Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst sm si drugi esej zbrala pa sm napisala okol 100 besed, potrebnih je 220. Problem je v tem da smo eno uro pred preizkusom vadli esej, prej nikol in sm se čist zgubila.
Vodeni spis sm pa tut čist zajebala. drgač mi je vseen kolk pišem maturo, kr na visoki šoli za zdravstvo ne rabm splošne mature, poklicno maturo mam pa itak opravljeno. :razz:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Naša skupina je mela pr soci povprečje 1, 7! :lol: Jaz sem hvalabogu 4, ampak se ne bi preveč zanašala na to.
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

Js sm pa za poskusno pisala drugi esej za anglešino pa mi je šlo kr dobr. Ene 250 besed sm zihr napisala. Pa poskusno slova je bla ful lahka. Mta pa tko tko. Nimam lih velik pojma o mti.
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy Kitty »

Začeti se bom mogla učit kej za maturo.
A je še kakšna tukaj,ki še ni prebrala ne Feliksa,ne Prevzetnosti in pristranosti??
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

jaz :) no Feliksa sem brebrala 6 poglavij
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem Feliksa do polovice, naprej pa kresnice. Esej pisala edina 5, kontrolno pa 4 (zaradi površnosti, ne vsebinskih napak). Ampak ne priporočam samo Kresnic, ker je ful napak in mal naorbe interpretirano.
Mi smo mel srečo, ker smo v šoli predelal vsako poglavje posebi (jaz sem proti koncu že spala).
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Prevzetnost in pristranost sm ravno dons do konca prebrala, tko lepa zgodba, da sem še vedno mal zasanjana :hearts: .
Feliksa pa začnem zdele v roku parih dni, upam, da ne bo prezahtevno branje.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Poison Girl napisal/-a:Jaz sem Feliksa do polovice, naprej pa kresnice. Esej pisala edina 5, kontrolno pa 4 (zaradi površnosti, ne vsebinskih napak). Ampak ne priporočam samo Kresnic, ker je ful napak in mal naorbe interpretirano.
Mi smo mel srečo, ker smo v šoli predelal vsako poglavje posebi (jaz sem proti koncu že spala).

Kašne so pa kj napake v kresnicah? Jst mam sicer Esej na maturi, ampak so not bl vaje, da jih sam delaš, kot pa da bi dejansko kj koristnega prebral. Si nameravam kresnice kupt.
Edina 5? A maš kšn skener, da ga preskeniraš al pa fotografiraš?:D

ljudkje, ki imajo radi živali imajo radi tudi ljudi...

O kako bi jst o tem razglablala :twisted: Hitler recimo je mel psa, pa ga je mel ful rd, na konc ga je pa ubil, skupi s 5 mladički :D

Prevzetnost in pristranost sm pa jst v 3 dneh prebrala, aj lajked it =)

Poison Girl napisal/-a:Naša skupina je mela pr soci povprečje 1, 7! :lol: Jaz sem hvalabogu 4, ampak se ne bi preveč zanašala na to.

Ma ja no, sošolc se je 2 dni pred psiho uču, pa je pisu 2 procenta do 4, pa še to sam zato, k je naredu res gnilo seminarsko.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Kdaj pa se ve mislite začet učit za maturo?
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

na naši šoli že čez cel 4. letnik pišemo teste za nazaj za 1.&2.&3 letnik...tako da se bo malo lažje potem naučit
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Recimo, da je Skobenski Žid al pa ime Kalmusovega očeta al neki. Nam je profesorica ful odsvetovala Krenice, za pomoč ja, al pa da obnovimo svoje znanje, da bi pa samo iz Kresnic črpal pa ne.
Eseja pa nimam, sem ga dala sošolki. Za moje pojme ni noben presežek, ampak se ne pritožujem. :D
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Mislim, da Skobenski je Jud, jaz sem vsaj tako razbrala iz tistega njegovega dnevnika...
Drugače pa sem malo pregledala te Kresnice, pa sem videla, da piše, da se Erna in Heda pišeta Missia. V knjigi pa mislim, da piše, da sta Kalmus, saj mi ni nič več jasno... :D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Kokr vem, ni jasno povedano al je al ni, tud v esejih je nam pike odbijala če je kdo napisal, da je. Pišeta se pa Missia, tud spomnem se prepira k Štefanija reče: "Tudi otroka bosta Missia, da veš!" al neki v tem smislu.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

V bistvu se knjiga začne z besedama Erna Kalmus...
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

Saj pa Skobenski je Jud. Vsaj tako sem jaz razbrala iz knjige.
Zaklenjeno