ko tip odpove.....večkrat
ANGELgirl napisal/-a:Kako za hudiča se je naučil, da mu ne pride prehitro?
ja ful umetnost, k čutš da ti bo pršlo, pač upočasnih sunke, kva jz vem, pomožnosti ga daš vn pa se sma lupčkaš, tiča pustiš na mir, še dotikaš se ga ne..in tko lepo pou minutke al pa apr sekund..pa je..pa akcija dalje!! Res fuul big deal!!
Aja al si pa pač obrežte tiče, pa bo, mn vam bo sedl ker ne bo tok trenja hihihihihihi (

ej, punce, jaz pa mam en podoben problem. Z fantom sva že skupaj tri leta in zadnje čase imama res slab sex, in ker mi je pred tremi tedni vse prišlo preko glave sem naredla napako in sem malo znorela in mu rekla da naj se spravi k sebi, ker to sploh sex ni (takoj konec, pa še stoji mu nene čisto)itd.
In kaj se je zdaj naredilo, mojemu dragemu več sploh ne stoji in že 14 dni nisma sexsala, in zdaj ne vem kaj naj naredim, kaj naj naredim da bo minlo
fulll probam biti razumevajoča in res ga spodbujam in na vse možne načine, ampak stvar ne deluje......help!!!!! 
In kaj se je zdaj naredilo, mojemu dragemu več sploh ne stoji in že 14 dni nisma sexsala, in zdaj ne vem kaj naj naredim, kaj naj naredim da bo minlo

^^
to je bla pa velika napaka. Postavi se v njegovo kožo, pa pomisli kako bi se ti počutla da bi ti on to reku. Tipi so ful občutljivi glede svojih posteljnih spretnosti. Ne znam ti svetovat, trudi se še dalje, sam bo treba kr neki časa.
Drugače pa, če hočeš tipa napalit, ga moreš hvalit, mu povedat kok je bil dobr...ne tko kot sm jst zdej povedala, ampak tko da paše takrat zravn. ko je tip prepričan v to da te zadovolji, se bo ves ponosen naslednjič lotil zadeve še boljše-preverjeno deluje pri vsakem tipu (sam mal prilagodiš kako mu rečeš, point je to da ve da "zna")
to je bla pa velika napaka. Postavi se v njegovo kožo, pa pomisli kako bi se ti počutla da bi ti on to reku. Tipi so ful občutljivi glede svojih posteljnih spretnosti. Ne znam ti svetovat, trudi se še dalje, sam bo treba kr neki časa.
Drugače pa, če hočeš tipa napalit, ga moreš hvalit, mu povedat kok je bil dobr...ne tko kot sm jst zdej povedala, ampak tko da paše takrat zravn. ko je tip prepričan v to da te zadovolji, se bo ves ponosen naslednjič lotil zadeve še boljše-preverjeno deluje pri vsakem tipu (sam mal prilagodiš kako mu rečeš, point je to da ve da "zna")
ursiika napisal/-a:ej, punce, jaz pa mam en podoben problem. Z fantom sva že skupaj tri leta in zadnje čase imama res slab sex, in ker mi je pred tremi tedni vse prišlo preko glave sem naredla napako in sem malo znorela in mu rekla da naj se spravi k sebi, ker to sploh sex ni (takoj konec, pa še stoji mu nene čisto)itd.
In kaj se je zdaj naredilo, mojemu dragemu več sploh ne stoji in že 14 dni nisma sexsala, in zdaj ne vem kaj naj naredim, kaj naj naredim da bo minlofulll probam biti razumevajoča in res ga spodbujam in na vse možne načine, ampak stvar ne deluje......help!!!!!
Res si neverjetno razumevajoča do fanta. Baba nora.

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
- Komunikatorka
Ursiika se bo že uredil...drgač pa na lov za novim. Sej nisi mela kej zgubit....prej je bil seks slab, zdej ga ni. Moje mnenje: bolš ne seksat kot seksat "preko kurca".
Moj ma tud trenutke k ga je treba mal "opomnit", da se more bl potrudt okol mene. Pa mi ni še nikol zameru na opazki... Bol da mu poveš k da hlinš orgazem pa se 25 dni na mesec izmikaš seksu, ker pač že vnaprej veš, da ti ne bo sedl.
Uvidevnega načina, da tipu poveš, da ni igral na prave strune, pa ni. Vsak je boleč in prizadane moški ego....sam kaj čmo...ne mormo se zdej zarad njegovga "dobrega počutja" pretvarjat, da vse laufa.....
Moj ma tud trenutke k ga je treba mal "opomnit", da se more bl potrudt okol mene. Pa mi ni še nikol zameru na opazki... Bol da mu poveš k da hlinš orgazem pa se 25 dni na mesec izmikaš seksu, ker pač že vnaprej veš, da ti ne bo sedl.
Uvidevnega načina, da tipu poveš, da ni igral na prave strune, pa ni. Vsak je boleč in prizadane moški ego....sam kaj čmo...ne mormo se zdej zarad njegovga "dobrega počutja" pretvarjat, da vse laufa.....
barbika_444 napisal/-a:Uvidevnega načina, da tipu poveš, da ni igral na prave strune, pa ni. Vsak je boleč in prizadane moški ego....
kako ni....?! midva skos komentirama vmes, in mu ze od zacetka zlahka povem kaj mi pase in kaj ne, da naj neha z necim, da naj pocne drugace... in ga nic ne prizadane, se bolj se potrudi da nardi tako da mi je maksimalno vsec. mislim pa sej to je normalno da ne more vsak vedet kaj komu pase...dobr no po treh letih je malo cudno, ce mu nikol prej ni nic rekla

sam ocitno je pr njemu tut bolj psiha, ce se mu sploh dvigne ne. mogoce je pa pac napacna kombinacija - zahtevna punca in nek mal bolj pohleven fant. no, res nevem a to res vsakega fanta tok zbije, da ne prenese tega da mu pac punca pove da to sploh ni seks?!
kokr si js predstavljam, sta ocitno zlo hitro koncala, potem pa niti ni poskrbel za njo...to res ni seks no

red_rose napisal/-a:no, res nevem a to res vsakega fanta tok zbije, da ne prenese tega da mu pac punca pove da to sploh ni seks?!
Verjetno sploh ni problem v spolu osebka, ki ga doleti takšen komentar oz. kritika - bi tudi ženska verjetno vse prej kot poplavljala od ekstaze, če bi ji tip rekel, če je to, kar je počela pred pol minute, za njo seks.
Spolnost je že tako občutljivo področje, četudi si nenormalno odprt in direkten. Vsak spolno aktiven človek verjetno rad vzdržuje predstavo o sebi kot dobrem ljubimcu ne glede na spol. Vsak si želi, da bi užival on in tudi partner in če se že zalomi, je pametno izbrati malce bolj previden način, ker opazke v stilu 'Je to sploh seks?!' hitro prizadenejo.
Sej prov da si povedala da seks ni dober, ampak da se povedat na drugačen način kot "a je bil to seks?" Logično da je fant malo užaljen.
Ampak vseen mora vsak znat sprejemat tut kritike...

Ampak vseen mora vsak znat sprejemat tut kritike...

Zadnjič spremenil fun, dne 31. Mar. 2009 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
red_rose napisal/-a:sam on je pa tut obcutljiv nosej ne da jo zagovarjam, valda da to ni pravi nacin, sam ma pa enga uboscka...
ocitno si mu cist strla ego, in sploh ni zmozn vec nicesar =))
Očitno smo različno razbrale problem. Glede na to, da tipu že prej ni čisto stal (ni bil popolnoma trd), problem verjetno ni bil zgolj v njegovem egoizmu.
-
- Komunikatorka
Predstavljejte si situacijo....zadnje dva mesca tip konča v treh minutah, ti pa še mokra nisi ratala. Brez predigre, brez rajcanja. Enostavno sprav se nate, da hlače dol, ga s težavo spravi not (če je "mlahav"), parkrat potisne in konča. Pred tem (let, dve) sta pa mela dobr seks in veš, da fant ni ne nesposoben ne sramežljiv. Pač se mu ne da več tok ukvarjat s tabo in raj zase poskrbi. In po dveh mesecih se odločiš prekint s to farso, sej nisi kurba k bi ji dal 100 eur pa "hop hop, hvala in adijo".
Torej....vaš stavek bi bil ........
Torej....vaš stavek bi bil ........