Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?
-
- Komunikatorka
ne js sm s fantom k sm ga dve uri prej sele spoznala..ni vedu da mi je prvic...slo je kot po maslu, one night stand pac...vedno sm si zelela na tak nacin. ni mi glih do tistega dogovarjanja in zivcnosti potem pred fantom, pa delanja big deala iz tega
ne bi nic spremenila..blo je spontano in mam lepo spomin, brez bolecin in tega...
seveda je to pac sele prvi korak v svet spolnosti, zame se najmanj pomemben seks v zivljenju...najbolj stejejo ti zdaj, v resni zvezi

seveda je to pac sele prvi korak v svet spolnosti, zame se najmanj pomemben seks v zivljenju...najbolj stejejo ti zdaj, v resni zvezi

-
- Komunikatorka
speliika<3 napisal/-a:Aja...
Pa a mislš da tip tko ne opaz če si že prej gdaj to počela al pa da si še nedolžna?
Tko k nimaš izkušenj pa to?
Ma odvisno od ženske. Če krvavi, bo prec opazu, nekatere pa tut prvič ne in se ne opazi. Se pa pomoje hitr opaz, al ma vsaj mal izkušnj al nič, glede na to kako pripravna je, če ve kako se vsaj prbližn stvarem streže. Pomoje se pr večini kr hitr opaz no.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Nisem še in se mi ne mudi
Sploh pa če bi, bi s tipom starim tam med 22 - 25 let (pač da je fizično in psihično mal bolj razvit
) ampak se pri svojih 16ih ne mislim še spuščat v to, kar se pa mlajših tiče mi enostavno ni.. nevem no, glede na to da zgledam precej starejša od večine sovrstnikov bi se počutla kr malo pokvarjeno 

-
- Komunikatorka
saarijarvi napisal/-a:Nisem še in se mi ne mudiSploh pa če bi, bi s tipom starim tam med 22 - 25 let (pač da je fizično in psihično mal bolj razvit
) ampak se pri svojih 16ih ne mislim še spuščat v to, kar se pa mlajših tiče mi enostavno ni.. nevem no, glede na to da zgledam precej starejša od večine sovrstnikov bi se počutla kr malo pokvarjeno
Zakaj?
Sej a ni bolš da zgledaš starejša?
Jz bi isto s starejši ampk tok pa tut ne..Tko 18/21 let kej tazga.
Pa se mi tut še nikamor ne mudi.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: celje
-
- Komunikatorka
saarijarvi napisal/-a:Ne ni mi boljš. Povprečen (kar jih jst poznam) 16letnik je še suhljat in mutira.. tko da bi zraven njega zgledala kot pedofil ;P
Kar se pa starejših tiče mi pa pač ni še do tega
Aja no to maš pa prov.
Čeprov čudn, ker ponavad use ženske bl na starejše palimo.
Npr. men tipi ki so mojih let niti najmanj niso ušeč tut edn ne.
Starejši so pa mi, usaj en let al pa 2 starejši...pa pol od tm naprej=)
speliika<3 napisal/-a:Aja...
Pa a mislš da tip tko ne opaz če si že prej gdaj to počela al pa da si še nedolžna?
Tko k nimaš izkušenj pa to?
lool, ni nujno da tipi opazjo. Moj men še zmer ne vrjame čist da je biu men on moj prvi..ker res bolel me ni nč (vrjetn zto ker sva itk pred tem delala na vsm drugm pač sam sexala nisva) pa tko k me je use ful zanimal,prec vse hotla sprobat pa nasploh dost se lohka o tme zdj zve,pa kašn bo filing itd