As ti tud not padu!?
kera gledala učer? men je bla oddaja fajn, neki hudih for.
Un prstan za Joli... sej je blo lepo (jez sm se kr topila na kavču), sam mogu bi ji ga še gor nataknt, sta pa kr neki mučkala pa bla pa zgledala sta čist zboljena... ampak lepo vseen...
Un prstan za Joli... sej je blo lepo (jez sm se kr topila na kavču), sam mogu bi ji ga še gor nataknt, sta pa kr neki mučkala pa bla pa zgledala sta čist zboljena... ampak lepo vseen...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
ja neki malga sta skupi, se je pred kratkim ločila, se mi zdi...
drugač pa se strinjam ^^ viktor je zaslužen ja
drugač pa se strinjam ^^ viktor je zaslužen ja

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
Meni je pa blo tole z Jolando včeraj total brezveze. Saj Lado pa Jure sta super, sam ona je pa vse pokvarila
Drži se kot neka sračka, pove vsako stvar v enem stavku, ne zna plesati in nima posluha
No... saj si ni sama kriva, pa vseeno. Jaz če za nekaj nisem, si ne bom šla s tem sramote delat.
Ta Batagelj zgleda tudi ni nekaj preveč govorno nadarjen - verjetno spet eden tistih po principu lep in plitek. In pri taki zaroki bi se jaz zjokala (pa ne od sreče).
Zdaj me pa razcotajte, kako sem nesramna. 

allessya napisal/-a:Meni je pa blo tole z Jolando včeraj total brezveze. Saj Lado pa Jure sta super, sam ona je pa vse pokvarilaDrži se kot neka sračka, pove vsako stvar v enem stavku, ne zna plesati in nima posluha
No... saj si ni sama kriva, pa vseeno. Jaz če za nekaj nisem, si ne bom šla s tem sramote delat.
Ta Batagelj zgleda tudi ni nekaj preveč govorno nadarjen - verjetno spet eden tistih po principu lep in plitek. In pri taki zaroki bi se jaz zjokala (pa ne od sreče).
Meni je tudi bla oddaja včeraj totalno bedna. Zgledalo mi je, kot da je Jolanda vse skupaj malo preresno vzela, nič se ni smejala in to. Pa tudi pri teh forah ni znala igrat niti malo.
Edino to morem priznat, da mi je bla ta zaroka všeč, res nepričakovano.

tanchii napisal/-a:allessya napisal/-a:Meni je pa blo tole z Jolando včeraj total brezveze. Saj Lado pa Jure sta super, sam ona je pa vse pokvarilaDrži se kot neka sračka, pove vsako stvar v enem stavku, ne zna plesati in nima posluha
Meni je tudi bla oddaja včeraj totalno bedna. Zgledalo mi je, kot da je Jolanda vse skupaj malo preresno vzela, nič se ni smejala in to. Pa tudi pri teh forah ni znala igrat niti malo.
Edino to morem priznat, da mi je bla ta zaroka všeč, res nepričakovano.
Meni se je Jolanda zdela čist nesproščena in nič kaj zabavna... Ampak tisto glede zaroke pa je blo domislno!
Men se pa je ful zdelo, da ni bla neki ekstra navdušena ko jo je zaproso za roko. Pa že tam na kavču sta ful narazn sedela kot da se sploh ne poznata pa še lupčka si nista prav upala dat pa nič za rokce držala (še posebej, če ju primerjam s Potrčom pa njegovo, ko je bil gost)...nevem al ju je res tak sram al kaj, men sploh ni zgledalo da sta ta dva zaljubljena, še manj pa da sta par, kr neki.
Yada, yada, yada...