Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Khm...
Najprej na strani 2 (25.4.2006)
Nato na strani 6 (29.1.2008)
In še na strani 19 (7.1.2009)
Upam, da so tole 3-je različni tipi in ne samo en, ti pa si vmes pozabila, da si že pisala v to temo.
No pa brez zamere, sam zanima!
Najprej na strani 2 (25.4.2006)
pinanina napisal/-a:Moj ima 18 cm dolgega in mi zelo ustreza
Nato na strani 6 (29.1.2008)
pinanina napisal/-a:Moj ima 19 cm dolgega in mi zelo ustreza.
In še na strani 19 (7.1.2009)
pinanina napisal/-a:Jaz mu ga še nisem merila, zato dolžine ne poznam, ima pa največjega od mojih tipov.
Vem, da sem bila prijetno presenečena, ko sem ga prvič videla golega, ker je bil že v mehkem stanju zelo konkreten, v erekciji je pa sploh super.
Upam, da so tole 3-je različni tipi in ne samo en, ti pa si vmes pozabila, da si že pisala v to temo.
No pa brez zamere, sam zanima!

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
pa joj no.
js pa neverjamem da si punce dejansko ful prikrojijo stevilke...mogoce majo pac napacno predstavo o merah (napisejo 18, ker res mislijo da je tam nekje dolg, v resnici je pa 15 npr.), mogoce pa pac pisejo samo take, ki majo fante z povprecnimi ali malo nadpovprecnimi penisi.
js sm do zdej v takih in drugacnih situacijah precej podrobno vidla (haha smesno se slisi
) spolne organe 7 razlicnih fantov...in morm rect da so vsi meli povprecnega ali malo nadpovprecnega (en pa celo precej nadpovprecnega - zelo nezazeljeno! se mi kr malo smili)...nihce ni mel ful majhnega. mogoce se taki pac bolj skrivajo
zdj pa res nevem...ce bi napisala kok je mel vsak dolgega, bi mi nekdo reku da nabijam, ampak nevem zakaj bi si zmislila - res me zanima zakaj se nism vidla nobenga majhnega? ker se mi zdi da ene to pricakujete - da bi mogli bit tut komentarji krajsih ticev.... =))
tako da js vecini punc v tej temi vrjamem - k vse neki nabijate kako si zmisljujejo...
lahko pa da so tudi raziskave okrog povprecne dolzine napacne hehe 

js sm do zdej v takih in drugacnih situacijah precej podrobno vidla (haha smesno se slisi

tako da js vecini punc v tej temi vrjamem - k vse neki nabijate kako si zmisljujejo...

ugotovit povprečje drugače kot ga zmaeriti v erekciji in to potem primerjati med sabo se ne da,vendar pri takih raziskavah je težko pričakovati,da ne bo k meram dodan vsaj kak cm ali več
,pa tudi na uč je res težko rečt,kolk je dejansko dolg,lahko je "samo" 15 pa bi reku da je več,sploh tisti ki so na nulo depilirani spodaj izgledajo precej večji