Kavbojke
-
- Sramežljivka
Jih nosite? Učasih sm jih, zadnja leta skor ne.
Kako pogosto jih nosite? Zlo redko.
Kakšne nosite (na zvonec, ozke oprijete, 3/4, kratke hlače)? Najraj mam ene ekstra douge, široke, ravne, "na rob", kr so čist tanke, mehke in me nikjer nč ne tišči.
Kakšne barve so vaše kavbojke? Oguljeni odtenki, raj mal svetlejši kt temnejši.
Jih imate veliko? Čist preveč (še od prej), glede na to, kolkrat se spravm u njih.
Za kam jih nosite (oblečete)? Za pousod.
In kakšne sploh so zdaj moderne? Nimam pojma.
Kako pogosto jih nosite? Zlo redko.
Kakšne nosite (na zvonec, ozke oprijete, 3/4, kratke hlače)? Najraj mam ene ekstra douge, široke, ravne, "na rob", kr so čist tanke, mehke in me nikjer nč ne tišči.
Kakšne barve so vaše kavbojke? Oguljeni odtenki, raj mal svetlejši kt temnejši.
Jih imate veliko? Čist preveč (še od prej), glede na to, kolkrat se spravm u njih.
Za kam jih nosite (oblečete)? Za pousod.
In kakšne sploh so zdaj moderne? Nimam pojma.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Jih nosite? Itak.
Kako pogosto jih nosite? Vsak dan.
Kakšne nosite (na zvonec, ozke oprijete, 3/4, kratke hlače)? Oprijete obvezno; na korenčka al pa skinnyke.
Kakšne barve so vaše kavbojke? Mam različne odtenke modre barve (sam une ta najbolj grde ne-tista prov modra); sive; take svetle..
Jih imate veliko? Mam jih 5 ki jih nosm, potem pa še ene 2 ki jih oblečem takrat ko je nuja hehe.
Za kam jih nosite (oblečete)? Za vsak dan; pa tud če grem zvečer kam ven običajno oblečem kavbojke.
In kakšne sploh so zdaj moderne? Mah vse sorte kroje najdeš po trgovinah, tko da mislm da so vsake kavbojke po svoje moderne. Men so pa trenutno najbolj ušeč skinnyke pa tiste ki so na cigareto narjene.
Kako pogosto jih nosite? Vsak dan.
Kakšne nosite (na zvonec, ozke oprijete, 3/4, kratke hlače)? Oprijete obvezno; na korenčka al pa skinnyke.
Kakšne barve so vaše kavbojke? Mam različne odtenke modre barve (sam une ta najbolj grde ne-tista prov modra); sive; take svetle..
Jih imate veliko? Mam jih 5 ki jih nosm, potem pa še ene 2 ki jih oblečem takrat ko je nuja hehe.
Za kam jih nosite (oblečete)? Za vsak dan; pa tud če grem zvečer kam ven običajno oblečem kavbojke.
In kakšne sploh so zdaj moderne? Mah vse sorte kroje najdeš po trgovinah, tko da mislm da so vsake kavbojke po svoje moderne. Men so pa trenutno najbolj ušeč skinnyke pa tiste ki so na cigareto narjene.
^^ja ne vem, jst si to po svoje predstavlam in tud ne vem če mam prov
. Skinny so zame une k so res čist oprijete; na korenčka pa take k so mal manj, k recimo v Tally weily na hlačah piše skinny , na tistih k so pa bl na korenčka pa piše tud neki na s, ampak se ne morm zdele spomnt besede
; no uglavnem zame majo tiste ki so na korenčka mal bolj raven kroj.

-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
kje majo manjše številke kavbojk? 34 cifra?
pa da je več modelov, ne sam en...?
pa da je več modelov, ne sam en...?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Jst mam pa probleme, ker mi noben kroj kavbojk ni všeč, razn v New Yorkerju (tam so mi kot ulite), pa bi rada mela še kšne druge kavbojke, ne sam iz NY. Sm jih probavala v H&M-u, Espritu, S.Oliverju...pa mi vse ful čudn stojijo. Iz Tally Weijla so mi zanč, ker se ful raztegnejo, mam ene 34 cifro, k jih dam 2x nase, so pa že 36
Kje bi se dal dobit kavbojke, ki majo bol nizek pas, pa da niso narjene za ženske brez riti in da niso vse skinny?

Kje bi se dal dobit kavbojke, ki majo bol nizek pas, pa da niso narjene za ženske brez riti in da niso vse skinny?
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
^ jez bi tud nizek pas
verjetno jih majo v zgoraj naštetih trgovinah ne??

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,