Če slediš DH potem ja, lahko sklepaš, da ni umrla, glede na to da rabjo nove zaplete in other crap, pa še ta jasn zaključek govora te smotane babe ti da vedt, da nau crknla, padla bo v komo in se čez 5 let zbudla and from now on! z belo! vsaj ene par dni po novi epizodi P
Zdaj sem celo temo prebrala. Me je malo zamikalo, da bi si dol vlekla epizode, ampak mi je ob ponedeljkih ful fajn, ko se vrzem pred TV in gledam njih, potem pa se Zametno mafijo.
metuljčica* napisal/-a:Mene tudi zanima, pa se mi ne da brati 40 strani teme!
Victor umre, ona starka tud menda (ime mi je padlo iz glave) in Carlos oslepi. Menda je tako, ful težko je razbrati, ker je 100 postov v smislu: Beeeeed, kaj je blo, neeee, ne morem verjet... Pa potem je bla vmes še stavka in ful postov o tem. Tak da, menda se je to zgodilo po orkanu. Aja, pa menda ona od Adama ljubica tud umre.
^sam a ni čudn. tko še mau prej sta ble uzun una starka pa lynette..pa sta dokaj normaln hodila..čez minutko pa to adamovo ljubico skor vrata odnese tko na povn.
pa ste vidle..da tko pločnik je ful svetu napravm ozračju, in ta svetlost se kr prkazuje tm k je bla prej tema,odvisn kako zasukajo kamero