čivava napisal/-a:Mene pa nekaj zanima, namreč včasih imam čez dan ful močan beli tok, u glavnem tamala je mokra, sej vem d je nekaj vlažnosti skoz, sm včasih je to res preveč..... tko d je potrebno imet kašn majhen vložek
Ima še ktera te probleme?
Upam d sm lahko tuki vprašala
enako jest..
ker učasih kr hodim ..pa se mi zdi kokr da bi dobila mestro al pa da bi se mal polulala..XD pol je pa kr beli tok:S
čudaško
Niti ni tako čudaško. Če nimaš vnetja, najverjetneje ovuliraš ali pa imaš naravno močnejši nožnični izcedek. Baje pogost pojav pri ženskah v rodni dobi.
vbistvu niti ne, ker si v rodni dobi od trenutka, ko lahko zanosiš do trenutka, ko tvoje telo tega ni več zmožno, torej že zelo zgodaj? mal zamešala an?
MsN napisal/-a:In kaj je tako strašljivega v mojem zapisu?
Baje pogost pojav pri ženskah v rodni dobi
kriza..
Ženska je teoretično v rodni dobi, dokler ima menstruacijo. Le-to predvidevam, da že imaš, torej ...? Rodno ni enako noseče - če si zamešala s tem in se zato prestrašila
MsN napisal/-a:In kaj je tako strašljivega v mojem zapisu?
Baje pogost pojav pri ženskah v rodni dobi
kriza..
Ženska je teoretično v rodni dobi, dokler ima menstruacijo. Le-to predvidevam, da že imaš, torej ...? Rodno ni enako noseče - če si zamešala s tem in se zato prestrašila
Jz sm že kako leto, če ne še več suha ko puščava in naju to ful moti, no sej pol me on oralno da sm vsaj mal mokra. Predvidevam da so za to krive KT zato jih s tem mesecem preneham jemati. Upam da bo kaj bolje. Pred začetkom jemanja sem bila pa tudi jaz kar precej mokra, včasih še preveč. We'll see.............
¤MiSsY¤ napisal/-a:Jz sm že kako leto, če ne še več suha ko puščava in naju to ful moti, no sej pol me on oralno da sm vsaj mal mokra. Predvidevam da so za to krive KT zato jih s tem mesecem preneham jemati. Upam da bo kaj bolje. Pred začetkom jemanja sem bila pa tudi jaz kar precej mokra, včasih še preveč. We'll see.............
Pri meni je bilo tudi med jemanjem KT enako; sedaj ko sem jih nehala je pa poplava (v pozitivnem smislu!:)
mene pa zanima po kolikšnem času po prenehanju jemanja kt si opazila spremembe. ker jst sem bla prej ful suha in sem jih nehala pred tremi meseci, no ta čas je malo bolje, ni pa neki ful razlike.