Že jaz recimo vem ime + priimek kakšnih 3 uporabnic, pa jih še v življenju nisem videla v živo. Toliko o anonimnosti.

Bumerang napisal/-a:Anelise napisal/-a:Vtipkejte v google - slike svoje ime...In evo,naslovno fotko iz FBja..Kripy,a?![]()
Hmm čudno, kajti moje slike ni vrglo ven, kljub temu, da imam na facebooku okoli 80 svojih slik.
To se da "popravit" (pobrskaj po temi o FBju).Anelise napisal/-a:Bumerang napisal/-a:Anelise napisal/-a:Vtipkejte v google - slike svoje ime...In evo,naslovno fotko iz FBja..Kripy,a?![]()
Hmm čudno, kajti moje slike ni vrglo ven, kljub temu, da imam na facebooku okoli 80 svojih slik.
Mojo in naslovke mojih frendic vrze vn.Zakaj tvoje ne,ne vem..
Sicer pa me ne sekira vec kot tolko-ce bi me motlo pac ne bi objavljala svojih fotk&svojih podatkov..Sam sem pa bla presenecena,ko sem ugotovila..
purple_rain napisal/-a:To se da "popravit" (pobrskaj po temi o FBju).Anelise napisal/-a:Bumerang napisal/-a:Anelise napisal/-a:Vtipkejte v google - slike svoje ime...In evo,naslovno fotko iz FBja..Kripy,a?![]()
Mojo in naslovke mojih frendic vrze vn.Zakaj tvoje ne,ne vem..
Sicer pa me ne sekira vec kot tolko-ce bi me motlo pac ne bi objavljala svojih fotk&svojih podatkov..Sam sem pa bla presenecena,ko sem ugotovila..
*edit:
Hm, nč ne pomaga..sem šele potem vidla, si napisala za slike v guglu - tam pa ostanejo..
red_rose napisal/-a:a vas sam na FBju najde ce same sebe googlate?!
ce nekdo mene googla zve skor vse o men :S skor vse kar sm kdaj pocela, na katere sole sm hodila, naslov, emaile, se kaka telefonska bi se nasla, slike...
pa ne iz kakih strani kot je FB ampak od drugje. ampak jebiga, itak je ze z vecino ljudi zdaj tako. saj gre vse na net vsi podatki, rezultati in vse...