kr.ena napisal/-a:Meni ni čisto jasno, kaj šefu koristi, če prečekira facebook profil svojih zaposlenih. Predvsem zato, ker mi itak ni jasno, da bi kdo, ki počne kaj ilegalnega, o tem razpravljal na spletu in prilagal slikice. Nekdo je omenil, da bi tako lahko šef ugotovil, da je njegov zaposleni diler ... mogoče sem naivna (ali pa so naivni dilerji) - ampak ne predstavljam si, da folk na FB piše "danes sem prodal deset gramov enmu modelu".
Tisti, ki pišejo na splet stvari, ki jih lahko inkriminirajo, so si čisto sami krivi.
Tisti, ki sodijo ljudi na podlagi tega, kam hodijo na počitnice, koga imajo za prijatelja in katero knjigo so prebrali, so pa še večji idioti.
oo svaka čast!točn tko!
prvih podatkou se ne bo našlo na spletu,z drugim staukom se pa tud popolnoma strinjam!
drgač pa itak, če maš s šefico mal bolj friendly odnos, pa se tud v prostem času družita, je itak verjetno tud tvoja kolegica na fb.da bi pa kar tako, dodajala šefa, to pa res ne.men pa res to ne pride na kraj pameti, sploh zarad tega ker nhočem met intimen in zaseben lajf, ločen med tistim na šihtu.
g00fy_qa napisal/-a:In normalno da te ne bodo zaposlili, če najdejo tvoje uber pijane fotke gor ali nemarne komentarje. Ter obratno, če v prostem času prostovoljo obiskuješ starčke ali rada nabiraš rože, boš verjetno dobila plus točke.
tale mi je ubistvu sploh zgrešena.ja in če sm se ga napila k žval?A je služba mela s tem kej veze?meni so taki razlogi da te ne zaposlijo in da te sodijo, čist tko kot je napisala kr.ena,idiotizem.
lahko je pa ta človek, ki so ga napačno precenili ultra sposoben za njihovo delo.Ali hebi ga, so pač izgubili dobro delovno silo