Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

speliika<3 napisal/-a:Pa še nedolžna?
Kko pa to?
A boš do poroke počakala?

Ojoj, nedolžna je. Kakšna sramota! :eek:
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speliika<3 »

NoSex napisal/-a:
Kko pa to?

Zakaj naj bi bla po tvojem to sramota?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

speliika<3 napisal/-a:Pa sej nism mislla nč slabga s tem.
Res težko dandanes najdeš tazga ki bi bil pri teh letih nedolžen in to je pohvale vredno.
:D Jst poznam cel kup tipov ki so bili pri 22, 23 nedolzni.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

To pa vem...Poznam enga ki je str neki tazga al pa mal manj in je izgubu nedolžnost pred parimi mesci.
Sam problem je u tem ker jo je pa zgubu z eno ki ma 2 tipa naenkrat, lažje rečeno da ga vara ampak on tega na žalost ne ve.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ja...pravis da je rekdo...jst pa pravim da jih poznam cel kup. :D
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

speliika<3 napisal/-a:
NoSex napisal/-a:
Kko pa to?

To je samo sarkastični komentar na vašo pomembnost sexa.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^ne se sekirat.
jz recmo 2 mojim kolegicam (19,20let) k nista nikol še nč mela, razn kisse nikol ne morim ker TO NI MOJA STVAR, recimo ena kolegica(k ni moja kolegica :D) k zna pa sam pametvat pa drek mešat pa ma skos ene pripombe..
jz sm sam rekla, da sex ni vse, da najprej začni pač s spoznavanjem sebe tam spodi pa potem da skupi eperimentirata ne pa zdj da hopa cupa rpec na sex??? ker pol itk da ne bosta ne sproščene ne nč pa vrjetn ju bo še kej bolel in s ejima bo vse zafržmagal.. i guess...pa tut mislm d ajima to ni v breme, amapk jz VEM da bi me to že zdavnej zanima kako pa kej ker še predn sm jz s tem začela

recmo mi2 sva 4 mesce mela vse drugo pol pa hopa cupa in je blo najbolš,najlepš,bolš neb mogl bit :D res PERFECT!

aja pa tele sošolke sta res norooo hude ženske ;) Tko da pač, čakata pravga, resne zveze pa nočta met hehe
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Zakaj hudiča bi pa nekdo meu pripombe na intimno življenje posameznika?!

Res mi ni jasn, ampak očitno je blo u mojih poznih najstniških letih neki čist sprejemljiuga bit nedoužen. S prjatlcami (in sošolkami), k so dale skoz že kšno zvezo, dve, tri in s tem tut mele izkušnje u spolnosti, smo o takih in podobnih stvareh debairale čist brez zadržkou in ena sama ni mela pripomb na to, da sm se do takrat lupčkala samo z enim, pa še ta ni biu boh ve kej :D , o seksu pa sploh razmišlala nism. To so bli lušni pogovori, se jih sm pa tja spomnem, dobr smo se presmejale.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^hehehe se prou spomnm, k je biu že kiss WOW :D in celor azpravljanje o njem na dolgo in široko pa smehi :D
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

js tudi govorim o tem s frendicami k so že (skor) vse šle.. in mi ni niti malo neprijetno in mamo prou zabavne pogovore čeprou js se res ne spoznam na to.. moti me samo to, da me včasih kr postrani gledajo kr jim ni jasno ku to da me ne mika in mi vse govorijo naj ne čakam na tapravega k mogoče bo trajalo tudi več let in bla bla bla

in se sploh ne gre pr meni za to da čakam na "tapravega", sam tud s kr enim mi ne paše it.. morem čutit neki več ku pa samo zagledanost k bi trajala 2 mesca in bi se mi po možnosti tip drugi dan tkoj zagabu :roll:
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Jz tut nebi šla z kr usakim.
Za razliko od moje sošolke k že kumi čaka da to nardi...Je pa zagledana u enga tipa že 7 let ampak on najprej njo sploh ni opazu šele pol enkrt ampak ma punco pa kr prepričuje njo če bi sexala z njim..Pač mojo sošolko.
In jz njej skos govorim da dokler nebo une pustu nej ne gre z njim in to se še strinja.
Sam pol pa če tko pogledaš...Če bi on to punco k jo ma zdej prevaru in jo izkorišča sam zato d mu da pol bo z njo isto naredu...Ampk ona sam komi čaka da nebo več nedolžna ker ji je to kao ful glupo al neki tazga??
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LiEn »

Hmmm..jaz nikoli nisem imela težav glede tega, stara sem 19 let pa sem šele pred kratkim izgubila nedolžnost. Je pa dosti bolj nerodno zdaj to vsem razlagat, še poosebej zato ker s tem fantom nisva več skupaj..no, žal mi pa vseeno ni :) ampak vsi me poznajo kot devico in ko mi kdo reče "ah ti itak tega ne bi razumela ker si še devica", se potuhnem in sem tiho..eh naj si mislijo kar hočejo -
Kakorkoli že, point je v tm da ni treba nobenmu razlagat o svojem intimnem življenju!Sej se mu ne reče kr tko INTiMNO!

Ti punca pa si še zdaleč preotročja za seks ali karkoli podobnega! :)
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

jas sem o tem (sexu in nedolžnosti) govorla z najboljšo frendico, pa še z eno frendico ki sta ble starejši od mene, o teh stvareh. Mi je blo sicer malo nerodno pa sem se sekirala ker so pač druge že sexsale, jas še nisn...To je blo pri 18. V šoli pa... hmm... z našimi puncami (nekimi afnicami) se o takih stvareh nisn menla, sicer pa so se mi že tak nasplošno smejale,ker sn jas pr 18 še nedolžna, one pa ze vse sexale pr 16 menda. In to jim je blo vsem smešno. Pa me skoz zajebavale glede tega. Groza. Meni pa bet. Sem si želela takrat, ampak hvala bogu da nisn. Da sem počakala na pravega :) dost boljše. Jas sem v tem letu (20 sm stara) zgubla pa mi ni žal.

Tak da, vsak se bo sam odločil kdaj bo seksal in s kom. Priporočam pa da počakaš do takrat, ko bo nekdo tega vreden in pa se ne obremenjuješ heh :)
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

speliika<3 napisal/-a:
NoSex napisal/-a:
Kko pa to?

ojoj če nisi razumela komentarja od NoSex.. trikrat ojoj :wink:
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

matejka** napisal/-a:jas sem o tem (sexu in nedolžnosti) govorla z najboljšo frendico, pa še z eno frendico ki sta ble starejši od mene, o teh stvareh. Mi je blo sicer malo nerodno pa sem se sekirala ker so pač druge že sexsale, jas še nisn...To je blo pri 18. V šoli pa... hmm... z našimi puncami (nekimi afnicami) se o takih stvareh nisn menla, sicer pa so se mi že tak nasplošno smejale,ker sn jas pr 18 še nedolžna, one pa ze vse sexale pr 16 menda. In to jim je blo vsem smešno. Pa me skoz zajebavale glede tega. Groza. Meni pa bet. Sem si želela takrat, ampak hvala bogu da nisn. Da sem počakala na pravega :) dost boljše. Jas sem v tem letu (20 sm stara) zgubla pa mi ni žal.

Tak da, vsak se bo sam odločil kdaj bo seksal in s kom. Priporočam pa da počakaš do takrat, ko bo nekdo tega vreden in pa se ne obremenjuješ heh :)

Moj komentar je letel točno na take izjave.

bLack&white :D Kaj moremo... samo zunanjost. Nobena ništa ne razmišlja.
Odgovori