As ti tud not padu!?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

kera gledala učer? men je bla oddaja fajn, neki hudih for.
Un prstan za Joli... sej je blo lepo (jez sm se kr topila na kavču), sam mogu bi ji ga še gor nataknt, sta pa kr neki mučkala pa bla pa zgledala sta čist zboljena... ampak lepo vseen...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

ja tale zaroka je bla res huda fora...on u nizki start ona u visoki pa gremo se porocit =))

drugac pa, a nista ful mal casa sele skupi?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
svetlana5
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a svetlana5 »

Meni je to ena boljših slovenskih oddaj, če ne najboljša. Viktor je popolnoma zaslužen, samo moral bi ga dobiti tudi Lado, saj skupaj vodita oddajo,odličen voditelj je, a ne. :)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

ja neki malga sta skupi, se je pred kratkim ločila, se mi zdi...
drugač pa se strinjam ^^ viktor je zaslužen ja :zustimm:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Meni je pa blo tole z Jolando včeraj total brezveze. Saj Lado pa Jure sta super, sam ona je pa vse pokvarila :D Drži se kot neka sračka, pove vsako stvar v enem stavku, ne zna plesati in nima posluha :D No... saj si ni sama kriva, pa vseeno. Jaz če za nekaj nisem, si ne bom šla s tem sramote delat. :D Ta Batagelj zgleda tudi ni nekaj preveč govorno nadarjen - verjetno spet eden tistih po principu lep in plitek. In pri taki zaroki bi se jaz zjokala (pa ne od sreče). :D Zdaj me pa razcotajte, kako sem nesramna. :P
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

allessya napisal/-a:Meni je pa blo tole z Jolando včeraj total brezveze. Saj Lado pa Jure sta super, sam ona je pa vse pokvarila :D Drži se kot neka sračka, pove vsako stvar v enem stavku, ne zna plesati in nima posluha :D No... saj si ni sama kriva, pa vseeno. Jaz če za nekaj nisem, si ne bom šla s tem sramote delat. :D Ta Batagelj zgleda tudi ni nekaj preveč govorno nadarjen - verjetno spet eden tistih po principu lep in plitek. In pri taki zaroki bi se jaz zjokala (pa ne od sreče). :D Zdaj me pa razcotajte, kako sem nesramna. :P

Meni je tudi bla oddaja včeraj totalno bedna. Zgledalo mi je, kot da je Jolanda vse skupaj malo preresno vzela, nič se ni smejala in to. Pa tudi pri teh forah ni znala igrat niti malo.
Edino to morem priznat, da mi je bla ta zaroka všeč, res nepričakovano. :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

tanchii napisal/-a:
allessya napisal/-a:Meni je pa blo tole z Jolando včeraj total brezveze. Saj Lado pa Jure sta super, sam ona je pa vse pokvarila :D Drži se kot neka sračka, pove vsako stvar v enem stavku, ne zna plesati in nima posluha :D No... saj si ni sama kriva, pa vseeno. Jaz če za nekaj nisem, si ne bom šla s tem sramote delat. :D Ta Batagelj zgleda tudi ni nekaj preveč govorno nadarjen - verjetno spet eden tistih po principu lep in plitek. In pri taki zaroki bi se jaz zjokala (pa ne od sreče). :D Zdaj me pa razcotajte, kako sem nesramna. :P

Meni je tudi bla oddaja včeraj totalno bedna. Zgledalo mi je, kot da je Jolanda vse skupaj malo preresno vzela, nič se ni smejala in to. Pa tudi pri teh forah ni znala igrat niti malo.
Edino to morem priznat, da mi je bla ta zaroka všeč, res nepričakovano. :D

Meni se je Jolanda zdela čist nesproščena in nič kaj zabavna... Ampak tisto glede zaroke pa je blo domislno!
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Najjači pa so mi Šalabajski.
Saj je butasto ja, sem že enih stokrat gledala, pa še vedno umiram od smeha :rofl:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Meni se je Jolanda tako smilila, cisto brez smisla za igro je. :) Tako nekako bi tudi jaz verjetno zgledala. Se pa strinjam, da je bila cez celo oddajo cisto preresna. Ta njen Andrej je simpaticen, sicer je res nenavaden nacin za snubitev, ampak meni ne bi bilo vsec. Tak prisiljeno bi se mi zdelo.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Takoj, ko sem zvedla, da bo Jolanda gostja sm vedla, da bo bedna oddaja, ker je (vsaj na tv, v privat življenju ne vem) čist preveč resna, če ne že dolgočasna, vse čist na kratko odgovori, skratka ni za v nek zabaven tip oddaje. No, pol je res tud tko blo.
Uporabniški avatar
svetlana5
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a svetlana5 »

Nisem gledala čisto cele oddaje tako, da ne vem kaj je bilo na koncu, ampak Jure bi lahko z Jolando zaigral tisti znameniti skeč z Mutolo. :razz:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

svetlana5 napisal/-a:Nisem gledala čisto cele oddaje tako, da ne vem kaj je bilo na koncu, ampak Jure bi lahko z Jolando zaigral tisti znameniti skeč z Mutolo. :razz:

Ja jaz sem tudi pričakovala tist skeč...pa na žalost ga nismo dočakali....
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

V nedeljo pa bo gost Robert Friškovec.
(s)mej se
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

piškotek* napisal/-a:V nedeljo pa bo gost Robert Friškovec.

Aja? Men je kul model.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Men se pa je ful zdelo, da ni bla neki ekstra navdušena ko jo je zaproso za roko. Pa že tam na kavču sta ful narazn sedela kot da se sploh ne poznata pa še lupčka si nista prav upala dat pa nič za rokce držala (še posebej, če ju primerjam s Potrčom pa njegovo, ko je bil gost)...nevem al ju je res tak sram al kaj, men sploh ni zgledalo da sta ta dva zaljubljena, še manj pa da sta par, kr neki.
Yada, yada, yada...
Odgovori