js mam rada da se v javnosti velik z mano ukvarja..
pomen da me ma res rad, da ne pozab name, ceprov ma povhn kolegov okol mam raj da mi lupcka prpopa km.. pa da me boza po roki, kt pa da me skos togo drzi za roko, sam tok da vidjo da sm zasedena
moj lubi bi se nonstop cartal. Kjerkoli in kadarkoli. Jaz pa tudi. Pri nama brez cartanja sploh ne gre.
Nikoli se mi ni zgodilo, da bi me njegov dotik motil, razen če sem/ko sem bila kaj ful jezna. Drugače sem pa vedno vesela, če se me dotakne, poboža in se pocarta z mano
Ah, pri nama ne mine teden, da se ne bi vsaj večino dneva precartala....Ampak včasih pa se ti res ne da....Ok tisto malo itak vsakmu paše ampak pol pa zna postat mal nadležno....Pa mu že skoraj pobegneš s kavča s kakšnim res bednim izgovorom (npr. da greš pogledat koliko je ura, pa jo imaš na roki)...
Midva sva se pa včeri cel večer cartala - je zmanjkalo elektrike (smo bli brez do dons zjutri ), prižgala sva si svečke in se objeta pogovarjala kar nekaj uric. Res je blo lepo...
Da se mi ne bi dalo cartat? To se mi se ni zgodilo. Ponavadi ko sem zvecer full utrujena, je to prvo kar si zazelim ko pridem domau,..sam da se stisnem k njemu pa se malo pocartava :knuddel:
Jaaaaaaa... to je pa men tko fajn "občutek", da dejansko pozabim na vse slabe stvari v življenju in se preselim v sedma nebesa Pa najboljša tolažba v "hudih" časih al pa trenutkih...
men se vedno da cartat, to mi je glih najlepš. razn če sm ful slabe vole, mam prvi dan menze al pa sma kej skregana, pol se mi je pa bedno in neugodno stiskat. drgač s epa skor vedno rada stiskam, cartam, sma da sm v objemu dragega.
Jaaaaa cartanje joj kak je to fajn stvar :knuddel: . Ko sva z mojim začela hodit je bill ful proti cartanju, zdaj pa je pravi odvisnik od cartanja postal . Komaj čakam da ga jutri vidim
ojej.. zdaj sem našla nekje čisto med mojimi prvimi posti tole temo... kar ne morem verjet, da sem mela te probleme... finta je v tem, da sem pa zdaj ratala naravnost odvisna od cartanja... mislim da sma z mojim zamenjala vlogi... jaz bi se kar naprej cartala, on pa me ž esprašuje, če se da dobit kakšna tabletka za anticartanje
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"