Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
speliika<3 napisal/-a:Pa še nedolžna?
Kko pa to?
A boš do poroke počakala?
Sej tole ni mišljeno resno ne?

Zadnjič spremenil haley, dne 01. Apr. 2009 15:39, skupaj popravljeno 1 krat.
^^zaradi takšnih kot si ti, pa ji je nedolžnost v napoto. Predvidevam oziroma sklepam po sebi pač....
EDIT: tole ni namenjeno haley ampak postu višje.
EDIT: tole ni namenjeno haley ampak postu višje.
Zadnjič spremenil HuDoBa, dne 01. Apr. 2009 15:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Komunikatorka
Ne.. Samo sem čakala nekoga s katerim bi bilo vredno to naredit. Ker ne prenesem plitkih odnosov in se mi je zdel sex vedno nekaj kar se počne z nekom, s katerim si povezan na globji ravni.
Zadnje čase pa mi je malo brezveze, ker sem res edina ki tega ne počne, se počutim kot da nimam kaj za se pogovarjat z ljudmi, da sem malo izključena iz družbe.
pa ful bi rada probala res.
Zadnje čase pa mi je malo brezveze, ker sem res edina ki tega ne počne, se počutim kot da nimam kaj za se pogovarjat z ljudmi, da sem malo izključena iz družbe.

-
- Komunikatorka
speliika<3 napisal/-a:Res težko dandanes najdeš tazga ki bi bil pri teh letih nedolžen
Ne bi rekla, da to tako zelo drži. Punc, ki so pri 20 letih še vedno nedolžne, je precej, samo da one o tem toliko ne govorijo, kot tisti, ki imajo to izkušnjo za seboj. Pač danes velja trend, da se po prvem spolnem odnosu to takoj raztrobi naokoli, tako da ni čudno, da ima potem družba vtis, da čisto vsak tretji skače med rjuhe že pri 12-letih. Dejansko stanje je v resnici precej drugačno, samo da nedolžne punce to ne obešajo na veliki zvon.
-
- Komunikatorka