Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

red_rose napisal/-a:pa joj no. :) js pa neverjamem da si punce dejansko ful prikrojijo stevilke...mogoce majo pac napacno predstavo o merah (napisejo 18, ker res mislijo da je tam nekje dolg, v resnici je pa 15 npr.), mogoce pa pac pisejo samo take, ki majo fante z povprecnimi ali malo nadpovprecnimi penisi.

to je useeno neresničen podatek.če ne veš, rečeš ne vem, ne pa da napišeš nekaj iz glave in logično da je potem pouprečje cosmoforuma 20+ :D

sicer pa ne razumem zakaj hvale in sramote?če ima majhnega jebiga ima pač majhnega.Ni nujno, da če bo rekla ena da ma njen 20+, da bomo use ostale v luft skočile, odpre nuladevetnula strani v oglasniku in letele iskat take tipe.
če zna dec uporabljat svoj lulček,tiste razlike v centimetrih sploh niso pomembne.No, razen če ni kšn tri centimetrski, ker to pa je verjetno problem.
se spomnim ene kolegice, ko je spala z enim tipom tle pr nas, ki je slovel po ogromnem qrcu.In ko sta se poseksala je usa užaljena prišla do nas in ga pomojem tri ure pljuvala, kako je tip nesposoben, ker qrca še utaknt ni znal tko kot je treba, kaj šele ostali deli smaga sexa.pa ji dolžina in debelina, čeprav ma rada ornk tiče, v tem primeru nista pomagale prou nič.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Moj bivši je imel v primerjavi z zdajšnjim zelo konkretnega. Tako po dolžini, kot debelosti. Ker pa je bil moj prvi in sem lulčka pred njim v živo videla le pri svojem očetu že pred davnimi časi, nisem imela nobenega občutka, kako obdarjen je. In o tem nikoli nisem razmišljala, ker se v tistem času z nikomer nisem o tem pogovarjala. No, mogoče sva s sestro pokomentirali zadovoljstvo s svojimi tipi/tiči, da bi se pa kaj bolj konkretno spuščala v samo merjenje in ugotavljanje njegovih centimetrov, mi pa še na misel ni prišlo. Dokler ni prišel ON..
Ko sva se prvič dolčkala, sem bila najprej presenečena in sem se spraševala, ali bo to še kaj zraslo, na koncu celo razočarana. Pa je stekel pogovor s sodelavko, kateri sem potožila, da ima majhnega. Seveda ima punca malo več izkušenj z moškimi penisi, kot jih imam sama in me je takoj potolažila, da pretiravam. Da verjetno problem sploh ni v velikosti, ampak v čem drugem. Da s tako veličino lahko prakticiraš nešteto položajev. Da je bilo to itak prvič, verjetno sva bila oba še malo nervozna in da bo že naslednjič bolje. Itd. Pa sem začela razmišljat o sexu z bivšim. In prišla do ugotovitve, da sva večinoma sexala tako, da sem sedela na njem. Le v tem položaju mi je namreč prišlo. Kašnih doggyjev je bilo bolj malo, čeprav se ne spomnim, da bi bila vzrok bolečina.. Nasploh sva bila bolj trda, kot ne. Samo, da se mi to ni nikoli zdelo. Bila sem prepričana, da je najin sex odličen.
Skratka, lahko samo rečem, da sva z zdajšnjim prebrodila začetno obdobje z nekaj več potrpežljivosti in truda, ker je imel sam pred mano kar veliko spolnih prijateljic, s katerimi je pač sexal tako, kakor je le njemu pasalo. Ko pa sem ga naučila :wink: in poučila o stvareh, ki me odbijajo in o stvareh, ki me blazno vzburjajo, se je moj dragi postopoma prelevil v sex bombo in tudi jaz sem se. Še pomislim ne na to, da bi me njegov prijatelj lahko pustil na cedilu. Z njim dosegam vrhunce v različnih položajih, sex je postal moja najljubša sprostitev - tako raznolik in strasten.
Zdi se mi, da sem z mojimi, sicer skromnimi izkušnjami z ocenjevanjem dolžine, širine, globine, višine itd., dokazala sebi in tudi drugim, da se je čisto odveč ukvarjati s temi podatki. Seveda obstajajo ekstremi, katere se omenja ravno zaradi odstopanja od povprečja. Na splošno pa prijateljčki naših moških odlično igrajo svoje vloge, ne glede na mere. Tako, kot naše (pre)majhne ali (pre)velike prsi. :wink:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ti pa bi lahko pisala za Cosmo :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

MsN napisal/-a:Ti pa bi lahko pisala za Cosmo :D

Zdaj pa ne vem, naj vzamem kot kompliment, ali ravno obratno? :wink: :)
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

^^
predvidevam da je blo mišljeno kot kompliment, btw, dobr napisan :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

SSarchy napisal/-a:
MsN napisal/-a:Ti pa bi lahko pisala za Cosmo :D

Zdaj pa ne vem, naj vzamem kot kompliment, ali ravno obratno? :wink: :)

Odvisno, kaj ti Cosmo pomeni kot revija :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

hehe; men se zdi pa kar dobro napisano :wink:
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

*hox* napisal/-a:
red_rose napisal/-a:mogoce majo pac napacno predstavo o merah

To se pomoje kar pogosto zgodi. 15 cm se mogoče sliši malo, ampak ko pa pogledaš na meter, je pa ubistvu teh 15 cm kr dost. :D

Finta je v tem, da večina ljudi še kar naseda na mit, da je 18 normalno, 20 pa veliko. Ne, 18 je nadpovprečno, 20 pa ogromno. Nekako se je vcepilo v podzavest ljudi, da je 15 cm majhen penis, čeprav to sploh ni res, to je čisto povprečna mera.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

valeria se strinjam...sem ze veckrat slisala to...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:33, skupaj popravljeno 1 krat.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Kako ste ve zabite... :eek:

Pokažite svojim vnukom o čem ste se menile. :lol:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

ja pa kaj ti je treba žalt ljudi?!?!?!?! ker ti pač tema ne paše al kaj???? ma dej skulirj se pa nehi brat če ti ne paše.... :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

NoSex, a si ti slučajno delaš utvare, da si bil brezmadežno spočet in da se vagine tvoje mame ni nihče dotaknil (razn tebe ob porodu, ampak to ne šteje)?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

sicer ne vem kaj ima velikost penisa veze s tem kako je bil on spočet...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Njemu je (baje) itak vseeno ker ne sexa in niti noče. Sex je bedn. :D
I laugh at gilded butterflies.
Odgovori