Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

lolika11
tako kot tisti Corioliss mini na slikci. :)
pikapolonca23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikapolonca23 »

Calorie napisal/-a:
lolika11 napisal/-a:A obstaja kakšen res mini likalnik? Če kam grem, bi mi prau prišel likalnik vel. 5x1 cm :D

Tu je primer mini likalnika in sicer Corioliss mini iron - red leopard:

Slika

Lahko se ga naroči iz tujine, stane pa 26 eurov (vključno s poštnino). Če katero zanima: link.

Hy,

jaz imam tega minija od coriolissa in je res fajn in zelo majhen. Kupila sem ga pa pri moji frizerki. Sem mal po spletu gledala in videla, da obstaja uvoznik za coriolissa Sloveniji. Poglejte na to stran: http://www.lisap.si. Tega minija sicer nisem zasledila na njihovi spletni strani, vem pa da ga imajo, ker ga imam jaz. Imajo pa na strani ravnalec las na baterije.

Upam, da sem pomagala :D

Lp
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Mogoče sem slepa, a ne najdem ravnalca na baterije... :(
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Sj sm že našla... direkten link, če kiro zanima:

http://www.lisap.si/52601/54101.html

Sam kaj k je mal predrag zame :(
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

Punce mene nekaj zanima...kupila bi si likalnik in sicer remington s2013, ki ima plošče samo s keramiko...

drugače sem pa gledala enega, ki jih ma s keramiko, teflonom in turmalinom... kakšna je razlika?!?

...sem mislila, da so tisti s keramiko zastareli zdaj pa vidim, da so eni novi spet samo s keramiko...

itaq rabim čist nekaj enostavnega, ker mam dost ravne lase... samo tko mal za oblikovanje recimo za 1x-2x na teden kakšen frfru mal poravnat...

ima katera ta likalnik?
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

Vermilion razlika med starejšimi likalniki s keramičnimi ploščami in današnjimi je v tem, da so danes ravnalci izdelani z nano tehnologijo, kar pomeni, da keramična plošča v tem primeru ni en element, ampak je več manjših delcev, ki se zlepijo s površino in tako ustvarijo bolj enakomerno prekritost in dosežejo,da je plošča oz. da seta masa keramičnih delcev ne lušči(kot so se sicer prejšnje plošče). Tourmaline, teflon, diamantni premazi na današnjih likalnikih, pa pomenijo trdoto plošč. Ti premazi, so dodani, da se doseže še večja učinkovitost plošč pri najvišjih temperaturah. Najnovejši likalniki pa imajo še ionsko tehnologijo, ki naj bi preprečevala pretirane poškodbe strukture las.
Za tvoje potrebe, kot si jih opisala, je čisto dovol keramična plošča, ki ti bo zagotavljala enakomerno porazdeljeno in konstantno toploto. Za kaj več, pa ti priporočam bolj dodelane plošče s trdnejšimi masami. :)
ines-ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: okolica Lj.
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ines-ka »

mislim, da je izbira likalnika na dolgi rok zelo pomoembna zadeva, zato pri teh svareh ne skopari z kvaliteto ( kar ne pomeni nujno najvišje cene )
sama imam remington sleek & curl s 3x zaščito, lase zravnam 1x na teden ali pa še to ne, pa sem mnenja, da bo treba kmalu dobiti Gama likalnik, ker so enostavno najboljši in čez 10 let nočem skrepanih las :)
imam pa močne lase, ki jih sušim na zraku, tako da edina vročina ki jo uporabljam je likalnik. :)
You may not be like me, but that's OK,this is me and this is how I stay.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speliika<3 »

Jz mam babyliss in sm zlo zadovoljna.
Biu je pa nwm se ne spomnm mislm pa da tm 30/40€.
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Js mam tud Babylissa, ampk sm to da sem zadovoljna z njim govorila le takrat ko se nism ostalih probala ... Moj nasledni bo definitivno Remington.
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

obe z sestro imava remingtonovega, jaz malo starejšega in slabši model, ona pa malo novejšega..in ja oba sta zakon :D
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Jaz sem mela zdaj že 3leta Rowento pa se mi je pred prbl. 2 meseci že pokvarla.. mislm niso se dobr več plošče segrele. In sm šla takrat takoj kupit novega in mam zdej že več kt 2meseca Remingtonovega in je super, lase mi odličn polika, plošča se segreje na 160°C v 15sekundah.. super je. :D
Zadnjič spremenil Larchiiie, dne 29. Mar. 2009 21:39, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Adelisa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Adelisa »

Ja jaz imam tudi zadnja pol leta al malce več Remingtonovega in je res super. Plošča se ful hitro segreje, pa še zdi se mi, da mi ne uničuje las tako kot prejšni. Ne vem, mogoče je to sam občutek :)
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a oranžna »

mene pa zanima mnenje tistih uporabnic, ki ste šle z remingtona na gamo. ker že lep čas razmišlam o nakupu novega likalnika (zdej mam remingtona, pa ga mam že po moje tm ene 3 leta, pa se mi je ena ploščica začela luščit), pa me zanima če se res pozna razlika med remingtonom (ki je za moje pojme ful fajn) in gamo. pa če se pri gami kej lasje elektrijo (ker men se zadnje čase nenormalno :? in mam na sumu likalnik in okrušeno ploščo)..

http://www.si.remington-europe.com/cont ... europe.com
ma katerga tega od remingtona? se mi zdi kr kul...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

oranžna, jaz sem pred dobrim letom menjala iz Remingtona na Gamo. Remington se mi je namreč pokvaril. Drugače sem bla z njim super zadovoljna, ampak mi je Gama neprimerljivo bolši likalnik.
Jaz mam naravno zlo kodraste laase in mi dosti pomeni, da si jih lahko že z enim potegom zravnam in ne rabim 6x potegnit po pramenu, ker si s tem ful bol lase uničiš. Mam pa tega ionskega in nimam problemov z elektrenjem las, tako da Gama :top:
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

oranžna: jz sm že nekaj strani nazaj omenjala moj GaMa likalnik, na katerga sm prestopila z 2 al 3 Remingtonov...ni primerjave, res! remingtoni so se precej hitro uničli, plošči sta se okrušli in res ni dober filing s takim likalnikom it čez lase :? GaMa ionskega mam pa zdej skor 2 leti, še vedno izgleda kot nov, nič okrušenih plošč, lase lepo zlika in jih ne naelektri, pa še ni ti treba čakat, da se segreje, ampak ga samo priključiš na elektriko in začneš likat :cool:
Odgovori