarjanje, kar pa ne pomeni nič drugega kot to, da boste prišli malo prej na vrsto kot bi sicer. Več kot ponoviti to, da je povpraševanje veliko in da je čakanje zato neizogibna pa tudi ne morem. Si predstavljate, da bi morali vsak dan odgovoriti vsaj sto ljudem (brezplačno oz. za kompenzacijo z oglaševanjem)?
In še tole:
Zateja tole temo prebira, zato ve, kakšni so vaši pomisleki, tole pa mi je danes pisala po mejlu. Ker ni registrirana, objavljamo njeno pisanje kar tukaj:
"Tiste, ki so vprašali po dvakrat ali 10 x enako, sem enostavno izbrisala. Je pa težko z iskalnikom po šifri iskati iste osebe, kar je v škodo mnogih, saj so nekateri res dobili odgovor že po 3 x.
Glede opomb, da za odgovore štejem tudi tiste odgovore, na katere naj bi napisala samo, da sem že odgovorila, pa mislim, da ne drži popolnoma. Lahko da se je to zgodilo enkrat ali dvakrat, ampak načeloma tega ne počnem, jih enostavno samo brišem.
Sem se pa pri zadnjih 1000 odgovorih domislila načina, da si lahko nekdo pogleda ljubezensko ujemanje ali v kakšnem obdboju se nahaja v eni od daljših analiz, da istega oz. podobnega ne pišem še enkrat.
Npr. če nekdo vpraša: Ljubezen, denar, zdravje, v 2009: mu napišem: Nahajaš se v obdobju, ki sem ga opisala v eni od daljših analiz pod šifro: to in to. Enako za ljubezenska ujemanje, ki so posebnost, kot je npr. fatalna privlačnost ali karmični odnos...
Na ta način, ko pa dobijo napotilo kje si lahko preberejo v katerem obdobju se nahajajo dobijo veliko bolj izčrpno razlago."
In še to:
"Poleg tega ste mi dali popolno svobodo pri načinu dela.
Pri zadnjih odgovorih sem odgovarjala glede na termin malo mešano: nekaj časa po sistemu žreba, nekaj časa po vrsti, ampak do konca maja se bodo našli vsi na spletu."
Toliko torej zaenkrat.
Zdaj pa preizkusite iskalnik